Tamamda çanta gibi seni taşımak zorunda degil yani. Demek istedigim gittigi yerlere seni de almak zorunda degilki. Hım belki tamm zor zamaninda destek olabilirdi ama beklentilerin bence fazla
Canim kiz zaten demior ki beni heryere gotursun die ablalik kan bagi vazifesi vardir 7 kat el bile insanin zor zamaninda nasilsin nasil oldun der afedersin bu kendinden baska hicbirsey dusunmuyor kizin istedigi tek sey samimiyet sefkat ....
Canim kiz zaten demior ki beni heryere gotursun die ablalik kan bagi vazifesi vardir 7 kat el bile insanin zor zamaninda nasilsin nasil oldun der afedersin bu kendinden baska hicbirsey dusunmuyor kizin istedigi tek sey samimiyet sefkat ....
pamela85
yavrucum sen güzel oku bence çağırsa da gitmem zaten diyorum samimiyet bekledim diyorum ne işim var onların tatilinde ya lafı seyinden anlama zaten sinirlerim tepemde
pamela85
yavrucum sen güzel oku bence çağırsa da gitmem zaten diyorum samimiyet bekledim diyorum ne işim var onların tatilinde ya lafı seyinden anlama zaten sinirlerim tepemde
Fazlasiyla agresifsin. İnsan her zaman yalnizdir. Esinde olsa, cocugunda olsa yastiga basini koydugun an dusuncelerinle, vicdaninla yalnizsin.
Ablanda hatali sende hatalisin. Seni cagirmak zorunda degiller, sende ablanin dertlerini dinlemek zorunda değilsin. Madem bu kadar mutsuzsun, facebookta niye mutlu gibi yansitiyorsun deyip, ablani elestirebilirsin.
Ben sizi anladım ve gayet haklısınız.
İnsan zor gününde ailesinden de destek göremeyecekse kimden görecek ki yani?
Ama Abla ve anne düşüncesiz davranmışlar.
Bence bundan sonra onlara dertlerinizi anlatmayın.
Zaman her şeyin gerçekten ilacı.
Kendinizi kötüyüm depresyondayım diye de şartlandırmayın ama eğer üstesinden gelemiyorsanız destek alın.
Onlar arayıp sormadıkça siz de aramayın anlatmayın derdinizi.
Ay bu aynı benim ablam umursamaz aramaz sormaz ben aaramasam ama iyi olduğunu bileyim o bana yeter ben takmiyorum artık alıştırdı sende üzülme benim durum senden daha kötüama yyanımdaddeğil
pamela85
Şuan tek hatanız karşınızdakinden empati beklemek. Yani anneniz ve ablanızdan bile görmemişken burada klavye muhalefeti insanlarından beklemek bir de üstüne yani. Ben bütün zor dönemlerimde kendime dönerim kaparırım telimi keyif aldığım bişeyler yaparım böylece diğerleri de sinirimi bozamaz. Boşverin burdakilerin ordakilerin şefkatini emin olun kendilerine faydaları yok he he diyin geçin
Bence siz yanlışsınız kusura bakmayın. Senin dertlerinin olması onunda olmadığı anlamına gelmiyor sen nasıl onunla dertleşmek istiyorsan o da istiyor olabilir. Face de yemeğe gidip paylaştı öyle yazdı diye içinde derdinin olup olmadığını bilemezsin ki kafa dağıtmaya çıktı belki.
Tatil konusunda da sana bir söz verip caymamış ki ne yapacaksınız demişsin o da planını söylemiş onun bir ailesi var eşiyle çocuklarıyla tatil planlamış niye illa peşlerine takılacaksınız ki ben kendim istemezdi m şahsen gitmeyi. Belki eşi baş başa olmalarını istiyor. Biraz da ablanızı anlamaya çalışın.