ablama çok kırgınım

Elbasantava

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
269
127
23
35
ben yalnız yaşıyorum ailem de başka şehirde yaşıyor
yalnızlık ve aile kuramama konusunda biraz dert edinmiş durumdaym
geçen hatta ablamı arayıp ben anne olmak istiyorum yeaaa diye bi saat ağlamıştım
yılbaşı için son anda izin alabildim ve ailemin yanına gitmeye karar verdim haliyle hediye de alamadım kimseye
ablam da şakayla sordu nerde benim hediyem diye
ben de son anda belli oldu geleceğim size hediye olarak kendimi getirdim dedim
o da ciddi ciddi dedi ki sen artık öğrenci değilsin önceden alıp yollasaydın sen hediye falan da değilsin sen bencilsin buraya da bencilliğinden geldin
yalnız olduğun için geldin
yalnızlığından kurtulmak için yalnızlığını gidermeye geldin dedi
çok kırıldı kalbim
34 yaşında kendisi

Yok artk sasırmıs
Al bi hediye yolla da gözü doysun

zaten ilişkilerimde hep sorunlar yaşadım
babamı kaybettim
hala aile kuramadım ve evlenip anne olmayı çok istiyorum hepsini biliyor
o da 2 sene önce anne oldu
bana öyle demesini günlerdir atamıyorum aklımdan
ne yapmalıyım

Gerçekten durum aynı bu şekildr gerçekleştiyse be kendi düşüncemi söyleyim afedersin ama öküz işte . Benim de abim buna benzer bir hareket yapmıştı çok sinirlenmiştim. Hatta bir daha alırım bir şey demiştim . Aldığım şeye bu bana bile yetmez demişti . Daha kendisi tek başına elinde bir şeyle gelmedi. Evime zor gelen biri söyledi yani bunları . O yüzden kafana hiçççç takma umursama hatta . Bir daha böyle bir şey olursa inceden lafı geçir .

Insallah en kisa zamanda hayirli biriyle tanisir yuvani kurur ve tatli bir bebegin annesi olursun.

Ablanin derdi var herhalde ve acisini senden cikarmak istemis... hic aldirma üzerine alinma.

neden üzüldügünüze bir bakın isterim
bencil insan sadece kendini düşünür siz ailenizi düşünüp ilk fırsatda yanlarına gitmişsiniz ki arkadaşlarınızla da olabilirdiniz

ablanız aç sadece kendine verilecek maddi sevgiye aç biri.

yine gidin yine onlarla görüşün ablanız degil burda önemli olan anneniz ve evladı siz önemli

Hediye mecburi alınmaz, içten gelir alınır. Görgüsüz bir ablaniz var.

Benim ablam da böyle arada salak salak konuşur. Gizli gizli uçucu madde kullandığını falan düşünüyorum

bi annem var bi ablam çekirdek aileden yani ablam da böyle yaparsa ben ne yapayım
kim sevsin beni kime güveneyim bi derdim olduğunda sevincim olduğunda kime koşayım
çok kötü oldu inanın
hep bu yüzden doğal gelişen bi ilişki yerine zorlama ilişkiler yaşadım sevdiğim birileine tutunma ihtiyacı hissettim o yüzden ilişkilerim kötü gitti demek bu çıkarımı da şuan yaptım farkına varıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…