• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam ve Eniştem

Sizce ablam ayrılsınmı Eniştemden?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Enisteniz anne ve babaniz evdeyken sık sık ziyarete gider miydi kardesinizi.yani ilgili bir enistemi.
Ablanizi almadan gitmesi zaten supheli bi durum bence

Iyi de yurt dışında ilk polisi arar kadın eğer kendi izinsiz vs çalışmıyorsa

Ama ertesi gün de ben artık sizde çalışmayacağım şu hastaya bakacağım demesi ilginç sanki işten ayrılmak için bir kurgu da olabilir gibi geldi çocuğun bakımı zor ise yahut gideceği yer daha çok verecekse vs vs
Hemsireler degis tokus yapabiliyorlar yasak degil baska eve gidebilir istiosa. Degistircek hemsire cok

Bugun bisey ögrendim. Ablam bana bisey itiraf etti. Daha önceleri ablama soruyormus bu hemsire hic 40 yasinda gibi degil demi nasil bi hemsire fln demis. Ablamda sen napcan baskasini diye tepki vermis. Ve bu olay oldugu gece enistem eve geldiginde gene demiski kadin diri vucutlu hic 40 gibi degil falan :KK57:

Tek kaşım kalkik vaziyette konunun nasıl sonuçlanacağını bekliyorum. Çok karmaşık bir durum Allah yardımcınız olsun
Annem babam türkiye tatilinden 10 gun sonra dönecek. O zaman hersey oturulup konusulcak. Babam ablama telefonda hazirlikli ol bu adamdan sana koca olmaz demis. Enisteme guvenmiyormus

Ablan bana inansin. O kadin ve enistenin zaten iliskisi varmis. Kadin artik olay ayyuka ciksin ki ablan enisteni terk etsin istemis. O yuzden hastaneye cagirmis. Opusmusler. Sonra da yalandan doktora sikayet etmis. Doktora ozellikle ablani aratmis. Eger taciz olsaydi ortalik karisir durum polislik olurdu oyle bi ihtimal yok

woawwww

Anlamayan arkadaslar varmis anlatayim. annemle babam türkiyede tatildeler ve evde sadece sakat kardesim var hemsire ona bakiyor. Kardesim sakat bakima ihtiyacli bi cocuk. Enistem is cikisi gecenin 22 : 30 güya kardesimi görmeye gitmis kendini yalniz hissetmesin diye.

Oraya gittginde galiba hemsireye biseyler yapmis kadin doktoru aramis enistem evden gider gitmez. Ve doktorda ablama tel acip esiniz boyle boyle yapti demis. Enistem inkar edio benim boyle bisey yapabilcemi saniyormusun fln demis ablama. Görgü tanidigi olmadigi icin kime inancagini bilmiyor.

Tabiki inkar edicek ne dicek kadına cinsel tacizde bulundum mu dicek? Tecavüz eden,öldürenlerin de hepsi inkar etmiyor mu? Başka ne yapabilir zaten

Tabiki inkar edicek ne dicek kadına cinsel tacizde bulundum mu dicek? Tecavüz eden,öldürenlerin de hepsi inkar etmiyor mu? Başka ne yapabilir zaten
Enistem o kadar rahat davraniyorki masum rolünde suan. Görgü tanigi olmamasi onu dahada rahat yapiyo bunun farkinda ablam. Ben yapmadim gerekirse ben kadini polise sikayet ederim fln demis. Anlim acik gibisine ama kadinlar hisseder ablam icim rahat degil kocama guvenemiyorum diyor.

Gecenin o saatinde kücük kaynini ziyarete gitmek de neyin nesi Allahin gündüzleri cuvalami girdi

Ben bütün bu konudan bağımsız sakat kardeşinizi hemşireyle bırakıp tatile giden anne babanıza takıldım bu konuda. Abla enişte konusuna değinemiyorum bu nedenle

Ben bütün bu konudan bağımsız sakat kardeşinizi hemşireyle bırakıp tatile giden anne babanıza takıldım bu konuda. Abla enişte konusuna değinemiyorum bu nedenle
Senelerdir gitmediler üst üste 3 cenazemiz oldu babaannem dedem ondan sonrada öbür dedem vefat edince gitmeye karar verdiler. Zaten normalindede 24 saat hemsire gözetmesinde kardesim solunum cihazina bagli. Bizimkiler icinde zor ayri kalmak pisman bile olmuslar gittiklerine

Senelerdir gitmediler üst üste 3 cenazemiz oldu babaannem dedem ondan sonrada öbür dedem vefat edince gitmeye karar verdiler. Zaten normalindede 24 saat hemsire gözetmesinde kardesim solunum cihazina bagli. Bizimkiler icinde zor ayri kalmak pisman bile olmuslar gittiklerine
Allah yardımcınız olsun. Çok hassas olduğum bir konu olunca dayanamadım. Ama solunum cihazını düşünmemiştim. Yorumum ile kırdıysam Özür dilerim.

görgü tanığına ihtiyaç var mı? bir hemşire neden durduk yere bana saldırdı diye telefon açıp işi bıraksın? veya gece gece gerçekten bir insan niye eşinin kardeşine "merakından" bakmaya gider?

Allah yardımcınız olsun. Çok hassas olduğum bir konu olunca dayanamadım. Ama solunum cihazını düşünmemiştim. Yorumum ile kırdıysam Özür dilerim.
Kirilmadim engelli kardesimi birakip tatile gitseler bende cok kizardim ama bu biraz tatil gibi degil bassagligina gelen cok oluyo bian once geri donseler keske. Bide enistemle hemsire olayi olunca dahada zorlasti isler

görgü tanığına ihtiyaç var mı? bir hemşire neden durduk yere bana saldırdı diye telefon açıp işi bıraksın? veya gece gece gerçekten bir insan niye eşinin kardeşine "merakından" bakmaya gider?
Aynen bu dedigini ablam bugun bana sordu durdu. Keske kardesim konusabilse diyip durdu. Ayrilmak icin bizimkilerin donmesini bekliyor tek korkusu 8 aylik kizini alip gider diye. Simdilik iyi davraniyormus bizimkiler gelince enisteme ona inanmadigini soylicekmis zaten ablama en ufak seyde kiziyormus hep evlilik hep boyle yurumus bende yeni duyuyorum. Ablami adam yerine koymayan kisi bu olaydan sonra melek gibi davranmasida tuhaf zaten

Aynen bu dedigini ablam bugun bana sordu durdu. Keske kardesim konusabilse diyip durdu. Ayrilmak icin bizimkilerin donmesini bekliyor tek korkusu 8 aylik kizini alip gider diye. Simdilik iyi davraniyormus bizimkiler gelince enisteme ona inanmadigini soylicekmis zaten ablama en ufak seyde kiziyormus hep evlilik hep boyle yurumus bende yeni duyuyorum. Ablami adam yerine koymayan kisi bu olaydan sonra melek gibi davranmasida tuhaf zaten
tamamen suçluluk psikolojisi o zaman şu an yaptığı. zaten kadın iftira atıyor olsa dava açacağım şikayet edeceğim falan derdi. kadın işi bırakmış. ablana allah yardımcı olsun. kolay atlatır inşallah.
bu arada çok geçmiş olsun allah şifa versin kardeşinize.

İlk başta Türkçe de noktalama işareti denen şey var biraz kullansaydınız fena olmazdı :KK47:
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz..iftira atacak hali yok ya durduk yere :110:

Back
X