Benim de hayranlarım oluyor öyle ara ara, büyüyünce geçer diyorum içimdenBen 29um , işyerimde altımda çalışan hem de 3-4 yaş küçük bir bebe artık neyine güveniyorsa uzun süredir yazılıyorCücük kadar aklıyla, aklı sıra beni tavlicak Allahı var şimdi yakışıklı çocuk ama birbirimize uygun değiliz. Bizimle dıyılsın yani
Olabilir neden olmasın ya, belki küçük seviyor? Bir de bu talip işleri bana göre çok itici, gözünün üstünde kaşın var demeye çok müsait. Ablanizin hiç sevgilisi olmadı mı?Bizimki 24 iken 28 yaşındaki talibine yaşlı demişti .te allam
Peki begendikleri nasildiEvlilik istiyor ve kafasına çok takıyor. O istediği için ben aracı oluyorum. Ama beğenmiyor.hakkını yemeyeyim.beğendikleri de oldu ama karşılık göremedi .
Vesile olmak diyorsun,o sizin konunuz.Başkası tanıştırınca neden uyuz olunsun.ne güzel bir araya getirmek , vesile olmak kötü mü?
Ailemizin kadınları menopoza erken giriyor. 40 yaşını bile görmeden menopoza giren çok.her an anne olma şansını yitirebilir .paçaları tutuşmuş anne olamayacağım diye ama bir taraftan da işteNiye evlenmek istiyor?
hoş tiplerdi.ablamdan daha iyisiyle mi evlendiler ,hayır. Bazı şeyler sadece kısmet.Peki begendikleri nasildi
Ailemizin kadınları menopoza erken giriyor. 40 yaşını bile görmeden menopoza giren çok.her an anne olma şansını yitirebilir .paçaları tutuşmuş anne olamayacağım diye ama bir taraftan da işte
Sorarım :))Niye anne olmak istiyor?
Allah canını almasinAblayı haklı buldum ben.
36 geç, geçkin bir yaş değil ama 42 yaşlıca be. Ben olsam ben de almazdım.
Siz de daha gencini bulun getirin. 37lik 38lik yok mu?
Ne emrivakisi kendi istiyor tanıştırılmayı.o istedi ben yaptım. Bu sefer biraz öyle oldu. Öncesinde bilgilendirmedik ama. Normalde istiyor36 yaşında bir kadın, emrivaki yapan bir kardeş ve de yabanci bir adam.
Hihi elimde akşam pazarı malları kaldı.:)))Ablayı haklı buldum ben.
36 geç, geçkin bir yaş değil ama 42 yaşlıca be. Ben olsam ben de almazdım.
Siz de daha gencini bulun getirin. 37lik 38lik yok mu?
Aracı olmamız mı yoksa kendinden 6 yaş büyük birine yaşlı demesi mi enteresan :)))ablanızın daha evvel de pek ilişki tecrübesi olmamış galiba.
enteresan. ben olsam kendi haline bırakırım.
30dan sonra insan yalnızlığa iyice alışıyor sanırım ve evliliğe yanaşmıyor pek.
hep bir kulp takıyor.
Çıtırlar çıtır ister. Sanıyorum o tren kaçtı :))Belki citirlardan hoslaniyordur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?