Ablamin derdi...

Dertlikusank

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2019
140
293
23
31
Hayirli geceler arkadaslar ablamin bir derdi var akil akildan ustun derler o yuzden yorumlariniza ihtiyaci var.1 Aylik evli. Esinin 5 sene oncesi kredi karti borcu varmis o zaman avukat yarisini ode yeter faiz kismini silelim demis 've esi odeyip kurtuldum diye uzerine dusmemis. Bugun bi avukat aramis borcun kalani o zamanda beri faiz isleyerek 16 bin oldu adresinize teblig gonderdik numaraniz degismis sizi anca bulduk acil odeme yapin demis. Hemen para bulun faiz kismini almadan 10 bine dosyayi kapatalim demis.Aksamdan beri napcaz diye dusunuyorlar. Esi insaatta calisiyor bir anda o parayi bulmaya gucleri yok. Dugunde takilan bilezikleri duruyor sizce onlari bozdurup borcu odemeli mi?basina Boyle bir olay gelen arkadaslar var mi? Okudugunuz icin hepinize tesekkur ederim. uzun oldu hakkinizi helal edin.

Ben fesat bir insanım herhalde.
Durmuş durmuş o borç da, evlendiği ilk ayı ‘kenarda bilezikler dururken’ mi bulmuş...
Ayrıca hiçbir avukat sizi anca bulduk vs diye cümle kurmaz.
Varlık yönetim şirketlerine geçmiştir muhtemelen borç ve o şirketler kapalı garaja gizlenen haczedilecek arabaları bile buluyor.
Ama ne hikmetse 5 sene sonra, düğün takıları varken adama rastlamışlar.
Kadından altınları koparma cabası, kandırılan masum bir taze gelin!
Pes yani!!!

Evet belki altınları almak için de bir oyun olabilir bilemedim yani borcun gercek olduğundan emin olmanız lazım

Fesatlik degil mantikli dusunme sizinki aslinda ama oyle bir an olupta hersey bi anda ust uste gelir ya onlarinkide oyle oldu suan esimden bilezik konusunu acmadi hic ama ablamin aklina ondan baska yol gelmedi ellerinde sadece o var Ablam ilerde ev alirsak bozdururum diye heves ediyordu hayalleri yikildi

Ben ablanızın yerinde olsam avukatın telefonunu alır, şirketse oraya değilse bürosuna gider görüşürdüm.
Şöyle bir durum var, taksitlendirme de yapılıyor.
Örneğin 5 bin hemen, geri kalanı 4 kere ödeme planı çıkarılabiliyor.
Ablanız bu duruma el atmalı çünkü gerçekten çok çok huzursuz eden bir şeyler var konuda.
Eniştenizin yaptığı da kulağına karpuz suyu kaçırmak oluyor, kendi isteğiyle versin diye.
Kesinlikle inanmıyorum o borcun birden çıktığına.
Borç varsa bile, düğün beklendi ödeme için diyeyim.

Dediginiz gibi en mantiklisi avukat Ile gorusmek sanirim emin olmak icin

Evet belki altınları almak için de bir oyun olabilir bilemedim yani borcun gercek olduğundan emin olmanız lazım
Borç varsa bile bunun ödendi belgeleri var, hangi kurum bakkala borç öder gibi ‘hadi gerisini boşver sildik’ dye adam yollar ki?
Ya borç hiç yok, tamamen kurmaca bir durum ya da borç gayet biliniyordu ama gizlendi ve ödemek için düğün beklendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…