Dünden beri çok kötüyüm hergün arar ablam son bir haftadır zaten ramazan tek başına oruç tutmaya çalışıyorum ablam telefonda halimi hatrimi sormadan çok bunaldim hersey üstüme geliyor bilmem ne diye sizlaniyor telefonu kapatıyorum çat bi saat sonra facede şurda iftarda çok keyifli diyepaylasim yapıyor. Kendisi evli 2 çocuğu var çoğu şeyi de tikirinda bana göre ben yeni biliskiden çıktım evlilikten döndüm ağır depresyon geçiriyorum sesimi duyan yok ama dün patlama noktası oldu malesef her sene tatile çıkarız annemler bunlar filan ramazandan sonra dedim izin alayı mi alcaniz mi bana garip bi uslupla biz Akdeniz turuna cikcaz canım senle sonra istediginde bişeyler yapariz dedi ..ben de tamam dedim ordan arkadaslarina gececklermis gelmek istersen gel diye ağız kenarı teklif etti yok istemem dedim iyi tamam zaten arkadaş ziyareti gibi olcak dedi dedim keşke bu teklifi hiç yapmasaydin ne ayıp ne zor günler geçiriyorum abla gibi gel seni kaçırayim fistigim deyip destek olamaz miydin zaten gelmezdim ne zor günü gecriyon bitti ya o iş dedi sonrasında kendimi kaybettim açtım agzimi yumdum gozumu allah ne verdiyse yağdırdım buna hiç bişey yazmadi sabah da annemi aramış çok sıkılmış yanına git de iftar yapın demiş bana bişey söylemeden annem de beni aradı kocasıyla öyle planladıysa sanane dedi tepemden kaynar sular döküldü işte bayilmisim. O kadar mutsuzum ki anlasilamamak yanlış anlasilip asagilanmak nefret ediyorum herseyden. .