Ablam kafamı karıştırıyor;

Iste budur seviyorum böyle insanları

oncelikle; 'yeni bosanmis' diye unlemlerle ifade ettigin durum icin sunu soyleyeyim; bosanmis/yeni bosanmis insanlar vebali degil, bu onyargindan kurtul, kimse bunu yasamis olmak istemez; ama kader
ikincisi, ablanin sana soyleyemeyip bildigi bsy olabilir, turk filmi dramasina cevirmeden, guzelce anlamak gerek..
hakkinda hayirlisi..

ablanın bu isteğinin mantıklı sebebı yok anlattığına göre kendı çıkarlarını düşünüyor mantıksız isteklere mantıklı cevap vermek çok zor bu yuzden annen girsin devreye aranız açılmasın ablanla senın hayatına karışamaz

Öyle birşey olamaz ablam 28 yaşında ve hiç bir şekilde cocuğu gördü ne de tanıyor

Annen baban gördülerse ve onların onayları olduktan sonra boşver istediğini desin, çılgın çöpçatanlık yeteneklerini de başka alanlarda kullansın. Gelecekte olur da ayrılırsanız bile bir an bile aklına gelmesin ablam haklıymış falan demek :) Olmadı, yürütemedik demen yeterli.

Ablanın ikna olması şart mı? Annen baban arkandaysa ablanı salla gitsin.

Ondan birkac yaş küçüğüm diye yapıyor bunu oysa ben yanlısı doğruyu görebilecek yaştayım
Ailen neden evlat ayırıyor? Senden birkaç yaş büyük ablanı zorla istemediği biriyle görücü usulü evlendiriyor yurtdışına gönderiyor, senin aşkına saygı duyuyor?! Çok ilginç ablanda hırsını senden çıkarıyor

Defalarca denedim ama yok işte

Benim bir sucum yok yapacak birşeyde yok simdi cok seviyor sevmediğin biriyle evlensen ilerde cok seviceksin diyor

ablanın gözü göz niyeti niyet değil haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…