Ablama çok kırgınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz iyilik meleğiyim dediniz demedim ki anlattıklarınızı teraziye koydum. aynı anne babadan bir düşünceli verici ablasına yardımcı duyarlı bir kız, diğeri kötülük yapmak için an kollayan art niyetli kıskanç berbat bir insan profili çıkıyor. siz öyle anlattınız ben tanımam ki ailenizi. eğer ikinci profil ise ablanız bırakın uzak durun faydadan çok zarar verir şu dk sonra , yok değil benimde size yazamadığım kusurlarım var diyorsanız, adımı siz atın.

Onu bilmeden kırdım mi bilmiyorum her defasında aradığım da ne açar ne de geri döner. Kaç kez sordum abla ne oldu kırdım mı üzdüm mü neden böyle davranıyorsun diye sonuçta ben de hata yapabilirim. Evim ve çocuğumla ilgileniyorum açmayabilirim sorumluluklarım var gibi şeyler söyledi. Açıkçası sonrasında da benim hevesim kaçtı artık aramayı bıraktım

O zaman bırak bozulsun , başka bir şeye takılmıştır annene sana nazlaniyordur. Yeniden çeyiz mi duzeceksiniz ?

İlgi delisi boşver , annen tabi ki düğün sürecini yonetecek kimsesiz misin sen ?

Neden istemiyeceksiniz düğüne gelmesini?
Kardeşte olsa böyle işler karşilikli ,siz yaptiniz elinizden geldiğince .
Şimdi sira onda ,hem bir abla olarak kendinden düşünüp yapmasi gerek
Sizi kiskaniyor

Birde ne istiyor utanmadan 68 yaşindaki annenizden ?
O yaşta hizmet edilmesi gerekir birde çocukmu baktieracakmiş
Çok yüz vermişsiniz
Biraz tersleyin gitsin

Düğün tarihî belli değil daha aslında ama Eylül Ekim ikisinden biri olacak. Maddi olarak ne zaman uygun olursa o zaman bir an önce yuvamızı kuralım diye bakıyoruz yani.
Belli değilse doğumdan sonrayı bekleyebilirsiniz. Bu durumda ablanıza tavır alsanız bile anneniz arada kalmış oluyor.

hikayede gariplikler var kötünün kötüsü bir abla, iyilik meleği bir kardeş var. insan ilişkileri böyle yürümüyor, anlatmadığınız şeyler var.
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum eksik var konuda bir şey olması lazım ailesini görmek için ordan gelen biri nişana neden gelmesin. Muhtemelen bir şekilde yok sayıldığını düşündü ve o da yok saymaya karar verdi.

Bu arada şimdi dikkatimi çekti hayırlı olsun düğün tarihi falan netleşmiş de inşallah daha iki hafta önce açtığın konuyu çözüme kavuşturmuşsundur da Evleniyorsundur. Yoksa burada çok konu açarsın.

Ablanız ve ablanızla olan ilişkinizi bilemem ama en başta şuna takıldım kadın Kasım ayında gelmiş, senin nişanın 25 ocakta olmuş.2,5 ay nasıl kalsın ki kadın ? Eşi çocukları varsa? Bence aile de onun dışında da bencil olan insanlar var ( baban gibi senin gibi)

Ablam burdayken nişanlımla tanıştı ama babam Yozgat'ta olduğu için cevizleri dikmeden gelemeyeceğini söyledi yani mecburen tanışma babam gelince olacaktı ve bundan da haberi vardı.
O kısmını anladım ama bence ablanızla annesini davet edip tanıştırabilirdiniz. Ablam burda olamayacak diye bilirdiniz. Çok uzun süre kaldı dönmesi gerekecek babam biraz geçikicek o yüzden sizi tanıştırmak istedim deseydiniz bence o şuan böyle olmazdı. Ben okurken nedense öyle düşündüğünü hissettim

Valla hiç yumuşatamıcam ablan tam bir şımarık. Kayınvalidesi kalsın doğumunda annen düğünden sonra gider. Bu kadar prenses sendromuna girmeye gerek yok.

Bana ablanda kıskançlık başlamış gibi geldi. Ne yapmış olabilirsiniz ki tek kız kardeşinin hayatta bir kez başına gelen bir davete gelmesin yardım etmesin. Düpe düz kıskançlık bence. Kıskançlık + hormon eklenince annenizide sizden kıskanarak sizin ihtiyacınız olan bir dönemde doğumdan önce gel demezdi. Siz düğün tarihini ekimden sonraya yada eylül başı gibi alırsanız annenize kolaylık sağlamış olursunuz oda arada kalmaz düğün yapıp diğer kızının yanına gider.

Yani evlenirken bu kardeşlere ablalara abilere ne oluyor anlamıyorum. O eski samimi kardeşler gidiyor düşman gibi oluyorlar. Ben neler yaşadım neler. Şimdi yağlı ballılar. Ama yaptıklarını hiç unutmuyorum. Ablan geride durur sonra evlendikten sonra seni çok sever gelir gider merak etme ne oluyorsa dugun arefesi bunlara bir haller oluyor. Geçici kardeş sendromu bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…