Ablama çok kırgınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablam bencil. Keşke nişan resmi atmak yerine trip atsaydınız biraz. Haklı olduğunuz halde yüzüne virmayın a saçmalamış ablanız. Hala da saçmalamaya devam ediyor.

Kıskanıyor seni baya. Ablan kötü kalpli. Uzak dur. Annen de dügünde olsun ayrıca bir zahmet. Ablanı nazlamayı bırakın ailece. Nazlaya nazlaya böyle olmuş

Niyeyse eniştenizin erkenden göndermesi de pek geçmedi bana. Sanki abla bilerek yapmış da kocayı bahane etmiş gibi

Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki bir dostunuz sanki bir kuzeniniz, böyle uzak bir akraba. Ben tek çocuğum abla- kardeş ilişkileri bu kadar mesafeli mi yahu ? abla, sen neden böyle yapıyorsun neden yanımda değilsin neden biz böyleyiz , ben seni yeğenimi çok seviyorum. bir sıkıntın mı var sana bir şey mi yaptım ? diyemiyor musunuz ? bir seferliğine hakeder bunu baktınız saygısız baktınız uyumsuz gerekeni yaparsınız.

Evet ablanız ayıp etmiş başta da hamileliğini bilirken neden doğumuna denk gelecek şekilde düğün tarihi aldınız ki?
hikayede gariplikler var kötünün kötüsü bir abla, iyilik meleği bir kardeş var. insan ilişkileri böyle yürümüyor, anlatmadığınız şeyler var.

Aramaması sormaması çok kötü olmuş ama ben şurayı anlamadım
Kasım da geldi ya kasımda sizi görmeye mi geldi nişanlınızın ailesi tanışacaktı onun için mi
Çünkü gerçekten kasımla ocak arası baya var

Babanızın ne işi vardı ki o kadar mühim aralık sonu gelmiş ben de beklemezdim şahsen
Ama ocak sonu gibi tekrar gelebilirdi ya da ihtiyacınız var mı diye sorabilirdi oralarda siz haklısınız

Düğün tarihi için size uygun o zamanlarsa yapacak bir şey yok
Doktoru uygun görür yolculuk yapabilirsin derse gelmeli düğünden sonra zaten anneniz sizin başınızı bekleyecek değil ya gider yardıma

Kayınvalidesi filan var mı yardımcı olur
Benim de görümcem tam düğün günüm de doğum yaptı
Öncesinde kayınvalidesi ilgilendi sonrasında da kayınvalidem gitti
Anlaşmak idare etmek anlayışlı olmak istensin yeter ki her türlü yol bulunur
Ama geçinmeye gönlü yoksa ne yapsanız olmaz o yüzden çok üzülmeyin

hikayede gariplikler var kötünün kötüsü bir abla, iyilik meleği bir kardeş var. insan ilişkileri böyle yürümüyor, anlatmadığınız şeyler var.
Gerçekten anlatamadığım bir şey yok iyilik meleği olduğumu da iddia etmiyorum asla ablam başka şehirde zaten biz gittikçe ya da o geldikçe görüşüyoruz hiçbir sorun yok bu arada olsaydı zaten bunu anlamlandırabilirdim ve burda sormazdım

Ablan hamile. Bu süreç senin düğün sürecine denk gelmiş. Nişanından sonra hamile kalmış. Beklediği ilgiyi sen görüyorsun o yüzden tribe girmiş. Bu senin suçun değil. Ablan olgun olamıyor senin yüzünden ilgi görmediğini düşünüyor. Hamilelik psikolojisi duygusal denklem yok . Sen de bir sorun yok ama bunu şuan o anlayamıyor. Nişan olayına gelirsekte ordayken o kadar kalamayacağını belirmiş bence senden şunu beklemiş ablan ordayken onları tanıştırmanı davet etmeni beklemiş olabilir.Bence burdan bir kırılma üstüne hamilelik derken böyle olmuş olabilir

BÖyle tanışma konusu vardı ve ablam tanışmaya gelecekti aslında ama babam tarlaya ev yaptırdı, ceviz dikti bahçeye de cevizin zamanı varmış o yüzden bırakıp gelemedi. Biz ablama bizden haber bekle hani boşu boşuna yol gelme biz tarih belli olunca haber veririz dedik ama eniştem hepimizden gizli sürpriz olarak ablamın biletini almış Kasım ayına.

Konuyu doğru okumamışsınız aile tanışması olacaktı ona gelecekti ama kimseye sormadan erkenden geldi. Kalmak istemedi bizde bişey demedik zaten düğünüme de gelsin demiyorum. Kırılmaya üzülmeye hakkım yok mu.

Ablam burdayken nişanlımla tanıştı ama babam Yozgat'ta olduğu için cevizleri dikmeden gelemeyeceğini söyledi yani mecburen tanışma babam gelince olacaktı ve bundan da haberi vardı.

Ablanız hasetinden çatlamış bence, ben öyle yorumladım. Artık ilişkinizi mi kıskanıyor, ailenizin ilgisinin sizin üzerinizde olmasını mı bilemem. Çünkü anneniz tamam ben düğüne gitmeyeceğim, senin yanında kalacağım derse hiç dert etmez gibi bir hali var.
Ya ters bir şey dediniz farkında değilsiniz ya da kıskançlıktan kudurmuş

Ben kaç kez aradım sordum mesaj attım abla ne oldu neden açmıyorsun neden böyle davranıyorsun yazdığı şey şuydu; benim bebeğim var ev işleriyle ilgileniyorum sorumluluklarım var herhalde açmayabilirim yapacağım bişey yok

Hayatımda gördüğüm en bencil insanlardan bir tanesi. Eğer kendine guvenmiyorsa dogurmasin çocuk. 70 yaşındaki kadina mi güveniyor çocuğa bakması için, kendisi baksın. Siz de hiç üstüne düşmeyin.

Evet ablanız ayıp etmiş başta da hamileliğini bilirken neden doğumuna denk gelecek şekilde düğün tarihi aldınız ki?
Düğün tarihî belli değil daha aslında ama Eylül Ekim ikisinden biri olacak. Maddi olarak ne zaman uygun olursa o zaman bir an önce yuvamızı kuralım diye bakıyoruz yani.

Size mi sordu hamile kalmaya özellikle mi seçti? Anasına güvenipte hamile kalmasaymış size ne yani. Sen de ablana yapışıp durma belli ki seni kardeş olarak benimsememiş. Artık ablanı savunma da sahip çıkma da ne hali varsa görsün. Annene de düğünümden sonra gidersin dersin.

İlgi asla bana kaymadı sürekli ablamdaydı, yani hiçbir zaman pohpohlanmadım diyorum ya nişanımı kendim yaptım ailemin de fiziksel gücü yok zaten yaşlılar beklentim de yok zaten. İşte hiçbir sebep yokken böyle olması beni üzen uzak şehirlerdeyiz zaten sürekli iletişim kuran biri değil canı sikilsa yeğenimi bize göstermez bahane uydurur bizi onla sınar o yüzden ailem ona eksta özen gösteriyor torunlarını görmek için

İnadına bir tarih seçmedim ki ben hamile olduğunu öğrenmeden önce de aşağı yukarı Eylül Ekim'de olacak diye konuştuk. Kimsenin inadına bişey yapmam o benim ablam sonuçta nisan biraz çabuk oldu onun sebebi de aynı mahallede az çok birbirini tanıyordu aileler ve aile tanışmasından önce anneler kardeşler tanıştığı içindi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…