Ablam kafamı karıştırıyor;

Aksine sürekli tartısıyoruz beni resmen dısladığıda oluyor bu yıl gelip arayı karıstırıcağından korkuyorum gecen yıl ayırmıstı bizi amin inşallah cook sağoluun
O zaman ablanizi uyarin ben senin iliskine karismiyorum, mudahele etme diye.
Mumkunse hicbir seyinizi de anlatmayin, iyi yada kotu.
Emin olun disaridaki insanlar daha icten bir sekilde derde derman oluyor, tartismaya girecek kadar ortaminda bulunmayin.

ne de güzel anlattınız öyle resmen içimi okudunuz sanki..aynen öyle babam bana maddi ve manevi acıdan destek verince onun zoruna gidiyor hep ona hep ona diyip babama kızıyor sen evlenmişsin kocan varken ne düşerki sana anlamış değilim.

Karısıcam diyor ben seni evlendiricem diyor hiç bişey anlatamıyorum

canım seviyorum bırakamam falan filan diye laf anlatma.istiyorum seviyorum sakın bana karışma bu konuda diyip kestir at her seferinde.bi süre sonra susar.

Dul kelimesi artık kimliklerde bile kullanılmıyor...
Ayrıca eşi ölen kişilere dul denilir.
İnsanları medeni halleri ile eleştirmeyin.
Boşanmış demeniz kâfi!

canım seviyorum bırakamam falan filan diye laf anlatma.istiyorum seviyorum sakın bana karışma bu konuda diyip kestir at her seferinde.bi süre sonra susar.
Hep diyorum inanın hatta bu sabah yine aradı sen bana karısamazsın annem babam varken sana düşmez dedim ama tık yok

Dul kelimesi artık kimliklerde bile kullanılmıyor...
Ayrıca eşi ölen kişilere dul denilir.
İnsanları medeni halleri ile eleştirmeyin.
Boşanmış demeniz kâfi!
O kadar şeyden buna takılmanız tuhaf gercekten yanlıs olduysam affola yanlıs teleffuz etmiş olabilirim ama bu kadar sert cıkmanız sacma iyi günler.

Ablanı neden ikna çabasına giresin ki? Anne baba ikna olduktan sonra varsın ablanız ikna olmasın...

Ablaniz severek mi evlendi? Ben biraz kiskanclik seziyorum, sanki sizin yasadiklarinizi yasayamadi diye sizin yasamaniz onu rahatsiz ediyor, bunu dile getiremedigi icinde, hatta kendisinede itiraf edemiyordur, iste o sana yakismiyor falan diyor... Bence hic takmayin, ailenizde olumlu bakiyorsa, isi gücü yerindeyse ve dört yillik bi iliskide ciddi sorunlar yasamadiYsaniz hic ablaniza uymayin derim...

ablana sinir oldum ya...
burnunu sokmasana hayatıma desene
işin güvün yok herhalde taktın bana...
offf o abla benim olcaktı...
ne demek ben evlendircem...
kendisi bu kadar mükemmelse gitsin kendi hayatına harikalar yaratsın
doğruduyla yanlışıyla, hayat ve seçimler sana aittir...

Görücü usulü hatta zorla evlendirildi diyebilirim. Allaha şükür bir sorun cıkmadı onun yüzünden bosluğa kapılıp ayrılan ben oldum

Bencillik işte kendisi istediği kişiyle evlendiğimde ne kadar mutlu olabilirim 4 yıl var sonunda bu yılda nişan düşünüyoruz üstelik
üstelik annen baban da arkandayken bir söz düşmez ablana tabiki. bence ciddiye almayın görmezden gelin ablanız istedi diye evlenecek haliniz yok

Bende sinir oldum oluyorumdaa.
Meraba nasılsın nasıl gidiyor demeden hemen o cocukla konusmıcaksın diyor cidden bıktım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…