Ablam devamli mezuna kalan birisi evde oturmaktan kafayı yedi. Kendini ev isine verdi ama düşünebileceginizden daha fazla şekilde. Evi kendisinden başkasına süpürtmüyor. Süpürdüğü yeri 2 kez süpürüyor. O da yetmezmiş gibi akşam yeniden süpürge tutuyor. İnsanların yanında o kadar iyi davranıyor ki. Mezuna kalmasını bizi sebep görüyor. Sürekli iş yaptırıyorsunuz falan diyor. Halbuki kimsenin bişey dediği yok. Her işi ben yapıyorum siz bisey yapmıyorsunuz diyor. Ver süpürgeyi falan ben tutayim sen dersine bak diyoruz yok diyor. Anneme saldırıyor sürekli evde kavga. Bazen konuşurken şakalaşıyoruz o an gülüyor ama sonra onları da ağlamaya bahane olarak kullanıyor. Sürekli kavga çıkarmasından annemin üzerine gitmesinden onu hırpalamasından bıktık. Annemi ağlatıyor devamlı. Evde zaten 3 oda var 3 odaya süpürgeyi 3 saatte anca tutuyor ablam. Kendisinden başkasının yaptığı işi beğenmiyor. Sabah akşam süpürge tutarsa tabi iş bitmez. Mutfakta bisey yiyor olsak başımızda bekler döküyorlar mi diye biz çıktıktan sonra mutfağı siler. Dayanamıyoruz artık. Daha önce de büyük kavgalarımız olmuştu bu yüzden 3 ay falan konuşmamıştık. Yani işin özü kimse ona iş yap demiyor zaten yapacak bir işte yok ama o kendi kendine iş çıkarıyor sonra ben iş yapıyorum sizin yüzünüzden derse falan bakamadım diyor.