Neden olmasın ki? Benim tanıdığım biri vardı öyle adam 7 yaş küçüktü. Adam koşmuştu kadının peşinden, öyle güzel-kariyerli falan da değildi ayrıca kadın; ama kocasına güzeldi işte.. bilemeyiz..Genç Erkekler gidip kendinden büyük kadınlar ile evlenir mi ? Gerçekçi olsun ki yuvası olsun istiyorum. Psikolojisi çok sağlam değil zaten. Belki mutlu olur
SBenim sevgilim de 40 yaşında ama yaşını hiç bahane etmedim :) zorlamayın derim, hayat onun hayatı..
Siz kaç yaşındasınız.allah bilir daha gençsiniz.Benim sevgilim de 40 yaşında ama yaşını hiç bahane etmedim :) zorlamayın derim, hayat onun hayatı..
Neden olmasın ki? Benim tanıdığım biri vardı öyle adam 7 yaş küçüktü. Adam koşmuştu kadının peşinden, öyle güzel-kariyerli falan da değildi ayrıca kadın; ama kocasına güzeldi işte.. bilemeyiz..
29. Ama karşımdaki kişiden kaynaklanıyor bu durum, okadar çok artısı var ki benim için, yaşına takılma fırsatı vermedi. Başkaları tanıştırsa belki suratına bakmayacağım adam kendi çabasıyla hayatıma girdi . Ablanız için de birilerinin araya girmesi itici güç oluyor olabilir..S
Siz kaç yaşındasınız.allah bilir daha gençsiniz.
Ablama denk gelmeli büyüğe yazanlar. O olsa hayır demezdi .:))Ben 29um , işyerimde altımda çalışan hem de 3-4 yaş küçük bir bebe artık neyine güveniyorsa uzun süredir yazılıyorCücük kadar aklıyla, aklı sıra beni tavlicak Allahı var şimdi yakışıklı çocuk ama birbirimize uygun değiliz. Bizimle dıyılsın yani
36 yaşındaki bir kadına kaç yaşında erkek uygun düşer meraktayım.
E istemiyor kendisinden o kadar büyük birisini demek ki... Niye zorluyorsunuz. Sizin eşiniz bile niye karışıyor onun evlenip evlenmemesine. 36 yaşındaki kadına hangi yaşta erkek istiyorsa o yaşta erkek uygun düşer. 18 yaşından büyük olsun tamam.Ablam 36 yaşında. Evlensin düzeni olsun istiyorum. Gerek ben gerek eşim , akrabalar birileri ile tanıştırmaya çalışıyoruz istemiyor. Eşim 42 yaşında bir arkadaşıyla bir araya getirdi. Daha doğrusu bir gezi planladı ikisini çağırdık. Tabi anladı. Adam yaşlı dedi istemedi. Kelmiş. Adam uzun , kültürlü , eli yüzü düzgün ,hoş sohbet, bir şirkette müdür. 36 yaşındaki bir kadına kaç yaşında erkek uygun düşer meraktayım.
Bana da hep benden küçükler yazılıyor.Ben 29um , işyerimde altımda çalışan hem de 3-4 yaş küçük bir bebe artık neyine güveniyorsa uzun süredir yazılıyorCücük kadar aklıyla, aklı sıra beni tavlicak Allahı var şimdi yakışıklı çocuk ama birbirimize uygun değiliz. Bizimle dıyılsın yani
Başkası tanıştırınca neden uyuz olunsun.ne güzel bir araya getirmek , vesile olmak kötü mü?Herkesin gönlünde yatan bir aslan vardır,kimi maço,kimi kibar vs vs
Sizin tanıştırdığınızı beğenmek zorunda değil,ayrıca ben olsam dünya iyisi olsa başkası tanıştırdı diye uyuz da olurdum.
Yaşı da bahane etmiş.
Bırakın kendisi istediğini bulsun.
Başkası tanıştırınca neden uyuz olunsun.ne güzel bir araya getirmek , vesile olmak kötü mü?
Evlilik istiyor ve kafasına çok takıyor. O istediği için ben aracı oluyorum. Ama beğenmiyor.hakkını yemeyeyim.beğendikleri de oldu ama karşılık göremedi .Bence siz ablanız daha da mutsuz olsun istiyorsunuz. Sizin gibilerinin baskısına dayanamayıp evlenen ve boşanan insanlar var. Evlilik çoğunlukla mutluluk getirmez. Vallaha daha kötü olur.
Tabi ki üstün değiller. Ama bir gerçeklik var. 35 -36 yaşındaki erkekler kendilerinden genç bir kadınla evlenebiliyor. Yaşıtlarını istemeleri biraz zor bu yüzden. Ben de isterim gönlünce olsun ama ..
Her yazdığınızdan ablanıza karşı hissettiğiniz küçümseme akıyor resmen. Rahat bırakın kadını. Onun zavallı kocasız, psikolojisi bozuk halini düzeltmek, hayatını kurtarıvermek zorunda değilsiniz.Ablama denk gelmeli büyüğe yazanlar. O olsa hayır demezdi .:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?