Ablam neden böyle davranıyor bilmiyorum..

Kızlar iyi akşamlar. 3 kardesiz biz en büyüğümüz ankara ortanca istanbul bende gaziantepdeyim. Ablalarım antebe geldiler daha öncesinde esimle büyük ablam arasında bi sorun çıktı ve konusmuyolardı yine de esim ilk gelecekleri gün annemin evini benimle birlikde temizledi, yemek yaptırdı getirdi ablama hosgeldin dedi ablam hosbulduk bile demedi esimde sinirlendi üzüldü gitti. Sonra dün ablam basladı eşin şöyle böyle annemde böyle olmaz o gelsin sende hoşgeldin de bitsin dedi ama esim cok kırılmıştı ki bence haklıydı.. ben annemlerde kalıyorum bu arada ablamları görüm onlarla vakit gecirim diyorum. Bugün ablamlar mutfakdaydı bisey oldu niye yapan var yapmayan var dedi bana laf vurdu ve benim hamileligim inanilmaz zor geçiyor. Hemen ardından makinayi calistiracaklardı benden yana gelsin calistirsin dedi ortanca ablam büyükde yok yok o gelmesin sen yap dedi. Ben onlar icin gelim burda kalim deli olum esimle kavga edim onun bu sekilde davranması çok zoruma gitti çok üzüldüm...
eşinle ablan arasındaki meseleyi ben de tam anlamadım.
kim suçlu kim suçsuz.
ama şu var ki eşin ablana hoşgeldin diyerek üzerine düşeni yapmış.
ablan çok kaba davranmış.
belli ki barışmak vs. umrunda değil.
eşin kırılmakta haklı.
ablan senin de üzerine çok gelmiş.
ben uzak durmanı tavsiye ederim.
az ve öz görüşün.
hamile halinle kimsesin saçma salak kaprislerini çekme
git eşinin yanına

ya boşver ablanı takma bile. bir insan yedi kat el olsa, kanlı bıçaklı olsa hoşgeldin diyene hoşbulduk der. ablan edepsizmiş kusura bakma. hamile kadını kıracak kadar da dengesiz.
senin yerinde olsam çeker giderim evime ne halleri varsa görsünler.
Ya öyle ama işte baska sehirlerde olduklarından yanlarından ayrılmakda istemiyorum :( yeğenlere dayanamıyorum :(

Back