kızlar ablamın 8 yaşında bir tane kızı var ve şuanda ikinci çocuğuna hamileymiş.7 aylık erkek.fakat şöyle bir problem var bu durumu ben dahil diğer kardeşlerimle ve annemle paylaşmadan teyzeme demiş ( teyzem sorduğu için sölemiş, biz sormamışız bişey ondan bize sölememiş).bende 1 yıllık evliyim ve benimle paylaşmaması çok zoruma gitti.aramızda hiç bir problem yokken.teyzemde söledi bunu anneme hamileliğinden haberin varmı diye.biz şok olduk tabi.neyse herkes bilmiyomuş gibi yapıyodu bakalım ne zaman sölicek diye sonra teyzemle ablam telefonda konuşurlarken, teyzem annemin haberi olduğunu sölemiş.ablam da haberi var madem beni niye aramadı demiş.yani bizim de bildiğimizi tahmin edio. benim aramam gerekiomu şimdi yada arasam ne dicem.çocuğun varmış hayırlı olsun mu ?
evet canım bende aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorum değer vermiyoki sölemiyo.annem beni niye aramadı ozaman demiş ya ondan kendimi kötü hissettim aramam gerekiyomu diye.ki bende evliyim hani bekar olsam paylaşmaz belki dicem ama.
yok canım konuşuyoruz haftada bir falan.bu sıralar özellikle daha sık aradım ki söler belki diye.hatta hamilelik çocuk konusu da geçti yani benim için varmı bişey diye.ama söylemedi.
bende arasam da sitemli mi konuşsam yoksa hiç aramasammı bilemedim çok kararsızlık yaşıyorum.duyduğumda şok olmaktan fırsat bulup sevinemedimki :S
canım biz ona bir şey sormamışız sen hamilemisin diye birde söylemeye utanmış.hadi anemlerden utanıyo da bize niye demedi bilmiyorum. çok enteresan aklıma bişey de gelmiyor niye demedi diye. teyzemi de köyde ayda yılda bir görüyor yani. ramazan bayramında demiş ona.
bende arasam da sitemli mi konuşsam yoksa hiç aramasammı bilemedim çok kararsızlık yaşıyorum.duyduğumda şok olmaktan fırsat bulup sevinemedimki :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?