• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamın Çaresizligi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nrmsa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Son önerim de şu 3 kız kardeş paralarınızı birleştirip bakıcı tutarsanız anneniz nefes alır 4 yeğene de bakılmış olur ablanız sığıntı hissetmez sizin ev düzeniniz bozulmaz ablanız boşanıp nafaka vs alıp düzenini oturtuncaya kadar en iyi çözüm bu gibi görünüyor
Bugün diğer ablamla konuştum zaten o kayinvalidesini cagiracak . Umuyorum ozaman herşey biraz daha duzelebiliriz . Düşünceleriniz için tekrardan çoook sagolun

Ablaniz yeteneklerine gore evden is yapabilir. Allah yardimcisi olsun. Insan azmettikten sonra bir yolunu bulur

KOCASInı biriniz polise ihbar edin ne bekliyorsunuz uyuşturucu kullanıp ablanı dövüyormuş.
Sonrasında dava açsın eğer ev malıysa kendisine düşer zaten neyden korkuyorsunuz böyle daha iyi mi oluyor yazık günah ya. Bu aileler de kızları verdikten sonra gebersinlet geri dönmesinler eve , eeeeee o zaman niye doğuruyorsun evlenene kadar mı senin analığın babalığın öylesine lanet olsun diyorum..!!
Kız çoçukları narindir hassastır onları hoyrat ellerde ölüme terkeden anne babalara yazıklar olsun diyorun

bu adam uyusturucu bagimlisi ya tedavi gorecek esi cocuklari icin yada bosanacaklar 2 secenek var...

Bosansalar ablan ne is yapabilir tahsili ne?
bir ise girip asgari ucret alirsa 2 cocuk birde kendisi bi hayat kurup gecinemez...
meslegi varsa şayet bosanip cocuklariyla yeni bir hayat kurabilir...

Ama annenle olmaz bu is...

KOCASInı biriniz polise ihbar edin ne bekliyorsunuz uyuşturucu kullanıp ablanı dövüyormuş.
Sonrasında dava açsın eğer ev malıysa kendisine düşer zaten neyden korkuyorsunuz böyle daha iyi mi oluyor yazık günah ya. Bu aileler de kızları verdikten sonra gebersinlet geri dönmesinler eve , eeeeee o zaman niye doğuruyorsun evlenene kadar mı senin analığın babalığın öylesine lanet olsun diyorum..!!
Kız çoçukları narindir hassastır onları hoyrat ellerde ölüme terkeden anne babalara yazıklar olsun diyorun
Ayy kurban oluyum su yorumlarida bi oku öyle yaz. Yada bilmeden okumadan hiç yazma !benim annem ve babam ablam için herşeyi yapar yeter ki o istesin ...!!!

Valla çocuklara çok üzüldüm. Herkes kendi dalgasında. Uyusturucu muptelasi koca çocukların yanında annelerini dövüyor. Suçu uyuşturucuda görüyoruz. Ergen dayı çocukları horluyor. Onun ergenligini sucluyoruz. Anane psikolojim bozuldu diyip çocukları dövüyor. Suçu ananenin bozuk psikolojisine atıyoruz. Olan 2 tane yavruya kuzuya oluyor. Önüne gelen bu çocukları hirpaliyor. Peki bu çocukların suçu var mı yok. Bu çocukların tek suçu b.k çukuru bir ailede doğmalari. Aileniz için maalesef öyle düşünüyorum.

Ayy kurban oluyum su yorumlarida bi oku öyle yaz. Yada bilmeden okumadan hiç yazma !benim annem ve babam ablam için herşeyi yapar yeter ki o istesin ...!!!

Evet evde kadını ve çocukları dayı horluyor kimse hop demiyor. Kadın ise gidince çok sevdiği annesi hırsını kadının çocuklarından çıkarıyor.

Babası vefat etti yazmıştım bir tek annesi var ama o kadının da gücü yetmiyor malesef çok denedi ama yatmıyor :KK43:

O zaman ablanız çocukları babaannelerine sabahları götürüp akşamları alacak şekilde bıraksın o baksın cocuklara

Ne olursa olsun kadin kendini siginti cocuklariyla fazlalik maddi yuk gordugu icin donmek zorunda hissediyor kendini..yoksa garibim gonlune sorsaniz o cani adamla bir dakika durmak istedigini sanmiyorum.sor bakalim ablana cani nasil yanmistir cocuklarini da adamdan korumaya calisirken nasil panik korku icinde gecmistir o dakikalari birde acaba bugun birsey olacakmi korkusuyla yasamak nasil bir his sor bakalim.ablaniza bir is ev saglayin bak bakalim gidecekmi..

Benim annemle babam ablam icin herseyi yapar yeterki istesin diyorsunuz cocuklarina bakmalarını istiyor ama yapamiyorlar ablanızın evde kendini fazlalıkmis gibi hissetmesini sağlıyorlar tezat..
Kadin cinayetleri hergçen gün artmakta o evde can güvenliği tehlikede esine dönme niyeti varsa da öncelik tedavi olmasi sart

Merhaba Kızlar .. Hemen konuya geçecek olursam Ablam evli ve 2tane kızı var biri 5diğeri 3yaşında. En büyük derdi ise kocası olacaksahis .. Aslında ablami çok seviyor her özel gününü hatırlar suprizler yapar gezdirir ama kötü yanlarida çok fazla. Kocası uyuşturucu bağımlısı dengesiz .. ! Bazen cook iyi bazen de o kadar kötü ki . 7 senedir evliler ama çoğunu kavgalarla geçirmişlerdir. Sürekli anlamı döver ve her defasindada yalvararak özür diler ablamda affeder. 1 hafta önce yine kavga etmişler eniştemin babası vefat ettiği için annemle aynı evde yaşayalım demiş ablamda istemeyip bağırınca falan yine çocukların gözü önünde dövmüş ablam da aldı esyalarini direk annemin evine. Su an orada ama annemlerin evinde de hayat çok zor.. :KK43: öncelikle anne lerin durumihic iyi değil ablam suanlik bir ise girdi evin yakınında ama bu seferde çocuklar hiç durmuyor. Sonra ergen bir erkek kardeşim var o da Ablama yigenlerime aşırı kötü davranıyor bu da ister istemez anlamın zoruna gidiyor . :KK43: Su an annem zaten diğer ablamin çocuklarına bakıyordu o calistigiicin ee bu ablam da gelince toplam 4 çocuğa aynı anda bakar oldu . Ve onunda psikolojisi iyice bozuldu çocukları dövmeye bile baslamis. :KK43: bunu da ablam duyunca daha cook üzüldü .. yani anlayacağınız ne yapacağını şaşırdı ablam iki turlu de herşey çok sorunun :KK43: ne yapmalı lütfen bi akıl verin :KK43:
Allah buyuktur hemen ise gitsin eşinden nafaka davasi davası o adama donmesin

Ben genel konuştum tek sizin aileniz için değil...artı anneniz ablanızın çoçuklarına sığıntı muamelesi yapmamışmıydı. Bunu siz yazmıştınız pardon ama..!
O kadın madur durumda kocası tarafından ailesinin yanına sığınmış bide aile tarafından evlatlarına kötü davranılıyor..

madem aile olarak arkasındasınız o zaman ablanıza destek olun.. öncelikle o bağımlı kocadan kurtulmasını sağlayın yarın Birgün o çoçuklarda babasından gördüklerini uygulayacaklar. Yok hayır deme en basitinden sigara bile ailede içen varsa muhakkak çoçuklarda içiyor. Ablana acımıyorsan yiyenlerinize acıyın Cidde hayat kurtarır sevaba girersiniz!

Boşanıp nafaka alıp çocuklara bakabilir zaten işe de girmiş.Durum çok zor Allah yardımcısı olsun onun da annenin de.Ama bu durumda ona sahip çıkmanız gerek ailece biraz daha sabırlı olup yoksa geri dönmek zorunda kalabilir ki orası onun için de çocuklar için de çok kötü bir yer :(

Back
X