• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam ve ikinci çocuğu lütfen bir bakın...

lel

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
107
26
298
Samsun
kızlar ablamın 8 yaşında bir tane kızı var ve şuanda ikinci çocuğuna hamileymiş.7 aylık erkek.fakat şöyle bir problem var bu durumu ben dahil diğer kardeşlerimle ve annemle paylaşmadan teyzeme demiş ( teyzem sorduğu için sölemiş, biz sormamışız bişey ondan bize sölememiş).bende 1 yıllık evliyim ve benimle paylaşmaması çok zoruma gitti.aramızda hiç bir problem yokken.teyzemde söledi bunu anneme hamileliğinden haberin varmı diye.biz şok olduk tabi.neyse herkes bilmiyomuş gibi yapıyodu bakalım ne zaman sölicek diye sonra teyzemle ablam telefonda konuşurlarken, teyzem annemin haberi olduğunu sölemiş.ablam da haberi var madem beni niye aramadı demiş.yani bizim de bildiğimizi tahmin edio. benim aramam gerekiomu şimdi yada arasam ne dicem.çocuğun varmış hayırlı olsun mu ?

kızlar ablamın 8 yaşında bir tane kızı var ve şuanda ikinci çocuğuna hamileymiş.7 aylık erkek.fakat şöyle bir problem var bu durumu ben dahil diğer kardeşlerimle ve annemle paylaşmadan teyzeme demiş ( teyzem sorduğu için sölemiş, biz sormamışız bişey ondan bize sölememiş).bende 1 yıllık evliyim ve benimle paylaşmaması çok zoruma gitti.aramızda hiç bir problem yokken.teyzemde söledi bunu anneme hamileliğinden haberin varmı diye.biz şok olduk tabi.neyse herkes bilmiyomuş gibi yapıyodu bakalım ne zaman sölicek diye sonra teyzemle ablam telefonda konuşurlarken, teyzem annemin haberi olduğunu sölemiş.ablam da haberi var madem beni niye aramadı demiş.yani bizim de bildiğimizi tahmin edio. benim aramam gerekiomu şimdi yada arasam ne dicem.çocuğun varmış hayırlı olsun mu ?

Aranızdada bi problem yok çok enteresan söylememesi ben olsam aramazdım,onun söylemesi gerekiyo bu kadar önemsiz bi konumu yani bu,önemsiz değilse ben önemsizim ozaman onun için diye düşünürdüm..:53:

evet canım bende aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorum değer vermiyoki sölemiyo.annem beni niye aramadı ozaman demiş ya ondan kendimi kötü hissettim aramam gerekiyomu diye.ki bende evliyim hani bekar olsam paylaşmaz belki dicem ama.

evet canım bende aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorum değer vermiyoki sölemiyo.annem beni niye aramadı ozaman demiş ya ondan kendimi kötü hissettim aramam gerekiyomu diye.ki bende evliyim hani bekar olsam paylaşmaz belki dicem ama.

Evet evlisin ve onu çokta iyi anlayabilirdin bence aramamakla hata etmiş..Peki 7 aylık hamile 7 aydır konusmuyomusunuz ablanla?yoksa konusuyosunuzda mı söylemedii?

sizi suçlayacagına kendisine baksın küçük bir şey değil önemli bir konu ilk onun söylemesi lazımdı bence arayın hem hayırlı olsun deyin hemde biraz sitemli konuşun neden ve söylemedin bize, saklama amacın neydi diye sor

ben olsam bacımın üstüne atlardım neden sölemedin diye ama yapı olarak nasıl bir insan bilemiyorum ablan ilginç bir durum

yok canım konuşuyoruz haftada bir falan.bu sıralar özellikle daha sık aradım ki söler belki diye.hatta hamilelik çocuk konusu da geçti yani benim için varmı bişey diye.ama söylemedi.

bende arasam da sitemli mi konuşsam yoksa hiç aramasammı bilemedim çok kararsızlık yaşıyorum.duyduğumda şok olmaktan fırsat bulup sevinemedimki :S

yok canım konuşuyoruz haftada bir falan.bu sıralar özellikle daha sık aradım ki söler belki diye.hatta hamilelik çocuk konusu da geçti yani benim için varmı bişey diye.ama söylemedi.

Çok enteresan şaşılası bi durum canımm ya ne diceğimi şaşırdım vallahi..Teyzene sylüyo size söylemiyo..bi sebebi vardır dicem ama bu mutlu olacağınız bişey sonuçta,ben hayatta saklamam ya öğrendğim an herkese yayardım hamile oldğumuu :) Vardır belki düşündüğü bi nokta..:26:

Son düzenleme:
bende arasam da sitemli mi konuşsam yoksa hiç aramasammı bilemedim çok kararsızlık yaşıyorum.duyduğumda şok olmaktan fırsat bulup sevinemedimki :S

Arayadabilirsin sitem et belki anlar yaptığının yanlış olduğunu...hamile psikolojisindedir bide şimdi o alınabilir herseye :14:

Son düzenleme:
canım biz ona bir şey sormamışız sen hamilemisin diye birde söylemeye utanmış.hadi anemlerden utanıyo da bize niye demedi bilmiyorum. çok enteresan aklıma bişey de gelmiyor niye demedi diye. teyzemi de köyde ayda yılda bir görüyor yani. ramazan bayramında demiş ona.

canım aslında düşündüğümde kıyamıyorum da dediğin gibi hamilelik psikoljisi.ararsam ağlarım ben :( dayanamam.

evli olup olmaman önemli değil ki herkesi arayıp mutluluğunu paylaşması lazımdı mesela seni arayıp sana güzel bi haberim var 2. kez teyze oluyosun diyebilirdi neden 7 aydır saklıyo anlamadım

canım biz ona bir şey sormamışız sen hamilemisin diye birde söylemeye utanmış.hadi anemlerden utanıyo da bize niye demedi bilmiyorum. çok enteresan aklıma bişey de gelmiyor niye demedi diye. teyzemi de köyde ayda yılda bir görüyor yani. ramazan bayramında demiş ona.

Utanılcak ne varmış bunda sanki çok şaşılası bişey..Sen ara bildiğini söyle bence doğuncamı söyliycektin falan de bakalım ne diycek ozaman..

bence sitemli konuş hamileymişsin hayırlı olsun ama nedense bunu senden değilde teyzemden duydum senden duymuş olsaydım çok daha mutlu olurdum filan de

evet ben hamile kalsam hemen söylerim şimdi, sanki yeniden teyze oluyosun dese terslicektik sevincimizden napcamızı bilemezdik ki...

ablan önce size söylememekle hata etmiş bence için içini kemireceğine ara hayırlı olsun de ve ekle peşine bunu senden duymak isterdim teyzemden değil diye

Back
X