Ablam Kürtaj Olmak İstiyor.

Turk kizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
189
82
13
29
Ablam 35 yaşında 5 yıllık evli şimdi hamile 3 gün önce öğrendi.Ablam spiral midir nedir ondan taktırmış ama kaymış.3 yaşında çocuğu var şimdi yaşım 35 doktorlar bu yaşta hamilelik hem bebek hem de anne için zararlı diyor deyip duruyor.Ben kürtaj olmasını hiç istemiyorum eniştemin kürtaj isteğinden haberi zaten yok.Annem ablamı 40'lı yaşlarda doğurdu diye anneme de sitemli.Ne yapmalıyım nasıl ikna etmeliyim ablamı? :( Umarım yanlış yerde açmamışımdır konuyu. :(

ablanız istemediğine eminse destek olmalısınız bana kalırsa.

eğer ki ablanız istiyor ve sağlık sıkıntıları nedeniyle eşi bebeği istemiyor olsaydı, o zaman yine ablanıza destek olun derdim.

bence anne adayı bu sorumluluğu alıp almak istemediğine karar vermeli, onu sevenler de ona destek olmalı.

35 doktorlar bu yaşta hamilelik hem bebek hem de anne için zararlı diyor deyip duruyor.
Ay bir zamanlar da geç yaşta doğurmak moda olmuştu kadınların hücreleri yenileniyor diyorlardı anlamadım bu doktorları valla.
Hani bir iyi bir şey diyorlar bir kötü bir şey diyorlar karar verseler keşke.
Gerçi ablanız da doğurmamak için bahane uydurup bunu demiş olabilir.
İstemiyorsa siz zorlayamazsınız bu arada kocası da öğrenir karar verirlerse size bu konuda bir şey düşmüyor.

Ay bir zamanlar da geç yaşta doğurmak moda olmuştu kadınların hücreleri yenileniyor diyorlardı anlamadım bu doktorları valla.
Hani bir iyi bir şey diyorlar bir kötü bir şey diyorlar karar verseler keşke.
Gerçi ablanız da doğurmamak için bahane uydurup bunu demiş olabilir.
İstemiyorsa siz zorlayamazsınız bu arada kocası da öğrenir karar verirlerse size bu konuda bir şey düşmüyor.

Belli bir yaştan sonra çocukta bazı hastalıkların görülme olasılığı ciddi artıyor.Bu yüzden söylemişlerdir.

Belli bir yaştan sonra çocukta bazı hastalıkların görülme olasılığı ciddi artıyor.Bu yüzden söylemişlerdir.
Olabilir ama bir ara bunun moda olmasını da gene onlar sağlamıştı ben arada ne oldu da düşünceleri değişti onu merak ettim.
Yani bu üyenin ablası için özellikle denmişse tabii dediğim mantıksız oluyor ama şu an gene genel bir kanı oluşturup tüm 35 yaş ve üstü kadınlar için bunu diyorlarsa onu demek istedim ben.

Olabilir ama bir ara bunun moda olmasını da gene onlar sağlamıştı ben arada ne oldu da düşünceleri değişti onu merak ettim.
Yani bu üyenin ablası için özellikle denmişse tabii dediğim mantıksız oluyor ama şu an gene genel bir kanı oluşturup tüm 35 yaş ve üstü kadınlar için bunu diyorlarsa onu demek istedim ben.
35 yaşın üstünde bir doğumda annenin hücrelerinin yenilenmesi annenin lehine bir sonuç ....35 yaş üstü bir doğumda bebekte anomaliye rastlanma olasılığının artması bebeğin aleyhine bir durum.Yani farklı alanlarda ki bir fayda /zarar dan bahsediyoruz.Bu arada ben de ikinci çocuğumu 37 yaşında kucağıma aldim.Allah cocuklarima saglik versin ama ben çoktum:110:

Son düzenleme:
Back
X