- 23 Ekim 2017
- 20
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi Aplacewithnoname
-
Işte sorun o psikolojik sorunlari gercekten var.. daha öncede minigin bir memesinde kizariklik gordum ertesi gun hepsi ayni sekilde kizarikti niye acaba falan dedim köpegin henuz yikanmamasi gereken bi zamanda gene yikamis neden yikadin diye sordugumda benim kopegim degil mi ne sorup duruyosunuz diye kavga cikardi. Yani ben o minigi kacirsamda veya sikayet etsemde benden oldugunu bilmemesi gerek. Hayvana bunu yapan bir insanin vicdani oldugunu dusunmuyorum bu kisi ablam bile olsa..1 kopegim, 2 kedim var, kiyamam kiyilmazablanin psikolojik sorunlari var ve acisini minik kopekten cikariyor. Haytap haysev bunlarin fbde gruplari var. Ne yapabilcegini sor. Sen kacir desem alir senden, yok mu etrafinda birisi gecici de olsa yavrucagi alip birakacagin? kacir kopusu ablan seni oldurecek degil ya?
Işte sorun o psikolojik sorunlari gercekten var.. daha öncede minigin bir memesinde kizariklik gordum ertesi gun hepsi ayni sekilde kizarikti niye acaba falan dedim köpegin henuz yikanmamasi gereken bi zamanda gene yikamis neden yikadin diye sordugumda benim kopegim degil mi ne sorup duruyosunuz diye kavga cikardi. Yani ben o minigi kacirsamda veya sikayet etsemde benden oldugunu bilmemesi gerek. Hayvana bunu yapan bir insanin vicdani oldugunu dusunmuyorum bu kisi ablam bile olsa..
Yazdıklarının altına imzamı atarım, doğada her canlının bir işlevi görevi vardır, bu dünya sadece insanlar için değildir, bunu kabullendiğimiz günü görebilecek miyiz bilemiyorum.Insanlik zannediyor ki dunya sadece insanin. Halbuki bitkinin,hayvanin da bizim kadar yasamaya hakki var. Kendi tukettigin oksijeni atmosfere geri verecek kadar agac dikemiyorsan, aksam evine gelirken aldigin lahmacunun kenarindan sokaktaki hayvana veremiyorsan neden yasarsin ki?
Kotu olursam olurum inanin ben kotu olurum pahasina lafimi hic esirgemedim o kopek icin cok tartistik biz daha once sadece bu son nokta oldu. Bi ton sey var caresiz kaldim fikir amacli buraya yazdim inanin bende gormezden asla gelemem anam babam olsun umurumda olmaz bu canilik..Yazik ya icin sizladi...ne yapin edin ablanla kotu olmak pahasina hayvanin cani kadindan kurtarin...ablamdir kotu olmayayim diye dusunursen hayvanin hakkina girersin...ablandanda insallah yaptiklarinin acisi cikar,hayvanlara yapilan eziyete inanilmaz tepkiliyim cunku oldukca savunmasizlar
Annemde ayni seyleri soyluyor cok sinirlendigi zaman benim kopegim sizene diyip kavga etmeye basliyor. Sozumuzu gram dinlemiyor. Veterinerin dedigi hic bir seye uymuyor. Banyo yaptirmayin diye israrla soyleyen veterinerdi gene yaptirdi gene yaptirdi. Veterinere bugun tekrar almaya gittim o gelmedi bu sefer acik avim anlattim veterinere hele bi iyilessin ondan sonra konusalim diyor veteriner..Annen baban? Yok mu ablanin sozunu dinledigi birisi? Veteriner ne diyo? O sikayetci olsa?
Hic kimsenin yaptigi yanina kalmaz Allah bunuda eminim yanina birakmayacak kucucuk kopege agzi var dili yok psikolojim bozuldu kac gundur hayvanin kafasinin titremesini gordukce ayakta duramamasini gordukce kahroluyorum..Titriyor mu? Ya nasıl bir insan anlamadım hayvan sevgisi de varmış. Kızabilir ara sıra ama vurmak ne demek.
Çok sinirleniyorum böyle konulara evcil hayvanlarım olduğu için tahammül edemiyorum ve şuan gerçekten ablana kötü şeyler yazmamak için kendimi kasıyorum.
Allahından bulsun!
Kafasına mı vuruyor acaba köpeğin? O yüzden dengesini kaybediyordur sürekli kafasına vurduysa eğerHic kimsenin yaptigi yanina kalmaz Allah bunuda eminim yanina birakmayacak kucucuk kopege agzi var dili yok psikolojim bozuldu kac gundur hayvanin kafasinin titremesini gordukce ayakta duramamasini gordukce kahroluyorum..
Hanim efendi olay bir tek bu kopek degil ablamin psikolojik sorunlari var nasil biri oldugunu bilmiyorsunuz goz yumdugumdan degil ben bile kac senedir gorusmemenin uzerine bunlar yasaniyor. Bahsettigim insan normal bir insan olsa aninda tepkimi belli ederim.Üzgünüm ama şu an size de çok kızdım ben yazdıklarınızı okurken. ben sizin yerinizde olsam bir dk durmam alırım o köpeği elinden. bile bile nasıl göz yumuyorsunuz? eğer ben alamıyorm vs diyorsanız özelden telefon adres falan bırakın ben gelip alayım. bu tarz gönüllü işlerde çalışıyorum zaten mis gibi yuva bulurum ben ona!
Acikca kafasina vurdugunu gormedim ama asiri teokiler veriyor mesela kopegin uzerine usumesinndiye hirkasini giydirirken bile sert davraniyor. Veterine sordum acaba darbe aldigi icinmi kafasi boyle dedim bilmiyoruz diyor bu nasil is anlamadim.Kafasına mı vuruyor acaba köpeğin? O yüzden dengesini kaybediyordur sürekli kafasına vurduysa eğerooffff neyse ben sinirleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?