Biraz çok mu şikayet ediyorsun acaba. Hayırlı iftar dediğinde sen de teşekkürler deseydin. Bitti. Sen de onun derdiyle bu kadar ilgilen. Onlar değişmez. İş yerinde bayıldığını söylemişsin, umurları olmamış. Kendine yeteceksin. Bence kötü olduğunu söyleme onlara artık. Sonra birde ilgilenmediklerine üzülüyorsun.Canetti annem doğruyu söyledi katılıyorum sana ama durumu kibar bi dille kırmadan söylemek var çok hassasim zaten durmadan agliyorm bugün akşam mesaj atmış hayırlı iftarlar diye hayri filan birakmadiniz bayıldım is yerinde diye ablamin cevabı geçmiş olsun
Parcali Bulutlu ramazanda her akşam surdayim diye yer bildirimi fotograflar gündüz bana bunalimdayim diye mesajlar aslına bakarsan ondan daha çok yiyorum içiyorum ama paylaşım yok ayıp geliyor ya kul hakkı o kadar zor durumda insanlar var ki ne gerek var hava atmaya
Evet bekleme. O kendi dünyasında sana yer açmak istemiyor fazla. Kabul etmek zorundasın maalesef. Gün gelir onun da kardeşe ihtiyacı olacaktır mutlaka. Ama yaşayarak öğrenmesi gerekir.Canetti herkese ederi kadar değer diyorsun bugün geçmiş olsun mesajında çok iyi anladım zaten ama işte abla ya azcık anlayış huzur bekledim beklememk gerekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?