- 7 Nisan 2015
- 948
- 425
- 33
- 34
- Konu Sahibi miniksercem000
EvetEnisteniz Türkiye´den damat mi geldi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetEnisteniz Türkiye´den damat mi geldi?
Insallah ablam bu sapik enisteden bi an önce kurtulur. Basta kimsenin gunahini almamam diyordum ama burdaki butun yorumlari gorunce hemsireye hak verdim.Ates olmayan yerden duman cikmaz derler. Kadin durup dururken neden iftira etsin enistenize kii doktora kadar gitmis olay. sapik ya sapik
Ablan bana inansin. O kadin ve enistenin zaten iliskisi varmis. Kadin artik olay ayyuka ciksin ki ablan enisteni terk etsin istemis. O yuzden hastaneye cagirmis. Opusmusler. Sonra da yalandan doktora sikayet etmis. Doktora ozellikle ablani aratmis. Eger taciz olsaydi ortalik karisir durum polislik olurdu oyle bi ihtimal
Yorumlari ablama okutamadim ama anlattim mesaj olarak. Bugun doktorla yone konusmus doktor saat 21:30 da esiniz kardesinizi gormeye gelmis 22:30 da degil demisAblan bana inansin. O kadin ve enistenin zaten iliskisi varmis. Kadin artik olay ayyuka ciksin ki ablan enisteni terk etsin istemis. O yuzden hastaneye cagirmis. Opusmusler. Sonra da yalandan doktora sikayet etmis. Doktora ozellikle ablani aratmis. Eger taciz olsaydi ortalik karisir durum polislik olurdu oyle bi ihtimal yok
Hic sasirmadim canimm bu tur olaylarda hic yanilmam inanYorumlari ablama okutamadim ama anlattim mesaj olarak. Bugun doktorla yone konusmus doktor saat 21:30 da esiniz kardesinizi gormeye gelmis 22:30 da degil demisve enistem eve saat 23 den sonra gelmis. Siz hakli olabilirsiniz. Ablam dio bu kadar saat kesin oynastilar hemsireyede inanmiyorum artik dio.
Öpülmekten hoslanmasa coktan bagirir polisi cagirirdi diyo. Ìs ilerleyincede hemsire kocama olmaz seninle yatamam demistir o yuzdende anlasmazsizlik olmustur aralarinda ve hemsirede ne olur ne olmaz olay duyulur suc ustume kalir diye doktora anlatti olayi kesin diyo. Yani bunlar ablamin hisleri ve dusunceleri. Galiba olay dediginiz gibi
Simdi eli kolu bagli bizimkileri dönmesini bekliyor. Zavallim simdiden çökmüş seviyor ama boyle biseyi asla kabullenemiyor kullanildim diyoHic sasirmadim canimm bu tur olaylarda hic yanilmam inan
Cok uzucu bir olay kolay degil.. Cocuk var mi? Evlilikleri genel olarak sorunlu mu?Simdi eli kolu bagli bizimkileri dönmesini bekliyor. Zavallim simdiden çökmüş seviyor ama boyle biseyi asla kabullenemiyor kullanildim diyo
8 aylik kizi var ablama en ufak seyde bagiriyomus adam yerine koymuyomus tabi bunlari yeni anlatti. Evde olanlari soylemez hep susar hep icine atar esini trden getirdi adama is begendiremiyo calismiyo. Ablam hem ona hem kizlarina bakio aldigi 3 kurusla. Bunu haketmedi ablam resmen kullanildiCok uzucu bir olay kolay degil.. Cocuk var mi? Evlilikleri genel olarak sorunlu mu?
Bi erkek maddi manevi olarak evinin evliliginin sorumlulugunu alamiyosa zaten onunla evli kalmanin pek manasi yok bir de ahlaksiz ablanin parasiyla imkanlariyla yasayip onu aldatiyor. Ben sahsen kapinin onune koyardim ama ablan bilir en dogrusunu daha lohusa sayilir yeni cocugu olmus bosanma travmasini kaldirabilir mi bilemem kendi bilir en iyisini8 aylik kizi var ablama en ufak seyde bagiriyomus adam yerine koymuyomus tabi bunlari yeni anlatti. Evde olanlari soylemez hep susar hep icine atar esini trden getirdi adama is begendiremiyo calismiyo. Ablam hem ona hem kizlarina bakio aldigi 3 kurusla. Bunu haketmedi ablam resmen kullanildi
Yapar diyo yoksa ne isi var 2 saat hemsirenin yaninda kardesimi o saatte ziyaret edesi gelmis hemde bensiz diyoBunun doğru olup olmadığını en iyi siz tahmin edebilirsiniz.Yani ablan.Eşinin karakterini ve bir duruşu olup olmadığını mutlaka biliyordur.Kesinlikle yapacak biri değil diyorsa kadının yalan söyleme ihtimali gözönünde bulundurulmalı.Ama çapkınsa yada kaşı gözü oynayan bi tipse doğru olabilir tabi.O yüzden ben kendi adıma konuşıyım net bi yorum yapamıyorum.
8 aylik kizi var ablama en ufak seyde bagiriyomus adam yerine koymuyomus tabi bunlari yeni anlatti. Evde olanlari soylemez hep susar hep icine atar esini trden getirdi adama is begendiremiyo calismiyo. Ablam hem ona hem kizlarina bakio aldigi 3 kurusla. Bunu haketmedi ablam resmen kullanildi
Ablamda dedi neden benimle gitmedi oglene kadar evdeydi ise ogleden sonra gitti dedi.
enişteniz çalışıyor muydu? yukardaki mesajların birinde işe öğleden sonra gitti demişsiniz, diğerinde çalışmıyor demişsiniz?8 aylik kizi var ablama en ufak seyde bagiriyomus adam yerine koymuyomus tabi bunlari yeni anlatti. Evde olanlari soylemez hep susar hep icine atar esini trden getirdi adama is begendiremiyo calismiyo. Ablam hem ona hem kizlarina bakio aldigi 3 kurusla. Bunu haketmedi ablam resmen kullanildi
Eniste dönmicek ablam postalicak onca yapilan iyiliklerin karsiligi bu olmamaliydi. Dugun salonu parasinindan tut balayina kadar ablam ödedi durumlari yok diye. O ise buraya geldi calismak istemio is begenmiyoBoşandıkları zaman enişte Türkiye ye geri mi dönecek?
Canim pizzaciya gidiyo pizza dagitiyo yani surekli bi isi yokenişteniz çalışıyor muydu? yukardaki mesajların birinde işe öğleden sonra gitti demişsiniz, diğerinde çalışmıyor demişsiniz?
Ha bide sunu soyliyim bigun ise cagiriolar bigun cagirmiolar yani ne zaman is varsa bu ise bile ablamin zoruyla gidioenişteniz çalışıyor muydu? yukardaki mesajların birinde işe öğleden sonra gitti demişsiniz, diğerinde çalışmıyor demişsiniz?
Annemlerin dönmesini bekliyor ayrilcakablanız ne karar verdi?