• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam :(

Ben de 27 yaşındayım kız kardeşim de istiyor düzgün biri çıksın karsima hep üzülen ben oldum gerçi ben biri olsun hayatımda 30 da evleneyim istiyorum

Merhaba arkadaşlar. Ablam 27 yaşında ve bekar . Bekarligi kafasına çok takıyor. Sürekli herşeyi o konuya getiriyor. Çalışmıyor , her ne kadar baskı yapsakta iş bulmuyor evde oturuyor . Evlenen arkadaş ve akrabalarla neredeyse bağını kopartıyor ( sanırım birazcık kıskançlık yapıyor) artık onun bu durumu bizide çok yıprattı.
Çok asabi, memnuniyetsiz ve mutsuz. Kendisi için hic birşey yapmıyor, sanki evlilik herseymis gibi davranmaya başladı. Etrafındaki insanlarıda mutsuz ediyor .Bu zihniyeti yüzünden hatalarıda oldu . Sizlere sormak, danışmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyiz ailesi olarak bu depresif durumuna çok çok üzülüyoruz.
Ablanin isi olmadigi icin hem de cevre baskisi oldugu icin bu sekilde tavirlar sergiliyor olabilir. Ben de 30 yasindayim ve bekarim. Dugunlere gitmekten nefret ediyorum ozellikle akraba dugunlerine. Kiskanclikla alakasi yok. Sirf evlilik konusunu israrla sorduklari icin. Ablanin herhangi bir mesguliyeti olmadigi icin evlilik konusuna bu kadar takmis. Herhangi bir kursa gidebilir bunun icin siz arastirma yapin.

Çevre baskısı kesinlike yok . Hatta tam tersi kimse yanında evlilik konusunu açmaz. O ısrarla oda evlendi , şu da evlendi ben kaldım der. Iş, kurs ve spor konularında da artık resmen yalvarıyoruz ama pek istekli değil. Destek alıyor( antidepresan kullanıyor) o ilaçlarda olmasa çok çok daha kötü olurdu.

Merhaba arkadaşlar. Ablam 27 yaşında ve bekar . Bekarligi kafasına çok takıyor. Sürekli herşeyi o konuya getiriyor. Çalışmıyor , her ne kadar baskı yapsakta iş bulmuyor evde oturuyor . Evlenen arkadaş ve akrabalarla neredeyse bağını kopartıyor ( sanırım birazcık kıskançlık yapıyor) artık onun bu durumu bizide çok yıprattı.
Çok asabi, memnuniyetsiz ve mutsuz. Kendisi için hic birşey yapmıyor, sanki evlilik herseymis gibi davranmaya başladı. Etrafındaki insanlarıda mutsuz ediyor .Bu zihniyeti yüzünden hatalarıda oldu . Sizlere sormak, danışmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyiz ailesi olarak bu depresif durumuna çok çok üzülüyoruz.

psikolojik destek alsın

Back
X