- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
- Konu Sahibi Aplacewithnoname
-
Hemen kuvözdeki halini fotoğraflayıp haytap' a ihbar dilekçesi hazırlayın ve fotoğrafı da ekleyip yollayın, kendi baktığınız canlıya eziyette suçtur çünkü.Acele ettim ve cok uzgunum bu yuzden cok dikkatli yazamadim affola lutfen. bugun veterinerde ki 3 gunumuz hergun serum yiyor ve kuvezde kaliyor 3 gundur mama yemiyordu bugun 2 tabak mama yedi,umarim dahada iyi olur insallah..
Isteyerek aldi hatta ben bayagi bir almamasi icin ikna etmeye calistim 2. Kopegin zor olacagini ikisine birden bakamayacagini falan. Ablam oyle bir ruh halinde degil cunku ilk kopegi her ne kadar sozlu veya fiziksel siddet yapmasada kopegi asosyel bir hale soktu.. kopek beslemesine ragmen diger kopeklerden korkuyor bu yuzden kendi kopeginide hic bir kopekle yakinlastirmiyor. Bu sadece aklima gelen sorunlardan biri. Ha yedigi onde yemedigi arkada ama iste..İkinci köpeği isteyerek mi aldı?
Ben de kedimi sahiplenmeden önce olup biterdim kedilere, kedili evlere giderdim oturmaya, milletin kedisine hediye alırdım, kedili parka gider bütün gün kucağımda kedilerle kitap okurdum...
Ama kedimi sahiplendikten sonra içimdeki o devasa kedi sevgisi gitti,normal boyuta geldi.
Bunun bir etkisi de herkesin beni kedili kadın olarak görmesi ve bana devamli problemli - hasta- hamile- yavru kedilerle gelinmesi ve artık gına gelme noktasına gelmem olabilir...
Ablan da belki böyle bir ruh halindedir.
Veterinerle konuştum demiştin, o ne dedi?
Acaba ablanı o uyarsa,böyle devam etmez hayvan ölecek - ya da rapor tutmalıyım, devlet evde kötü bakılan hayvanlar konusunda çok hassas diye korkutsa olur mu?
Hayvani elinden alirlar,ustune bir de dava acarlarSürecin nasıl ısliycegini bilsem cekip gondericem kesin alacaklarmi hayvani elinden alabilirler mi?
Ben elimden ne gelirse yaparim yeterki daha faxla orada kalmasin.Ahhh elimde olsa o kadına neler yapardım biliyor musun?
Bir kere hayvan değil cins sevici o kadın.
Para verip can alana ben hayvansever demem.
O köpeği ablanızdan kaçırıp, gerçek bir hayvan severe sahiplendireceksiniz.
Bunun için Havsev' e ve veterinere bilgi verin. Dürüstçe derdinizi anlatın.
Tabi önce darp görüntülerini çekin elinizde delil olsun.
Bakalım gerçekten siz de hayvan sever misiniz?
Aksam 6da veterinerden kopegi almaya gidicez gidince cekicem insallah alirlar cunku daha fazla onu boyle gormeye yuregim dayanmiyor. Sikayetin benden oldugunu soylerler mi isim verirler mi?Hemen kuvözdeki halini fotoğraflayıp haytap' a ihbar dilekçesi hazırlayın ve fotoğrafı da ekleyip yollayın, kendi baktığınız canlıya eziyette suçtur çünkü.
Yoo . Siz söylemezseniz nereden bilsinlerAksam 6da veterinerden kopegi almaya gidicez gidince cekicem insallah alirlar cunku daha fazla onu boyle gormeye yuregim dayanmiyor. Sikayetin benden oldugunu soylerler mi isim verirler mi?
Ya ben herseye raziyim alirim bakarim dedim ki buyuyene kadar bari bana ver bende kalsin sende rahat et dedim. Bakamiyosun 2 kopege dedim. Vermiyor.. gercekten valla sitenin kameralari olmasa alip calcam o derece dusundum bunu.İnanın çok üzüldüm okurken. Siz alıp baksanız imkanınız varsa.
Kesin bilmiyorum ama sanmam isim vermezler, sosyal medyada hayvan hakları savunucuları var, bağlı bulunduğunuz ilde hayvan gönüllülerinin sosyal medya hesaplarından da iletişime geçebilirsiniz.Aksam 6da veterinerden kopegi almaya gidicez gidince cekicem insallah alirlar cunku daha fazla onu boyle gormeye yuregim dayanmiyor. Sikayetin benden oldugunu soylerler mi isim verirler mi?
Bence de, böyle insanların deşifre edilmesi lazım.Hayvani elinden alirlar,ustune bir de dava acarlar
Sosyal medyada da rezil ederler
Oh cok guzel olur
Benimde vardı 16 yil baktim yavrum gibi baktim hemde benimle birlikte buyudu sonra melek olup gitti. Ben hic boyle bir sey ne gordum ne sahit oldum 4 gundur uyuyamiyorum kafamdan bin ton sey geciyor. Insallah kurtulcak bugun gittigimde cekicem fotografiniKesin bilmiyorum ama sanmam isim vermezler, sosyal medyada hayvan hakları savunucuları var, bağlı bulunduğunuz ilde hayvan gönüllülerinin sosyal medya hesaplarından da iletişime geçebilirsiniz.
Hiçbir canlıya eziyet edilemez, benim de köpeğim var, bir gün bile aile fertlerinden ayırt etmedik, yazıktır hayvancağıza umarım ablanızın elinden kurtulur.
Surda okurken elim ayagim titredi,o canli savunmasiz. Agzini acip cevap veremiyor veya o da bize iki tane patlatamiyor diye zulmetmekBence de, böyle insanların deşifre edilmesi lazım.
Ben hakikaten insanoğlunu anlamıyorum artık dark, o kadar çok eziyet gören kedi köpek görüyorum ki kendi insanlığımdan utanır oldum, sevmezsin anlarım da eziyet nedir? Bakamayacaksan sahiplenmezsin, ya neredeyse kundakta bebektim kedi köpeklerle iç içe yaşamaya başladığımda, kaç kedi köpek baktım sayısını dahi hatırlamıyorum, sokakta baktıklarım da cabası ama ben şakasına bile vuramıyorum, kıyamıyorum, bir köpeğin yeme, içme ve barınma dışında fazlaca bir beklentisi yok ki, sokaktaki hayvana dahi bir kap yemek veriyorsun ömür boyu seni korumak için uğraşıyor, bir insanın yapmayacağı birşey bu, tek bir kap yemekle sana sahip çıkıyor ötesi var mı?Surda okurken elim ayagim titredi,o canli savunmasiz. Agzini acip cevap veremiyor veya o da bize iki tane patlatamiyor diye zulmetmek
Icim acidi
Insanlik zannediyor ki dunya sadece insanin. Halbuki bitkinin,hayvanin da bizim kadar yasamaya hakki var. Kendi tukettigin oksijeni atmosfere geri verecek kadar agac dikemiyorsan, aksam evine gelirken aldigin lahmacunun kenarindan sokaktaki hayvana veremiyorsan neden yasarsin ki?Ben hakikaten insanoğlunu anlamıyorum artık dark, o kadar çok eziyet gören kedi köpek görüyorum ki kendi insanlığımdan utanır oldum, sevmezsin anlarım da eziyet nedir? Bakamayacaksan sahiplenmezsin, ya neredeyse kundakta bebektim kedi köpeklerle iç içe yaşamaya başladığımda, kaç kedi köpek baktım sayısını dahi hatırlamıyorum, sokakta baktıklarım da cabası ama ben şakasına bile vuramıyorum, kıyamıyorum, bir köpeğin yeme, içme ve barınma dışında fazlaca bir beklentisi yok ki, sokaktaki hayvana dahi bir kap yemek veriyorsun ömür boyu seni korumak için uğraşıyor, bir insanın yapmayacağı birşey bu, tek bir kap yemekle sana sahip çıkıyor ötesi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?