ablama çok kırgınım

Ablanız yeni yıl ya da başka vesilelerle hediye alır mıydı size? Tarzı hiç hoş değil ama işe başlayınca düşünüp hediye almanızı beklemiş demek ki.

Ablanız yeni yıl ya da başka vesilelerle hediye alır mıydı size? Tarzı hiç hoş değil ama işe başlayınca düşünüp hediye almanızı beklemiş demek ki.
mezuniyet hediyesi telefon almıştı sonra o bozuldu servis yapılamayacağını söyledi
ablam da dedi ki o telefon kaç para sen biliyo musun çöp gibi kenara mı atacaksın dedi

Ablanızın beynine oksijen gitmiyor heralde ne biçim laflar öyle kırılmakta haklısınız

Ya iyi ki ablam falan yok diyorum herkes ablasından şikayetçi. Ne açgözlü kadınmış valla ayıp koca kadın hediye diye ağlıyor. Bence siz bi daha derdinizi açmayın ona. İnsan güvenip de kardeşine açmazsa kime açacak gerçi.

Kardeşlerimle bizde takılırız ‘hani hediyem? bana doğumgünümde şunu al bunu al’ diye. Ama kesinlikle sonradan söyledikleri çok çok acımasız. Resmen sizi kırmak için kurulmuş cümleler...

Sizin ablanız bilmem ama ben ablasıda abiside olmayan bir ablayım, kardeşim yanımda olsun, dünya karşımda olsun. Ne hediyesiymiş, bana onun varlığı en güzel hediye zaten. Belki ablanız yanlış anlamışsınız, sizi kırmak istememiştir. Ablalar en çok kardeşlerini sever. Off neyse gecenin bir yarısı yine özledim

Sadece boş ve düşüncesizce konuşmuş. Evet kırıcı ancak fesatlık için yaptığını sanmıyorum. Bunun sizi kırdığını mutlaka sakin bir şekilde söyleyin kavga ortamı oluşturmadan. Söyleyin ki farkında olmadan yapıyorsa tekrar etmesin

ablanın kafası mı güzeldi? düşmana saldırır gibi saldırmış laflara bak.özür dilemeden yüzüne bakmam bir daha.

Derdinin hediye olduğunu sanmıyorum sizi kırmak için söylemiş o lafları. Çok kötü olmuş. Bence içinize atmayın söyleyin kırgınlığınızı kasıtlı değilse bir daha yapmaz. Sizde biraz daha dikkatli yaklaşın bundan sonra. En azından fark edip vicdan yaparsa daha etkili olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…