- 23 Ekim 2017
- 20
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi Aplacewithnoname
-
Söyledim vermiyor. En azından elden ayaktan çikana kadar bende dursun geri veririm sana dedim. Sen ilk kopege davrandigin kadar davranmiyorsun buna dedim. Vermedi hatta veterinere bile soyledim kopege yaptiklarini..Ablanın psikolojisi mi bozuk?
Bu aralar kendisini pek iyi görmediğini, köpekten bunalmış olabileceğini ve isterse köpekle bi süre ilgilenebileceğini söyle. İyileşene ve sorunun kaynağı bulunana kadar köpek sende kalsın. Onun için daha iyi olur.
Sürecin nasıl ısliycegini bilsem cekip gondericem kesin alacaklarmi hayvani elinden alabilirler mi?
Ben olsam gizlice videosunu ceker hayvan haklari savunuculari derneklerine gonderirim
Şuan calismiyorablanın mesleği nedir ,
Şuan calismiyor
Valla neyi neyden cikariyor bilmiyorum ama allah kimseyi kimseye muhtac etmesin icim eriyor hayvanin agzi var dili yok. Beraber saatlerce oynadigim hayvan oyle bir halde ki kendini yormasin heycanlanmasin duye sevemiyorum cunku ben sevdikce midesini disari cikaracak kadar kusmaya calisiyor kafasi titriyor. Keske yasaklansa belli bir kontrolu olsa hayvan sahiplenmenin..sıkıntısını hayvanlardan cıkarıyor
Evet ilk kopekle gayet iyi cok afedersiniz solana gelse tuvaletini yapsa sorun yok ama kucuk olan 2 3 aylik hayvan cis egitimini tam ogrenemedi diye ondan kotusu yok.ilk köpeğe iyi mi davranıyor peki
İkinci çocuğu olmuş da ikisine yetişemeyip depresyona gemiş anne gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?