Sorun adamın yaşı değilki.Ablam 36 yaşında. Evlensin düzeni olsun istiyorum. Gerek ben gerek eşim , akrabalar birileri ile tanıştırmaya çalışıyoruz istemiyor. Eşim 42 yaşında bir arkadaşıyla bir araya getirdi. Daha doğrusu bir gezi planladı ikisini çağırdık. Tabi anladı. Adam yaşlı dedi istemedi. Kelmiş. Adam uzun , kültürlü , eli yüzü düzgün ,hoş sohbet, bir şirkette müdür. 36 yaşındaki bir kadına kaç yaşında erkek uygun düşer meraktayım.
YaşındaSorun adamın yaşı değilki.
Belli bi yaştan sonra insan herşeyi çok irdeliyo mükemmeliyetçi oluyo taaaki duygular devreye gecene kadar.
Ablana saygı duyun istemiyosa ısrarcı olmayın.
Isınabilseydi yaşını kelini görmezdi.
Bu arada aaday kaç yaşındaydı merak ettim
Yaşı 42Yaşında
Normal bence.Yaşı 42
Genç Erkekler gidip kendinden büyük kadınlar ile evlenir mi ? Gerçekçi olsun ki yuvası olsun istiyorum. Psikolojisi çok sağlam değil zaten. Belki mutlu olurİyi yapmış ablanız. Size ne yahu karışmayın insanların hayatına? O adamla aynı hayatı paylaşacak olan, yiyip içip sevişecek olan siz misiniz? Beğenir, beğenmez, isterse gider 25 yaşındakine aşık olur kime ne bundan.... Kusura bakmayın ama ben böyle hareketleri çok hadsizce buluyorum. Kardeşi olarak iyiliğini istiyor olabilirsiniz ama evli çiftlerin de kaç tanesi mutlu ki? Belli ki istemiyor, ne bu ısrar anlamıyorum. Belki de gençlerden hoşlanıyor kadın, olamaz mı? İnsanların hisleri var, arzuları var, bunlara bari karışmayın zaten kendisi evlenmek istese size bile gerek kalmadan bulurdu birini merak etmeyin.
Tabi ki üstün değiller. Ama bir gerçeklik var. 35 -36 yaşındaki erkekler kendilerinden genç bir kadınla evlenebiliyor. Yaşıtlarını istemeleri biraz zor bu yüzden. Ben de isterim gönlünce olsun ama ..Neden erkeğin yaşı evlenirken sorun olmuyor da kadının ki oluyor erkekler DAHA üstün oldukları için mi genç bayanlarlarla evlenebilir ????????????????????
İyi yapmış ablanız. Size ne yahu karışmayın insanların hayatına? O adamla aynı hayatı paylaşacak olan, yiyip içip sevişecek olan siz misiniz? Beğenir, beğenmez, isterse gider 25 yaşındakine aşık olur kime ne bundan.... Kusura bakmayın ama ben böyle hareketleri çok hadsizce buluyorum. Kardeşi olarak iyiliğini istiyor olabilirsiniz ama evli çiftlerin de kaç tanesi mutlu ki? Belli ki istemiyor, ne bu ısrar anlamıyorum. Belki de gençlerden hoşlanıyor kadın, olamaz mı? İnsanların hisleri var, arzuları var, bunlara bari karışmayın zaten kendisi evlenmek istese size bile gerek kalmadan bulurdu birini merak etmeyin.
bu gerçekliği biz yaratıyoruz bence kadınlar ezik durdukça ve erkeği bir madahmış gibi gördükçe devam edecek bu düzenTabi ki üstün değiller. Ama bir gerçeklik var. 35 -36 yaşındaki erkekler kendilerinden genç bir kadınla evlenebiliyor. Yaşıtlarını istemeleri biraz zor bu yüzden. Ben de isterim gönlünce olsun ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?