- 25 Kasım 2015
- 85
- 45
- 3
- 33
- Konu Sahibi delalim952
Kızlar içimi nereye Dokcem bilemedim. Biz5 kardesiz en buyugumuz ablam en Küçükleri benim. Ablamla aramızda 18 yaş var. Bekarligimdan tutun evliligime kadar her zaman beni elestirir. Ama evlenince şiddeti arttı bu olayın herkese kötüler yok pis yok cimri diye. Kendisini titizlik hastası ben biraz daha rahatım ama kirli değilim. Cimrilikte şöyle o bugün yerim yarını düşünmem diyen bir insan ben ise çocuklarıma gelecek hazırlama pesindeyim. 25 yaşındayım ve ev kredisi ödüyorum daha doğrusu eşim ödüyor. Kendisi de babamın evinde oturuyor. Her geldiğinde eve bak ne güzel yerde benim niye yok felan diye konuşur için için. Beni evime laik görmez. Eşimi beğenmez.kotuler. Halbuki en ufak sıkıştığı anda eşimi arar borç ver diye. Esimde elinde olduğu sürece verir İsteyince de kötü olur. Eşim ayda 3 bin lira Kredi ödüyor. Ay başı gelince aklımız çıkıyor. Onun hiç borcu yok eşi cezaevinde oguluda çalışmaz calissada yarısını yer yarısını getirir ablam öyle alıştırdi. Rahatlık için şimdide beni beğenmez yeter artık birgün ağır konusacam diye korkuyorum. Herkese borç yapar ödemez. Alacaklilar ya annemi arar yada yengemi bunaltir lar. İnsanlar bu huylari yüzünden yaka silkio resmen. Daha çok şeyleri var ama anlatacak gücüm yok resmen. Düşüncesiz , yarinini düşünmez. Anneme telefon alırız gidip satar. Kontör alırız harcar bunun gibi dengesiz hareketler. Bide beni kötüler benim gibi olamazsın diye.