Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fazla olmamış. az bile. Allah onu yakacak kavuracak demiyorum zaten ne hükmü. hüküm yalnız Allahındır.Fazla olmamış mı bu yorum? Hele ki ablanın inancını bile bilmeden. Ancak inandığınız Allah bu konuda hüküm verebilir.
Anne olamayanlar var diye anne olabilenler her geleni doğursun mu yani :) anne olamiyorsan hamile kalamiyorsan bu senin sorunun, niye olabilenlerden hırsınızı alıyorsunuz, komik ve kıskanç bir görüntü veriyorsunuz haberiniz olsun[/QUOTE
Bence bu kadar büyüklenmeyin . Hayatın bir devresinde herkes doğurgan da ve herkes kısır da olabiliyor. Yarın öbür gün sizin de polipiniz ,miyomunuz , bilmem çikolata kistiniz çıkıverirse sizde doğuramayanlar tarafına geçebilirsiniz. Yaş ilerledikçe zaten herkes yumurta kaybediyor, bir yaştan sonra herkes kısır unutmayın kadınları hamile kalabilen ve kalamayan diye ayırırken ...
kürtaja sıcak bakmamakla birlikte kadının spirali varmış yani istemiyormuş. Kadının ruh halini, maddi-manevi durumunu, aile içi durumunu bilmeden ağır bir eleştiri olmuş. Evet allah kimini evlat la kimini sağlıkla kimini başka şeylerle sınıyor ama onun çocuğu var.Allah dişsize ceviz veriyor maalesef.. Girsin gebeliğe hazırlık topiğine orda çocuk için nasıl yanıp tutuşan var belki ibret olur
35 yaşında kadın, kürtaj olmak istiyorsa olur sizin isteyip istememeniz neden önemli olsun? Eşiyle aralarında anlaşır bir yol çizerler. Siz karışmayın.Ablam 35 yaşında 5 yıllık evli şimdi hamile 3 gün önce öğrendi.Ablam spiral midir nedir ondan taktırmış ama kaymış.3 yaşında çocuğu var şimdi yaşım 35 doktorlar bu yaşta hamilelik hem bebek hem de anne için zararlı diyor deyip duruyor.Ben kürtaj olmasını hiç istemiyorum eniştemin kürtaj isteğinden haberi zaten yok.Annem ablamı 40'lı yaşlarda doğurdu diye anneme de sitemli.Ne yapmalıyım nasıl ikna etmeliyim ablamı?Umarım yanlış yerde açmamışımdır konuyu.
![]()
Niye ablanizin hayatinizi karisiyosunuz? Birakin o enistenle ablan arasinda verebilecek bi karar, yoksa ilerde cocuga sizin yüzünden derler olan cocuga olur yapmayinAblam 35 yaşında 5 yıllık evli şimdi hamile 3 gün önce öğrendi.Ablam spiral midir nedir ondan taktırmış ama kaymış.3 yaşında çocuğu var şimdi yaşım 35 doktorlar bu yaşta hamilelik hem bebek hem de anne için zararlı diyor deyip duruyor.Ben kürtaj olmasını hiç istemiyorum eniştemin kürtaj isteğinden haberi zaten yok.Annem ablamı 40'lı yaşlarda doğurdu diye anneme de sitemli.Ne yapmalıyım nasıl ikna etmeliyim ablamı?Umarım yanlış yerde açmamışımdır konuyu.
![]()