- 25 Eylül 2015
- 60
- 49
- 3
- Konu Sahibi Fatimatuzzehra
Hayirli aksamlar..Bugun gunduz ablamlar aradi hadi gezmeye gidelim diye tamam dedik gittik eve geldik annemler pide soyleyelim dediler tmm dedik parasini ablamlar odemis bende siparis gelmeden bulasik makinesini bosaltayim dedim bosalttim iceri gectim bir baktim ablam telefonumu kurcaliyor. Sifreli oldugu halde acmis whatsapp mesajlarimi okuyor. Bende kizdim neden alip okuyosun diye. Sende benimkine giriyosun dedi. Ben internetim olmadigi zamanlar girdim hic birseyini okudugumu gordun mu dedim. Buraya kadar hersey normal tartisirken iste agiz dalasi yaparken bana sen benim kocamla mutlulugumu kiskaniyosun ben olsemde sen alsan diye bakiyosun dedi benim basimdan sanki kaynar sular dokuldu ne konustum ne dedim kendimde degildim direk aglamaya basladim sen ne diyosun sen kendindemisin terbiyesiz insan sana hakkimi asla helal etmiyorum o benim abimden ote Canimi yaktin canin yansin insallah Rabbimden bul dedim. Sonra agladigimi gorunce kivirdi ben bizi cekemiyosun demek istedim dedi oyle olsa sizi yanliz birakirmiyim dedi ben daha kotu oldum Annem babam desen bana kiziyor sus diye siz dedim kendinizdemisiniz bana ne diyor duymuyomusunuz dedim tek kelime etmediler ona. Sen benim namusuma iftira attin canimi yaktin bundan sonra asla bende eski sen olamazsin dedim. Enistem geldi zil caldi . Siparis verdikleri Pideden yeme dedi bana yemem zaten merak etme dedim kalktim abdest aldim 3 kez aglamaktan alamadim yatsiyi kildim ama aglamaktan kac kere ust uste kildim zor kildim Allah affetsin Annem kac kere cagirdi kapimi kitledim ses etmedim. Abimde duydu galiba kizdi ona,ses etmedi enistem var diye oda oturup yemedi yemek. Ben enistemi hep abim bildim. Yaninda pijama ile dahi duramam. Kapaliyim o gelince cemberliyse esarbim dahi duzeltirim gunahtir bilirim. Kisa kollu isem o gelince uzerime eve girmeden ceket takar otururum ablamda gulerdi bana ne olacak diye... Ben onlar kavgali iken cok aralarini duzelttim. Benim tek istedigim hayirli bir yuva kurmak duasi ve cabasi iken.. Bu iftira cok agrima gitti.. Ustelik anne ve babamin yaninda.. Herbirine kizginim kirginim cigerime ates attilar yaniyor. Kac saattir agliyorum kizlar.. Insan kardesine boyle muamele gosterirmi.. Nisan attim ben devamli basina kakarmi koca bulamadin diye.. Yada gelen gorucuyu benden once o istemez bilmiyorum. O kadar yiprandim ki amaci nedir bilmiyorum. Bunla asla ovunmem ben aciz bi kulum ama Allahtan cok korkan cok iman eden bi kulum iffetimle yasiyorum yasiyorsam.. Nasil yaparim dusuncesi bile beni kuytulara surukler.. Bunun vebalini o nasil odeyecek.. Amacim ablamin arkasindan burada giybet yapmk degil lutfen objektif yorum ve tavsiyelerinize ihtiyacim var ben onu Allaha havale ettim zaten.. Bir de dualariniza.. Tesekkur ederim