- 17 Şubat 2019
- 140
- 293
- 23
- 31
- Konu Sahibi Dertlikusank
-
Erkeklerin genel umursamaz halleri iste islerini takip etmiyorlar sonra Boyle skinti oluyorBorcu bittigine dair kagit gondermemisler mi ? Keske uzerine düşşeymis...
Bir de borcu aileler uzulmesin diye benden baskasina soylemediler simdi bilezikler gidince ne diycem skintisi var ablanin o yuzden bu kadar stress yaptiAltın zor günler için değil midir? Satsın ödesin az buz bir borç değil 16 bin yerine 10 bin ödemek daha mantıklı.
Ben fesat bir insanım herhalde.
Durmuş durmuş o borç da, evlendiği ilk ayı ‘kenarda bilezikler dururken’ mi bulmuş...
Ayrıca hiçbir avukat sizi anca bulduk vs diye cümle kurmaz.
Varlık yönetim şirketlerine geçmiştir muhtemelen borç ve o şirketler kapalı garaja gizlenen haczedilecek arabaları bile buluyor.
Ama ne hikmetse 5 sene sonra, düğün takıları varken adama rastlamışlar.
Kadından altınları koparma cabası, kandırılan masum bir taze gelin!
Pes yani!!!
canim gercegini aratmayan takilar var hem boclu olmak daha mi iyi ama bi iyice arastirin hic icime sinmedi bu borcBir de borcu aileler uzulmesin diye benden baskasina soylemediler simdi bilezikler gidince ne diycem skintisi var ablanin o yuzden bu kadar stress yapti
Fesatlik degil mantikli dusunme sizinki aslinda ama oyle bir an olupta hersey bi anda ust uste gelir ya onlarinkide oyle oldu suan esimden bilezik konusunu acmadi hic ama ablamin aklina ondan baska yol gelmedi ellerinde sadece o var Ablam ilerde ev alirsak bozdururum diye heves ediyordu hayalleri yikildiBen fesat bir insanım herhalde.
Durmuş durmuş o borç da, evlendiği ilk ayı ‘kenarda bilezikler dururken’ mi bulmuş...
Ayrıca hiçbir avukat sizi anca bulduk vs diye cümle kurmaz.
Varlık yönetim şirketlerine geçmiştir muhtemelen borç ve o şirketler kapalı garaja gizlenen haczedilecek arabaları bile buluyor.
Ama ne hikmetse 5 sene sonra, düğün takıları varken adama rastlamışlar.
Kadından altınları koparma cabası, kandırılan masum bir taze gelin!
Pes yani!!!
Bende ondan korktum acikcasi belki dedim basina gelen vardir yorum yaparFaizi silme vs degisik dolandiricilik olmasin canim dikkat edin nasil zor bulduk
bozdurma kismina gelince bende verirdim
Tesekkur ederim yorumunuz icin en iyidir bayram sonu bi avukata danismak olacak sanirimcanim gercegini aratmayan takilar var hem boclu olmak daha mi iyi ama bi iyice arastirin hic icime sinmedi bu borc
Ben ablanızın yerinde olsam avukatın telefonunu alır, şirketse oraya değilse bürosuna gider görüşürdüm.Fesatlik degil mantikli dusunme sizinki aslinda ama oyle bir an olupta hersey bi anda ust uste gelir ya onlarinkide oyle oldu suan esimden bilezik konusunu acmadi hic ama ablamin aklina ondan baska yol gelmedi ellerinde sadece o var Ablam ilerde ev alirsak bozdururum diye heves ediyordu hayalleri yikildi
Dediginiz gibi en mantiklisi avukat Ile gorusmek sanirim emin olmak icinBen ablanızın yerinde olsam avukatın telefonunu alır, şirketse oraya değilse bürosuna gider görüşürdüm.
Şöyle bir durum var, taksitlendirme de yapılıyor.
Örneğin 5 bin hemen, geri kalanı 4 kere ödeme planı çıkarılabiliyor.
Ablanız bu duruma el atmalı çünkü gerçekten çok çok huzursuz eden bir şeyler var konuda.
Eniştenizin yaptığı da kulağına karpuz suyu kaçırmak oluyor, kendi isteğiyle versin diye.
Kesinlikle inanmıyorum o borcun birden çıktığına.
Borç varsa bile, düğün beklendi ödeme için diyeyim.
Borç varsa bile bunun ödendi belgeleri var, hangi kurum bakkala borç öder gibi ‘hadi gerisini boşver sildik’ dye adam yollar ki?Evet belki altınları almak için de bir oyun olabilir bilemedim yani borcun gercek olduğundan emin olmanız lazım
Ahhh ne tesadüüüüf yeni evlinin kapısını anca bulmuşlaaaar hıhı aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?