Ablam surekli erkeklerle görüşüyor!!!

gizemlisirin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
148
37
31
Merhaba kizlar
cok bunaldim sizinle paylasmak istedim ablam gecen mayis ayinda nisanlisinin aldatmasi nedenyle ayrildi sonrasinda eski sevglsiyle grusmeye baslamis bn hc onaylamadim bu arada nsanlsi gelmis ve anneme beni aldatti kizin dems ayrilik nedenleri gercektende nisanlisinin ablami aldatmasi ama cocuk ben intikam aldim diyormus anneme iki kisi sylemis bunlarla aldatti diye
simdiki sevgilisiyle de gecenlerde kustuler baska bibyerden uzman cavus bulmus onla grustu annem de bunu onayladi!
Snra barstilar bundan iki gun once yine kustuler ve bu seferde ablami taner dye bi cocuk aradı.
Babam ikimize ortak araba aldi sirf biz istedik diye sirf bz ogrenelim kendi basimizin caresine bakabilelim diye cok bisey degil ama onu bana babam aldi hcbiseyle degismemki ben onu gecenlerde bu ben surerken arabayi devglsini syledi o da gelecek dedi cocuk geldi ona verdirtti arabayi cocuk aldi o kadar derin bi cukura dustu ki araba motoru bozulmus otmeye flan basladi. Icim acidi benim babam baskasinin isine gidip aldi o arabayi sirf biz istedik diye bu kadar sorumsuzluk olur mu ya utanmiyoda gormedi diyo. Ondan oncede surucu koltugu kirilmis babam baskasindan bildi daha dun 1500lira masraf yapti o kaza yuzunden arabaya biz binemiyoruz diye
ben kardesim hic boyle degiliz ablam eve 12.. 12.30a geliyo babam uyumis oluyo annem hic ses etmiyo zoruma gidiyor ya benim babam bizim icin calistikca boyle yapmalari her seyi gectim surekli birileriyle gorusmesi ya babamin kulagina gitse nolacak
daha simdi disaridan geldim cikarken annemde dahil hep beraber cktk sevgilisini otogara goturecekmis hayir dedim diye benimle kavga etti sonra bizi bndirdi arabaya annemle beni carsida indirip gitti yarim saat bekledim gelmedi yazik annemde agac oldu beklemekten en sonunda ben gdiyorum diyip eve geldim yolda aramis nerdesin diyo biktim ya biktim ablamdan utaniyorum artik
off cok bunaldim kizlar sadece dertlesmek istedim

gizemlişirin. profilindeki yaşına göre sen 21 yaşındasın.
demek ki ablan en az 22 yaşında. hayat onun hayatı karışmak sana düşmez. sen beğenmiyorsan, yanlış görüyorsan sen yapmazsın ama ona karışamazsın
ablan, babanın emeklerini düşünmeyebilir, bu onun bencilliği evet hoş bir huy değil ama bunu babanın ifade etmesi gerek.
ayrıca yazarken sesli harfleri yutma hiç "şirin" olmuyor

Once sblan mi aldatmis yani. Ondan cok emin olamadim. Belki nisanlisindan ayrilinca psikolojisi bozulmustur ondan surekli birileriyle konusuyodur

ama bu ablanın hayatı biraz abartmıyor musun?
herkesin yanlışı kendisine siz söylüyorsanız ve değişmiyorsa karışmayın
siz aynısını yapmazsınız olur biter:)

ablan kac yasında?
23

gizemlişirin. profilindeki yaşına göre sen 21 yaşındasın.
demek ki ablan en az 22 yaşında. hayat onun hayatı karışmak sana düşmez. sen beğenmiyorsan, yanlış görüyorsan sen yapmazsın ama ona karışamazsın
ablan, babanın emeklerini düşünmeyebilir, bu onun bencilliği evet hoş bir huy değil ama bunu babanın ifade etmesi gerek.
ayrıca yazarken sesli harfleri yutma hiç "şirin" olmuyor
sinirli yazinca inanin sirinlik umrumda olmuyor

Once sblan mi aldatmis yani. Ondan cok emin olamadim. Belki nisanlisindan ayrilinca psikolojisi bozulmustur ondan surekli birileriyle konusuyodur
oncede böyleydi

Anne baba ebeveynlik görevini unutunca is küçük kardeşe düşmüş zannimca.
babamin haberi yok babam gec geldigini bile bilmiyor yollamazsa sorun yapiyo huzursuzluk yaratiyo o bu durumu atlatsin diye herkes onu el ustunde tutuyo

23

sinirli yazinca inanin sirinlik umrumda olmuyor

oncede böyleydi

babamin haberi yok babam gec geldigini bile bilmiyor yollamazsa sorun yapiyo huzursuzluk yaratiyo o bu durumu atlatsin diye herkes onu el ustunde tutuyo
O bu durumu aynı anda bir çok erkeği idare ederek atlatma yolunu seçmiş ise bunun sağlıklı olmadığı aşikar. Anne olaya el koymalı.

O bu durumu aynı anda bir çok erkeği idare ederek atlatma yolunu seçmiş ise bunun sağlıklı olmadığı aşikar. Anne olaya el koymalı.
Malesef ona da agzini actirmiyo zaten annem de evlensin istiyo nasil bi hevesliyse evlendirmeye calisiyo ve gorusmesine bisey demez ama babam bilse olay olacak ki oldukca da anlayislidir ama bu yapılanlar dogru degil babam normal bisey bile soylese hemen lafini agzina tikiyo

Bu nedir ya Allah aşkına. Böyle konu açanlara ceza birşey gelsin artık yeter. Nerde bunun noktası, büyük harfi, virgülü. Öfkeliysenizde sakinleşin öyle yazın lütfen. İnsan anlamak için çaba sarfediyor ama kör olcaz yakında.

Ablani düşünüp onun için endişelenmen güzel. Başına bi şey gelse ilk senin ve Ailenin canı yanar ama söyle di durum da var her koyun kendi bacağından asılır.

Ablasinin hayati tamam ama ablada biraz sorumluluk bilsin boyle pervasizca yasanmaz. Benimde kardesim boyle yapsa ister istemez aklima takilir.
Birde abla, kardesleriyle ortak arabayi niye sevgilisine veriyor bu konuda da kizmakta haklisin konu sahibi.

Bazi arkadaşlar ablanın hayatı demiş olsa dahi ben olsam bende takarim. Abla olmasi bişey değiştirmez canından bi parça sonuçta ve yanlış yoldaysa birilerinin kendine getirmesi şart annen yapmiyosa sen yap konuş yaptıklarının yanlış olduğunu söyle . Ki ben yaptım bunu zamanında ve gayet etkili oldu .

anan baban bu durumun farkında değil mi peki

kızları ne işler çeviriyor diye

ablan kafasına koymuş anlaşılan her çiçekten bal alacak:KK45:

Ben olsam ablanın ne halt yediğini umursamazdım ama ortada ortak bir araba var, bunu kafasına göre alıp onu bunu bindiremez, orasına burasına zarar verip masraf çıkarmaya hakkı yok. Sanırım ben olsan bunu daha çok sorun yaratırdım, öbür mevzu onun kendi hayatı.

İnsan babasının malına nasıl acımadan zarar verir/verdirtir sorumsuzluk resmen. Herkes nişandan dönebilir bu ayrılınca her çiçeğe konması anlamına mı gelir. Hoş görülcek bi durum değil. Ablanın tutumuna bakarsak eski enişteye inanmak daha mantıklı gibi.

X