- 16 Temmuz 2025
- 104
- 41
- 13
- 31
- Konu Sahibi aralikpapatyasi
-
Hyır koşmuyorum sadece üzülyorumYani ablam benim coxugumu kiskanip kendi cocugunu gostermese hic takmam .Siz kendinize ve evladiniza deger vermzseniz kimse vermez .bakin onlar deger veriyor siz pesinde yegen gormek icin kosturuyorsunuz .kosmayin bosverin .
Mental ve duygusal olarak kosuyorsunuz .Gormemeye dayanamam diyorsunuz .sizin evladinizi gormedigi icin uzulen var mi ?Hyır koşmuyorum sadece üzülyorum
Bebeğim olmadan öncesine kadar sorun yoktu cünkü herkes etrafında fır dönüyordu ne zamanki benim cocuğum oldu tavırları değişti karı koca. Yüzüme söyleyemediklerini annemlere söylüyor onun adına ben utanıyorum i.siz canınızı sıkmayın..
Siz canınızı sıkmayın.. üzülmeyin de..o üzülsün biraz belki ne kadar ayıp ettiklerini anlar.. sağlıkla büyüsün bebeğiniz...Bebeğim olmadan öncesine kadar sorun yoktu cünkü herkes etrafında fır dönüyordu ne zamanki benim cocuğum oldu tavırları değişti karı koca. Yüzüme söyleyemediklerini annemlere söylüyor onun adına ben utanıyorum inanın
Görmezden duymazdan gelin, böyle biri ablaniz da olsa ancak kötülük saçar..Biliyor biliyor evet diyor sonuna kadarda arkasında söylediklerinin sen git torununun yanına sen tek bir torunun var zaten diyor benim cocuğum için
Annemlerle telefonla konusuyorum konuyu açmıyorum ama o dayanamıyor konustun mu haberin var mı nasıllar acaba diyor hayır diyorum bunca ayıba karsılık kimseyle konusmayacağım vs ama içi gidiyor hissediyorumSiz canınızı sıkmayın.. üzülmeyin de..o üzülsün biraz belki ne kadar ayıp ettiklerini anlar.. sağlıkla büyüsün bebeğiniz...
Bende abarttım sanırım. Bu kadar beni ve cocuğumu görmezden geleceğini düşünemedim bilmiyorum bide yakın çevreye cocuğumu bir yere sığdıramadılar diyormus inanıllır gibi değilÜzülmeyin lütfen. Sizin gibiydim ,sonunda ilişkimi tamamen kestim. Sanki sırtımdan bir kambur atmış gibi oldum. Kan bağı olduğumuz insanlari ayrı yere koyuyoruz ama ben anladım ki bu yanlışmış
Hep bir rekabet içindeydi ama zaten maddi imkanlarımızın en iyi olduğu dönemde öğrenciliğinü gençliğini yaşadığı içn hep benden 1-0 öndeydi. Anne babamın ilgisi desen gözünün içine bakıyorlar birbirine yakın oturuyolar o gün evde değişik bir yemek pişse babam tabağı alır ablama gider onlarada verir. Ama ne eniştem ne ablam dememiştir bi gün gelin yemek yiyelim diye.. hep ilgi onda olsun kontrol kendisinde olsun istedi hep ama şimdi o ilgiyi benim cocuğumada gösterince küplere bindi karşıma alıp konussamda hiç bir şey değişmeyecek beni gittiğime pişman eder. Suanda kin duygusu kardeş sevgisinden ağır basıyor bellikiBelki de çocukluk travması tetiklendi. Siz doğunca bütün ilgi size kaydığı için içinde size karşı kıskançlık birikmişti şimdi kendi çocuğunun üzerine sizin çocuğunuz gelince aynı duyguları yasadi. Normalde kıskanc ve böyle Bi insan olsa anlardiniz bunca yılda. Belki onun patlamasidir. Ben ablanizla basbasa yemeğe çıkıp konuşmanızı öneririm kırmadan birbirinize hassasiyetlerinizi anlatabilirsiniz.
Hep bir rekabet içindeydi ama zaten maddi imkanlarımızın en iyi olduğu dönemde öğrenciliğinü gençliğini yaşadığı içn hep benden 1-0 öndeydi. Anne babamın ilgisi desen gözünün içine bakıyorlar birbirine yakın oturuyolar o gün evde değişik bir yemek pişse babam tabağı alır ablama gider onlarada verir. Ama ne eniştem ne ablam dememiştir bi gün gelin yemek yiyelim diye.. hep ilgi onda olsun kontrol kendisinde olsun istedi hep ama şimdi o ilgiyi benim cocuğumada gösterince küplere bindi karşıma alıp konussamda hiç bir şey değişmeyecek beni gittiğime pişman eder. Suanda kin duygusu kardeş sevgisinden ağır basıyor bellikim
İçi gidiyorsa kendini izah eder af diler . kardeş gibi davranır biraz...Annemlerle telefonla konusuyorum konuyu açmıyorum ama o dayanamıyor konustun mu haberin var mı nasıllar acaba diyor hayır diyorum bunca ayıba karsılık kimseyle konusmayacağım vs ama içi gidiyor hissediyorum
Yok hayır yanlıs anladınız annem onlarla konusmadığı için annemin içi gidiyor demek istedimİçi gidiyorsa kendini izah eder af diler . kardeş gibi davranır biraz...
İşte bizimkide hep en büyük benim benim kararlarıma uyacaksınız yoksa size sunu yaparım yok evden giderim yok cocuğu göstermem bir ton tehdit uyguluyor. İyi eğitimli yaşını basını almış bir insan bu bide. Diyormuş ki bebeğide alıp bize gelin karı koca bebek annem herkes ona gidecekmiş onun cocuğuna bakacakmıs benim kızımda oyalanmış olacakmış hadi diyelim tamam ama kocası insan istemiyor gözünün içine bakıyor gitsinler diye nasıl gidip nasıl rahatca çalısacağım ben adam bakışlarıyla kovuyor zaten annem gelemeyiz kaç kişi öyle şey mi olur diyormus sen benim cocuğumu çöpe attın senin tek torunun o zaten. En kıymetli evladında damadında orada bilmem ne. Ya gerçekten insafBenim tepem bi kere attı mı gözüm görmez kardeş vs. Bu yüzden de muhtemelen böyle bi olay yaşasam ben kardeşimle bi daha görüşmezdim. Adalet duygum çok yüksektir asla kaldıramam böyle bi tavrı. Burdan bile sinirlendim. Benimde bi kız kardeşim var büyük olan benim. Emin olun kardeşime tanınmış imkanların yarısı bana tanınsa çok çok farklı bi hayatım olurdu. Ailemin gazını alıp alıp sınırlarını kavga dövüş esneterek bu günkü ebeveynler yapıp, kardeşinin rahat bi ergenlik, gençlik geçirmesinin sebebi benim. Ama kardeşim aileme öyle davranıyor ki ağzım açık kalıyor. Ailemde ben yapsam affetmeyecekleri hatalarda kardeşimin öyle böyle arkasını topluyorlar. Buna rağmen bi gün olsun üzülmedim. Kardeşim gibi şımarık ve kendini geliştirmemiş biri olacağıma, bugünkü kendim olmayı tercih ederim. Ayaklarım yere basıyor, en çok kendime ve yapabileceklerime gvüeniyorum. Şimdi size de aynı şeyi söylüyorum. Ablanız gibi şımarık, bencil, kötü karakterli biri olacağınıza şimdiki gibi bi kadın olun. Emin olun bin basarsınız. Evladınızda yeğeninizden daha güzel bi anneyle babayla büyüyeceği için inşallah size benzeryalnız şunu söyleyeyim. Annem babam üzülür diye sessiz kalacağınıza sınırlarınıza ve kardeşlik bağınıza ihanet eden ablanızla yüzleşmeniz daha doğru. Belki bu vesileyle ablanızın kafasına bi saksı düşer de napıyorum ben der. Ailenizde susmakla hata ediyor okullar açılınca paşa paşa annenize gelecekler o gün resti çekse anneniz Dünya kaç bucak öğrenmiş olurlar. Anneniz yapamaz gibi duruyor ama belki yapar
İşte bizimkide hep en büyük benim benim kararlarıma uyacaksınız yoksa size sunu yaparım yok evden giderim yok cocuğu göstermem bir ton tehdit uyguluyor. İyi eğitimli yaşını basını almış bir insan bu bide. Diyormuş ki bebeğide alıp bize gelin karı koca bebek annem herkes ona gidecekmiş onun cocuğuna bakacakmıs benim kızımda oyalanmış olacakmış hadi diyelim tamam ama kocası insan istemiyor gözünün içine bakıyor gitsinler diye nasıl gidip nasıl rahatca çalısacağım ben adam bakışlarıyla kovuyor zaten annem gelemeyiz kaç kişi öyle şey mi olur diyormus sen benim cocuğumu çöpe attın senin tek torunun o zaten. En kıymetli evladında damadında orada bilmem ne. Ya gerçekten insaf
Asla iflah olmaz gerçekten. Bu kadar çok iltimas geçilirse böyle biri olması kaçınılmaz zaten. Çok yanlış yapıyor aileniz. El kadar bebekle nasıl bir tutar kendini akıl almıyor cidden. Seni mi çekicem bi sus diyip görmezdrn gelinse mecbur kalır sakinleşmeye.İşte bizimkide hep en büyük benim benim kararlarıma uyacaksınız yoksa size sunu yaparım yok evden giderim yok cocuğu göstermem bir ton tehdit uyguluyor. İyi eğitimli yaşını basını almış bir insan bu bide. Diyormuş ki bebeğide alıp bize gelin karı koca bebek annem herkes ona gidecekmiş onun cocuğuna bakacakmıs benim kızımda oyalanmış olacakmış hadi diyelim tamam ama kocası insan istemiyor gözünün içine bakıyor gitsinler diye nasıl gidip nasıl rahatca çalısacağım ben adam bakışlarıyla kovuyor zaten annem gelemeyiz kaç kişi öyle şey mi olur diyormus sen benim cocuğumu çöpe attın senin tek torunun o zaten. En kıymetli evladında damadında orada bilmem ne. Ya gerçekten insaf
Benim annem ve babamın eseri bu ne yazıkkıİki ay arayıp sormayın gelip özür dilesin. Bu ne şımarıklık. Ne kıymetli çocuğu varmış. Otursun kendi baksın.
Yok iflah olmaz zaten zerre bir düzelme emaresi yok bebeğimin 6 ay çekimi yaptım kendim amatörce onu paylaştım her ikiside görmemezlikten gelmiş. Çokta önemli değil tabiki ama bu bile bebeğe duyduğu kini belkide nefreti yansıtıyor. Ben ki onun cocuğuna gözüm gibi baktım hep inanamıyorum gerçekten belkide benim hamilelik haberime üzülmüş bile olabilirler o zamanlar.. aha bide bu çıktı şimdi diyip.Asla iflah olmaz gerçekten. Bu kadar çok iltimas geçilirse böyle biri olması kaçınılmaz zaten. Çok yanlış yapıyor aileniz. El kadar bebekle nasıl bir tutar kendini akıl almıyor cidden. Seni mi çekicem bi sus diyip görmezdrn gelinse mecbur kalır sakinleşmeye.
Ve anneniz hala siz arayip konusun diye ic geciriyor .asil problem anneniz oteki kizina sınır çizemiyor.Benim annem ve babamın eseri bu ne yazıkkı
Özür dilerim..evet yanlış anlamışımYok hayır yanlıs anladınız annem onlarla konusmadığı için annemin içi gidiyor demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?