Ablamin bana iftirasi canimi yakti kavurdu...

Ya insan bunu kardesine nasıl söyler.Böyle bi laf bir ömür unutulurmu.Tavrını çok net koy canım.Bi daha böyle bişeye cesaret edemesin.Bugün bunu söyleyen yarın neler demez.Eniştene de mesafeli dur farketsinler mesafeni.Sende kendini artık üzme.Onun yanlışı günahı.Sen kendini biliyosun gerisi boş.Senin gibi kardeş bulmuş da bide böyle bir ithamla kalbini kırıyo.

Cok tesekkur ederim hepinizden Allah razi olsun.. Konumu sildim sirf rahatsiz oldugum icin.. Daha fazla ustunede konusulsun istemiyorum tavsiyelerinizle beraber insallah zaten artik eski samimiyet olmayacak.. Oda hatasinin farkina varacak ama is isten gecmis olacak.. Insallah Allah banada hayirli bir es nasip eyler. Yuvami bende kurarim. Dualariniz icin cok sagolun...

Simdi okudum alintilardan.Whatsappina baktin mi kimle konustugunu neler konustugunu ??Yani onu okumasi icin dusunduren ne acaba ?
Yok canim bakmadim. Ben hic sanmiyorum suphelendigi icin baktigini.. Buna ihtimal bile vermek istemiyorum.. Oda suan pisman eminim ama gecti artik. Ne dusundu ne kurdu inan bilmiyorum ki.. Keske bilsem.. Rabbim herkesin gonlune gore versin. Onuda islah eylesin.

sinirliyken sana karşı düşüncelerini söyleyivermiş.ne acı bir ablanın kardeşine bunları söylemesi.
Aslında ablan seni kıskanıyor canım.yerinizde olsam eniştemle o saatten sonra aynı ortamda dahi bulunmam.
Bunları söyleyen abla yarın iftirada atar.abla diyorum ama ablalıktan bir haber

Gel benim ağzımi burnumu kır diyo köpek anan baban nasıl susar carpmaz onun agzna nasl onun salak sacma şımarık aptalca hareketine susarlar ay allahm sen akl fikir ver böyle koca delisi manyaklara kusura bakma okuduğum an sinirime hakim olamyorum

Back
X