ablam talibini yaşlı buluyor sürekli

malihulya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
269
154
18
34
Ablam 36 yaşında. Evlensin düzeni olsun istiyorum. Gerek ben gerek eşim , akrabalar birileri ile tanıştırmaya çalışıyoruz istemiyor. Eşim 42 yaşında bir arkadaşıyla bir araya getirdi. Daha doğrusu bir gezi planladı ikisini çağırdık. Tabi anladı. Adam yaşlı dedi istemedi. Kelmiş. Adam uzun , kültürlü , eli yüzü düzgün ,hoş sohbet, bir şirkette müdür. 36 yaşındaki bir kadına kaç yaşında erkek uygun düşer meraktayım.

İyi yapmış ablanız. Size ne yahu karışmayın insanların hayatına? O adamla aynı hayatı paylaşacak olan, yiyip içip sevişecek olan siz misiniz? Beğenir, beğenmez, isterse gider 25 yaşındakine aşık olur kime ne bundan.... Kusura bakmayın ama ben böyle hareketleri çok hadsizce buluyorum. Kardeşi olarak iyiliğini istiyor olabilirsiniz ama evli çiftlerin de kaç tanesi mutlu ki? Belli ki istemiyor, ne bu ısrar anlamıyorum. Belki de gençlerden hoşlanıyor kadın, olamaz mı? İnsanların hisleri var, arzuları var, bunlara bari karışmayın zaten kendisi evlenmek istese size bile gerek kalmadan bulurdu birini merak etmeyin.

Sorun adamın yaşı değilki.
Belli bi yaştan sonra insan herşeyi çok irdeliyo mükemmeliyetçi oluyo taaaki duygular devreye gecene kadar.
Ablana saygı duyun istemiyosa ısrarcı olmayın.
Isınabilseydi yaşını kelini görmezdi.
Bu arada aaday kaç yaşındaydı merak ettim

Yaşında

Genç Erkekler gidip kendinden büyük kadınlar ile evlenir mi ? Gerçekçi olsun ki yuvası olsun istiyorum. Psikolojisi çok sağlam değil zaten. Belki mutlu olur

Yahu kadın 36 yaşında diye önüne ilk çıkanı beğenmek zorunda mı? Beğenmemesine ne çok bozulmuşsunuz. Yanınızda beğenmediğiniz, istemediğiniz bir adam hayal edin, acaba ne yapardınız? Bırakın beğenmezse beğenmesin. Karışmayın bu kadar insanların hayatına.

Neden erkeğin yaşı evlenirken sorun olmuyor da kadının ki oluyor erkekler DAHA üstün oldukları için mi genç bayanlarlarla evlenebilir ????????????????????
Tabi ki üstün değiller. Ama bir gerçeklik var. 35 -36 yaşındaki erkekler kendilerinden genç bir kadınla evlenebiliyor. Yaşıtlarını istemeleri biraz zor bu yüzden. Ben de isterim gönlünce olsun ama ..

Evli/ilişkisi olan insanların kendilerince iyilik yaptığını düşünüp aradığı kişiyi bulamayan birine copcatanlik yapma girişimi sandığınız kadar hoş değil ne yazık ki, o kişi için oldukça sinir bozucu olabiliyor.
Ablanizi rahat bırakın, 36 yaşındaki bir kadın ne istediğini biliyordur. Siz eşinizi seçerken beğenerek yaptiysaniz buna onun da hakkı var. 36 yaşına gelmiş artık ne kriteri diye düşünür gibi bir haliniz var sanki.

Benim sevgilim de 40 yaşında ama yaşını hiç bahane etmedim :) zorlamayın derim, hayat onun hayatı..

Tabi ki üstün değiller. Ama bir gerçeklik var. 35 -36 yaşındaki erkekler kendilerinden genç bir kadınla evlenebiliyor. Yaşıtlarını istemeleri biraz zor bu yüzden. Ben de isterim gönlünce olsun ama ..
bu gerçekliği biz yaratıyoruz bence kadınlar ezik durdukça ve erkeği bir madahmış gibi gördükçe devam edecek bu düzen

Karışmayın. Eğer evlenmek isteseydi, bu yaşa kadar sever, beğenir, evlenirdi. Herşeye de bir kulp buluyor madem, boşverin siz de. İşiniz mi yok

Tipini beğenmemiş adamın, 40 yaşında ama çok genç gösteren bir sürü erkek var. Kimisi de yaşlı gösteriyor, biraz bakım biraz da genetik meselesi. Beğenmeme özgürlüğü var yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…