Ablamin bana iftirasi canimi yakti kavurdu...

okurken sanki senin yerinde benmişim gibi gözlerim doldu içim sızladı bunu sana canından kanından olan ablan yapıyor bi de sen değil de ablan seni kıskanıyormuş gibime geldi bi yabancı yapsa bunu belki bu kadar yanmaz canın ama en yakının bu sonuçta annenin babanın bi tek sana sus demesi ayrı bi olay zaten sen yine de sus o zaman böylece daha fazla üzerine gelmezler umarım
Suan bende agliyorum sizin yorumunuzu okuyunca daha da kotu oldum.. Cok zor bisey canim cok yaniyor.. Nasil davranacagim napacagim bilmiyorum. Icim aciyor

Bide pideden yeme demiş sende gidip aglamissin
Aglayacagina noluyo abla sana mi soracam yemek yemeyi diycektin
O yokmuş gibi davranacaktin bundan sonrada yokmuş gibi davranda anlasın hatasını

öz kardeşine bunu nasıl yakıştırır insan elinde bir kanıt yoksa gözüyle görmediyse

eğer bunlar yokken yakıştırıyorsa asla normal değil
Kanit diye birsey soz konusu dahi olamaz.. Ikinci abim o benim. Hep bana benim mutlulugumu kiskaniyorsun diyor. Nisan atmis olabilirim hepimizin basinda ama neden kiskanayim ablam o benim onun cani yansa benimde yanar..

Durduk yerde neden böyle bir şey söyledi?
Herhangi bir konuşmada onların isimleri geçmiş miydi?
Oradan kendince kıskançlık mı çıkardı acaba?
Bence uzun bir süre konuşmayın, görüşmeyin. Kıskanan biri var ama o siz değilsiniz.
Allah akıl fikir versin.

Suan bende agliyorum sizin yorumunuzu okuyunca daha da kotu oldum.. Cok zor bisey canim cok yaniyor.. Nasil davranacagim napacagim bilmiyorum. Icim aciyor
Keşke ağzına bir tane vursaymışsın.Tamam Allaha havale etmen en iyisi,o attığı iftira için Allaha versin hesabını.Ama sende bir tane yapıştırsaydın ağzının ortasına en azından sinirin geçerdi.Şiddet meraklısı değilim,desteklemem ama böyle ablanın ağzına çarpılır yani öyle bir iftiradan sonra.

Cok haklisin... Yerden goge.. Ama ben.cok duygusal yumusak biriyim hele.ki soz konusu namussa asla ve asla dik dururum ama rahat duramam.. Cok kotuyum canim yaniyor.. Benim ikinci abim o.oyle bisey soz konusu dahi olamaz.. Elbet eminim

Bu olay için değil genel anlamda söyledim onu, al pideni başına çal, benden özür dileyene kadar da bu eve atma atma demek daha etkili olurdu. Kendi içine kapanıp ağlayınca (karşı tarafa göre) iftirayı kabullenmiş pozisyonda bile kalınabiliyor.

Ailenize evlenen kıza madalya mı takılıyor ?

Ablanız "koca"da "keramet var" zannediyor herhalde. Bu yüzden bu kadar ucuz ağız dalaşı yapıyor.

Allah yolunuzu bahtınızı açsın inşaallah.

Bir de pideden yeme demiş ya. Ağlayıp sızlama konusunda yorum yapan arkadaşlara katılıyorum. Çok üzülmüşsün evet ama keşke dik dursaydın. Ben olsam "böyle sapıkça bir şey düşünebildiğine göre senin benim eski nişanlımda gözün vardı" falan derdim heralde. Ailenin de seni savunduğu yokmuş zaten. Bari lafından çekinirlerdi.

kötü olsın diye yazmadım canım yaa Allah biliyor görüyor sonuçta bu kadar üzülme ağlama daha fazla umarım ablan hatasını anlar ve senden özür diler bu senin kırgınlığını geçirmez ama için acımaz bu kadar o zaman

ooo cok feciiii bı daha esiyle fılan arasında bısey olursa sakın duzeltme onlar gelınce odana cekıl aman Allah korusun ıftıra atar sana kı ben olsam daha da görusmezdım kendısıyle mecburıyet dısında evıne gırmezdım bı daha

Tovbe tovbe ablaniz neden boyle birsey soyledi telinizde birsey mi gordu acaba durduk yere boyle büyük bir laf etti.. Eğer ablan senin hakkina girmisse zaten allah hesabini birakmaz.üzülme bir insani tanimak istiyorsan kavga edeceksin demisler
Yok canim ben enistemle hic mesajlasmam hatta aramayiz bile birbirimizi devamli ic iceyiz ablamlarla ondan sanirim gerek duyulmuyor.. Devamli diyordu koca.bulamadin benim mutlulugumu kiskaniyorsun diye zaten bugunde boyle soyledi.. Canim yandi cok Rabbime havale ettim.. Gozyaslarimin her damlasinin hesabini sorsun

ayy ne kıskanç bir insan o öyle ama ailende de çok büyük hata var nasıl bide sana sus diyorlar benim ablam babamların yanında öyle dicek babam ağzına patlatır onun bırak ben görüşmeyi kimse görüşmez onunla.sizi doldurmak istemem ama ben böyle bir kişiyle büyük konuşmayım ablam dahi olsa konuşmam hadsiz şey terbiyesiz.

Yok canim ben enistemle hic mesajlasmam hatta aramayiz bile birbirimizi devamli ic iceyiz ablamlarla ondan sanirim gerek duyulmuyor.. Devamli diyordu koca.bulamadin benim mutlulugumu kiskaniyorsun diye zaten bugunde boyle soyledi.. Canim yandi cok Rabbime havale ettim.. Gozyaslarimin her damlasinin hesabini sorsun
Koca bulamadin deyince o zaman sen bana bul de bi dahakine.. o koca diye biraz kafayo yemis.. o sana boyle yaptikca eşi onu baskalari ile aldatir oda gorur gununu

Bi de pideden yeme demis.. Cok merakliydin onun aldigi pideye.. Su durumda pide mi aklina gelmis. hey Allahim ya.. Muhattap olma sen ablanla.. Kendi kafasinda boyle kuruyo demek ki.. Terbiyesiz

Back
X