• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam ve Eniştem

Sizce ablam ayrılsınmı Eniştemden?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Enisten nasil durduk yere duvara yaslayip opecek ki hemsire kendini opturtmus ve olay ortaya ciksin ablan duysun diye doktora aratmis yoksa o esnada bagirir cagirir karakolluk olurlardi
Bak burda cok dikkatli bisey soyledin. Enistemde aynen ablama oyle demis neden bagirmadi peki ben ona boyle bisey yaptiysam demis. Bu yuzden ablamin kafasi karisik ve kime neye inanacagini bilmiyor suan

Bak burda cok dikkatli bisey soyledin. Enistemde aynen ablama oyle demis neden bagirmadi peki ben ona boyle bisey yaptiysam demis. Bu yuzden ablamin kafasi karisik ve kime neye inanacagini bilmiyor suan
Ablan bana inansin. O kadin ve enistenin zaten iliskisi varmis. Kadin artik olay ayyuka ciksin ki ablan enisteni terk etsin istemis. O yuzden hastaneye cagirmis. Opusmusler. Sonra da yalandan doktora sikayet etmis. Doktora ozellikle ablani aratmis. Eger taciz olsaydi ortalik karisir durum polislik olurdu oyle bi ihtimal yok

Ablan bana inansin. O kadin ve enistenin zaten iliskisi varmis. Kadin artik olay ayyuka ciksin ki ablan enisteni terk etsin istemis. O yuzden hastaneye cagirmis. Opusmusler. Sonra da yalandan doktora sikayet etmis. Doktora ozellikle ablani aratmis. Eger taciz olsaydi ortalik karisir durum polislik olurdu oyle bi ihtimal yok
Görmedigimiz bisey icin kimseyi suclamak istemiyoruz kafamiz cok karisik ablami uyku tutmuyor 2 gündür.

bu konuda daha net fikirlere sahip olabilmek adına enişte bey'in geçmişi,evliliğindeki tutum ve davranışları vb.gibi faktörleri dikkatle incelemek gerekir.

Görmedigimiz bisey icin kimseyi suclamak istemiyoruz kafamiz cok karisik ablami uyku tutmuyor 2 gündür.
Iyi de gorme sansiniz da yok sonucta. Enisten de dogruyu anlatacak degil zaten bir seyler karistirmasa kadini iftira atiyo diye polise sikayet ederdi. Makul bi kurguyla olayi cozeceksiniz baska yolu yok. Makulu de benimki. Her ikinci kadin bir gun kendini birinci kadina duyurur ama dolayli ama direkt yoldan.

Iyi de gorme sansiniz da yok sonucta. Enisten de dogruyu anlatacak degil zaten bir seyler karistirmasa kadini iftira atiyo diye polise sikayet ederdi. Makul bi kurguyla olayi cozeceksiniz baska yolu yok. Makulu de benimki. Her ikinci kadin bir gun kendini birinci kadina duyurur ama dolayli ama direkt yoldan.
Yarin ablama okutturcam butun yorumlari karari o versin ama galiba ayrilmak istiyor.

asude_bahar asude_bahar Bana da tuhaf geldi. Allah korusun böyle bir şey gelse başıma ortalığı ayağa kaldırır çığlıklar atar kurtulmaya çalışır adama zarar veririm vs. İlla birileri duyardı sesi. O kadın bunların hiçbirini yapmadıysa polise de gitmediyse bir bit yeniği var. Öyle içinde tutmuş gidip de üstüne anlatmış ilginç...hele de avrupa ülkesindeyaşayan bir kadın.
Eniştenizle bir ilişkisi var yani bu kavramı sevmesem de kadının bu ilişkiye rızası var gibi geldi...Belki de öylesine takılıyorlardı adam bunu başından atmak istedi sonra bu olaylar oldu...
Öyle ya da böyle enişteniz suçlu ama.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. :KK14:
Bir hemşire olarak üzüldüm. Allah bizi böyle insanlardan uzak tutsun, görevimizi hakkıyla yapmayı nasip etsin. Kimsenin durup dururken böyle bir iftira atacağını sanmam... :KK43:

o an ne yasadi da polisi aramadi bilemicem cünkü yasamadim allah korusun herkez farkli davranir sok aninda ve sonunda ,ama isvereni neden polisi aramadi ben onu anlamadim birde alman bu konularda aflari olmaz , ay cok ilginc bir durum...ablani neden ariyor sanki yaramazlik yapmiz cocuk annesine sikayet eder gibi ,cok sacma ya direk polise basvurulmasi gerekirken ....

Ablam enistemi cok seviyor 8 aylikta kizlari var. Annem ve babam türkiyedeymis tatilde. Ablam evde hemsire ve kardesimden baska kimsenin olmadigini ve kardesimin kendini yalniz hissetmemesi icin enistemin onu is cikisi dün gece saat 22:30 civarlarinda ziyarete gittigini soyledi.

Ama bu sabah ablama doktor tel acarak enistemin hemsireyi duvara yaslayip onu öptügünü ve ona dokundugunu söylemis. Hemsirenin polise gidip sikayetci olacagini soylemis. Bu hemsire 40 yaslarinda var evli ispanyol bi kadin. Enistem ise 28 yasinda.

Ablam doktorla tel baya konusmus. Aradan bi kac saaat sonra doktor aramis ablami ve hemsirenin sikayetci olmaktan vazgectigini ama artik bizim eve gelmek istemedigini belirtmis baska bir evdeki sakat birine bakacakmis.

Ablam yikilmis durumda görgü tanigi yok tek görgü tanigi kardesim oda konusamiyor tepki veremiyor.
:KK34:
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz ..kadın neden iftira atsın ki ne alıp vermediği olabilr yani anlamadım nokta bu denli iftira atacak kdar nefret etmesi gerek yani

Iyi de yurt dışında ilk polisi arar kadın eğer kendi izinsiz vs çalışmıyorsa

Ama ertesi gün de ben artık sizde çalışmayacağım şu hastaya bakacağım demesi ilginç sanki işten ayrılmak için bir kurgu da olabilir gibi geldi çocuğun bakımı zor ise yahut gideceği yer daha çok verecekse vs vs

Ablanıza üzüldüm öncelikle. Bence enişteniz böyle bir şey yaptıysa ilk olayı değildir, kesinlikle daha önce kaç tane kadına yönelmiştir ablanıza ihanet etmiştir bence.. İlk defa net yorum yazacağım; ayrılmalı..

Back
X