ablam ve dertleri

fafama

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
331
135
103
Ankara
Dünden beri çok kötüyüm hergün arar ablam son bir haftadır zaten ramazan tek başına oruç tutmaya çalışıyorum ablam telefonda halimi hatrimi sormadan çok bunaldim hersey üstüme geliyor bilmem ne diye sizlaniyor telefonu kapatıyorum çat bi saat sonra facede şurda iftarda çok keyifli diyepaylasim yapıyor. Kendisi evli 2 çocuğu var çoğu şeyi de tikirinda bana göre ben yeni biliskiden çıktım evlilikten döndüm ağır depresyon geçiriyorum sesimi duyan yok ama dün patlama noktası oldu malesef her sene tatile çıkarız annemler bunlar filan ramazandan sonra dedim izin alayı mi alcaniz mi bana garip bi uslupla biz Akdeniz turuna cikcaz canım senle sonra istediginde bişeyler yapariz dedi ..ben de tamam dedim ordan arkadaslarina gececklermis gelmek istersen gel diye ağız kenarı teklif etti yok istemem dedim iyi tamam zaten arkadaş ziyareti gibi olcak dedi dedim keşke bu teklifi hiç yapmasaydin ne ayıp ne zor günler geçiriyorum abla gibi gel seni kaçırayim fistigim deyip destek olamaz miydin zaten gelmezdim ne zor günü gecriyon bitti ya o iş dedi sonrasında kendimi kaybettim açtım agzimi yumdum gozumu allah ne verdiyse yağdırdım buna hiç bişey yazmadi sabah da annemi aramış çok sıkılmış yanına git de iftar yapın demiş bana bişey söylemeden annem de beni aradı kocasıyla öyle planladıysa sanane dedi tepemden kaynar sular döküldü işte bayilmisim. O kadar mutsuzum ki anlasilamamak yanlış anlasilip asagilanmak nefret ediyorum herseyden. .

Ablan ablalık yapmamış, ama sen de abartmışsın. Güçlü durmak zorundasın. Herkesin iyi ve kötü günleri oluyor. Annen de doğruyu biraz kırıcı bir şekilde söylemiş. Senin yerinde olsam yurtdışı güzel bir tatil planlarım. Ablama da oradan bir kart atardım.

Ya bi de sürekli ordayım burdayım dakikasini paylaşan biri önceden demiştim ki bu kadar yapma giden var gidemeyen var insanların gözü kalır bişey olmaz ya diye terslemisti günde 10 foto paylasmaya filan devam ediyordu düşünün ben misal tek yaşıyorum bazı günler o kadar bunaliyorum ki yalnızlıktan iftarda agladigimi bilirim en azından beni dusunmesi gerekir akşamları aramak konuşmak isterim canım ya biz de şurda arkadaslarla iftara geldik sen iyisin dimi deyip çat teli kapatır yuzume

Herkes yarasını kendi sarar kardeşim kimseden bir medet umma, bak zaten kalbin yaralıymış, daha çok üzülürsün. Kendi kendini toplamaya çalış. Elbette ki eşin dostun vs ile biryerlere git, kafan dağılsın lakin bir beklentiyle benim derdimle ilgilenmiyor deme.
ablam var ama ablam da olsa mesafem var onunla. Acını sen anlarsın başkası hissedemez. Kendine iyi gelmeye çalış birşeylerle ilgilen.

bir uzmandan yardım alın bayılmak biraz abartı bence.ablanız size destek olmalı belki ama siz de biraz kafa dinleyin daha güzel

Seni senden baskasi anlayamaz. Kimse cozemez icindeki dugumu. Hayat devam ediyor. Gunu kacirma, katil hayata...

Ablana takilma bosver olur oyle şeyler kardesler arasinda. Belki kendi dertleriyle seni oyalayip senin dertlerini unutturmak istedi.

Belki yalniz bir tatil iyi gelecek sana.

Boyle degilse bile bosveeer elbet yine bir şeyler icin arayacak seni...

Fakat annen ve ablan ayip etmis. Ablan bencilliginin zirvesinde sanırım. Söylemeden duramadim o_O

Canetti Canetti annem doğruyu söyledi katılıyorum sana ama durumu kibar bi dille kırmadan söylemek var çok hassasim zaten durmadan agliyorm bugün akşam mesaj atmış hayırlı iftarlar diye hayri filan birakmadiniz bayıldım is yerinde diye ablamin cevabı geçmiş olsun

Bir kez daha anladim ki bu dunya da vurdumduymaz menfaatci enerji emici ve bencil olacaksin o zaman dunya sana kole oluyor ama sen onemsedikce iyi oldukca incindikce gururun onurun utanman oldukca sen dunyaya kole oluosun ve uzuluosun anlasilmiosun maalesef bu boyle bosver bence arama sorma selam kelam seni cok iyi anliorum aramizdaki fark ben yon deistirdim artik dier tarafa gectim sende gec bence durdugun yer bu dunyaya ters

Parcali Bulutlu Parcali Bulutlu ramazanda her akşam surdayim diye yer bildirimi fotograflar gündüz bana bunalimdayim diye mesajlar aslına bakarsan ondan daha çok yiyorum içiyorum ama paylaşım yok ayıp geliyor ya kul hakkı o kadar zor durumda insanlar var ki ne gerek var hava atmaya

Canetti Canetti annem doğruyu söyledi katılıyorum sana ama durumu kibar bi dille kırmadan söylemek var çok hassasim zaten durmadan agliyorm bugün akşam mesaj atmış hayırlı iftarlar diye hayri filan birakmadiniz bayıldım is yerinde diye ablamin cevabı geçmiş olsun
Biraz çok mu şikayet ediyorsun acaba. Hayırlı iftar dediğinde sen de teşekkürler deseydin. Bitti. Sen de onun derdiyle bu kadar ilgilen. Onlar değişmez. İş yerinde bayıldığını söylemişsin, umurları olmamış. Kendine yeteceksin. Bence kötü olduğunu söyleme onlara artık. Sonra birde ilgilenmediklerine üzülüyorsun.

Parcali Bulutlu Parcali Bulutlu ramazanda her akşam surdayim diye yer bildirimi fotograflar gündüz bana bunalimdayim diye mesajlar aslına bakarsan ondan daha çok yiyorum içiyorum ama paylaşım yok ayıp geliyor ya kul hakkı o kadar zor durumda insanlar var ki ne gerek var hava atmaya

O da sana atmiyor ya havasini takma bu kadar. .

Gercekte mutsuz olanlar sosyal medyada tatmin oluyor diyorlardı dogru demek hep dertli diyorsun cunku.

Bosver nasil mutlu olursan oyle yap abla de gec..

Sende kendine bir hayat kur. Arkadas, dost sevgili.

Aileden beklentileri büyük tutmamak lazim galiba.

Tuuba890 Tuuba890 evet dünya bana karşı gibi geliyor ben zaten 32 yaşındayım size yemin ederim baktım özel konuşuyorlar eşiyle odadan çıkarım banane onların tatil planından bunu herkes biliyor ama beni sokmaya çalıştıkları şu ayıp duruma bakar misinz bi de dedim ki hava atmaya mi çalıştın ben birlikte bişeyler yapar miyiz diye sordugumda biz Akdeniz turuna cikcaz dedin yok seni de çağırmak için dedim diyor gelmeyecegimi adım gibi biliyorsun bari rol yapıp azcık usuturuplu teklif etseydin dedim

Canetti Canetti herkese ederi kadar değer diyorsun bugün geçmiş olsun mesajında çok iyi anladım zaten ama işte abla ya azcık anlayış huzur bekledim beklememk gerekmis

Guzel kardesim arkadaslar da demis afedersin salla gitsin yani simdi sen yalniz yasiosun bide kirilmissin tabi hayatta... cok normal suanki ruh halin... ablanla annen de empati yeteneginden yoksun olunca olay bencillige dayaniyor tabi neyse bosver onlari bence sen sosyal olabilecegon ortamlara gir spor salonuna yazil mesela hem enerjini atarsin hem azcik sosyallesirsin hemde eve geldiginde dusunmeye vaktin olmaz yorgubluktan ...

Canetti Canetti herkese ederi kadar değer diyorsun bugün geçmiş olsun mesajında çok iyi anladım zaten ama işte abla ya azcık anlayış huzur bekledim beklememk gerekmis
Evet bekleme. O kendi dünyasında sana yer açmak istemiyor fazla. Kabul etmek zorundasın maalesef. Gün gelir onun da kardeşe ihtiyacı olacaktır mutlaka. Ama yaşayarak öğrenmesi gerekir.

Tamamda çanta gibi seni taşımak zorunda degil yani. Demek istedigim gittigi yerlere seni de almak zorunda degilki. Hım belki tamm zor zamaninda destek olabilirdi ama beklentilerin bence fazla

Back
X