ablam

ece232

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
53
10
27
Benim 14 yasinda bi ablam var. Ama o bana ablalik değil annelik yapiyor. Herseyime karisiyor ya. Telefon istiyorum babamdan karisiyor. Mesela ornek vereyim size. Mat defterim bitmişti o benim yeni aldigim defterleri saklamisti. Bende defter istedim tamam dedi 3-4 gün geçti vermedi. Bugün istedim. Eski defterini getirmemi istedi getirdim deftere bakti. Sayfaları cabuk bitsin diye mi doldurdun dedi bende onun bacagina hafif vurdum.kafama vurdu sacimi çekti? Hep boyle anneme babama küçük kardeşime. Disarda asla böyle değil sütten cikma ak kasik. Annemlerden bnm tarafimda. Bagiriyor cagiriyor ne yapmaliyim

Benim 14 yasinda bi ablam var. Ama o bana ablalik değil annelik yapiyor. Herseyime karisiyor ya. Telefon istiyorum babamdan karisiyor. Mesela ornek vereyim size. Mat defterim bitmişti o benim yeni aldigim defterleri saklamisti. Bende defter istedim tamam dedi 3-4 gün geçti vermedi. Bugün istedim. Eski defterini getirmemi istedi getirdim deftere bakti. Sayfaları cabuk bitsin diye mi doldurdun dedi bende onun bacagina hafif vurdum.kafama vurdu sacimi çekti? Hep boyle anneme babama küçük kardeşime. Disarda asla böyle değil sütten cikma ak kasik. Annemlerden bnm tarafimda. Bagiriyor cagiriyor ne yapmaliyim

abla daha 14 yaşında sen kaç yaşındasın ?

bu saatte niye yatmadın bakayım

Zaten bnm defterimdi o . saklamisti zaten hep boyle o

ay kıyamam ya :) olur öyle ben de ablayım küçükken yapardım öyle pislikler :KK53: ama sana bir hayat gerçeği söyleyeyim ikinizde büyüdüğünüzde hatırlayıp güleceksiniz bu günleri.. sen sana ait olan şeyleri sakla dolabında verme ona. sorarsa ben kendi eşyalarıma sahip çıkabilirim de :)

Tatlim buralarda vakit kaybedecegine git derslerine calis...
Ablani cekistirmemiz cok mu hosuna gidecek ?
O senin ablan unutma !!!

canım şimdi böylesiniz ama büyüyünce çok sıkı dost olacaksınız ablanla.bizde öyleydik kardeşlerimle ama şimdi çok anlayışlıyız birbirimize karşı.hem hatta çizmemi giydi diye içine su doldurdum giyemesin diye :KK70: :KK70: şimdi olsa canımı veririm.kardeşler arasında arasıra böyle şeyler olur sonra büyüyünce ikinizde bazı şeylerin farkına varırsınız.zaman gelir yaptıklarınıza gülersiniz.

Bence ablan ergenlikte oldugu icin tum bunlar.
Bende zamaninda boyleydim.
Hersey gozume batardi, herseyi en iyi ben bilirim diye duzeltmeye calisirdim.
Hep' sen benim annemmisin niye karisiyon bana' diye duyardim kardesimden.
Ve bu beni dahada hircinlastirirdi.
Su an farkindayimki kardesimi hep ezdim. Ayni sizin gbi bizimde yaslarimiz cok yakin birbirine.
Oluyor maalesef.
Tamamen ergenlikten.
Hersey duzenli olsun isterim, hala oyleyim ama ergenlikte cok cok abartmistim.
Herkesin kalbini kirardim annemgile anlatirdim hakli oldugumu ama onlarda beni hakli gormeyince onlrada bagirirdim.
Burcu nedir kardesinin merak ettim.

kesinlikle :KK53: ilk olmanın dayanılmaz ağırlığı, sorumluluk, her şeyi ilk senin yaşaman doğal olarak en katı kuralları sana yedirmelerinin yanında o kadarcık mikroplukta yapalım artık :KK70:

Bakkala hep ben gidiyordum.kötü anılarım canlandı resmen.:KK12:

X