- 13 Kasım 2018
- 1.898
- 1.823
- 63
- Konu Sahibi Dertlikusank
-
Evet başımıza geldi hem de bir değil 4 borç oduyoruz avukatlık olduk sürekli su kadar öderseniz şu kadarı silinir diye aramalar yaptılar hiç sallamadik sonra haciz kararı çıktı jandarma adres gösterdiğimiz yere gitti falan avukatla oturup konuştu eşim ve taksite boldurdu mesela 5 bin olanı 150 her ay odeyebilirim dedi ve ocakta bitiyor biri biri geçen ay bitti falan biri bitince diğerinin ödeme miktarını artırdık hallolur yani sıkıntı yapmayın hepimizin borcu harcı var.Hayirli geceler arkadaslar ablamin bir derdi var akil akildan ustun derler o yuzden yorumlariniza ihtiyaci var.1 Aylik evli. Esinin 5 sene oncesi kredi karti borcu varmis o zaman avukat yarisini ode yeter faiz kismini silelim demis 've esi odeyip kurtuldum diye uzerine dusmemis. Bugun bi avukat aramis borcun kalani o zamanda beri faiz isleyerek 16 bin oldu adresinize teblig gonderdik numaraniz degismis sizi anca bulduk acil odeme yapin demis. Hemen para bulun faiz kismini almadan 10 bine dosyayi kapatalim demis.Aksamdan beri napcaz diye dusunuyorlar. Esi insaatta calisiyor bir anda o parayi bulmaya gucleri yok. Dugunde takilan bilezikleri duruyor sizce onlari bozdurup borcu odemeli mi?basina Boyle bir olay gelen arkadaslar var mi? Okudugunuz icin hepinize tesekkur ederim. uzun oldu hakkinizi helal edin.
Avukat sizi anca bulduk gibi bir cümle kurabiliyor biz eşimle adres telefon hep başka verdik hiçbir postacı ya kapı acmadik hiçbir tebligat geldiğinde teslim almadık bilerek çünkü tebligat elinize geçtiğinde o borcu kabul etmiş haberiniz var sayılıyor yani bu mümkün . Kayinvalidemi kayinbabami arıyorlardı burda öyle biri yok isim benzerliği deyip safa yatıyorlardıBen fesat bir insanım herhalde.
Durmuş durmuş o borç da, evlendiği ilk ayı ‘kenarda bilezikler dururken’ mi bulmuş...
Ayrıca hiçbir avukat sizi anca bulduk vs diye cümle kurmaz.
Varlık yönetim şirketlerine geçmiştir muhtemelen borç ve o şirketler kapalı garaja gizlenen haczedilecek arabaları bile buluyor.
Ama ne hikmetse 5 sene sonra, düğün takıları varken adama rastlamışlar.
Kadından altınları koparma cabası, kandırılan masum bir taze gelin!
Pes yani!!!
Neden borcunuzu ödemekten kaçtınız ki ?Avukat sizi anca bulduk gibi bir cümle kurabiliyor biz eşimle adres telefon hep başka verdik hiçbir postacı ya kapı acmadik hiçbir tebligat geldiğinde teslim almadık bilerek çünkü tebligat elinize geçtiğinde o borcu kabul etmiş haberiniz var sayılıyor yani bu mümkün . Kayinvalidemi kayinbabami arıyorlardı burda öyle biri yok isim benzerliği deyip safa yatıyorlardı
Maddi olarak iyi durumda değildik mecbur kaldık.Neden borcunuzu ödemekten kaçtınız ki ?
Hayirli geceler arkadaslar ablamin bir derdi var akil akildan ustun derler o yuzden yorumlariniza ihtiyaci var.1 Aylik evli. Esinin 5 sene oncesi kredi karti borcu varmis o zaman avukat yarisini ode yeter faiz kismini silelim demis 've esi odeyip kurtuldum diye uzerine dusmemis. Bugun bi avukat aramis borcun kalani o zamanda beri faiz isleyerek 16 bin oldu adresinize teblig gonderdik numaraniz degismis sizi anca bulduk acil odeme yapin demis. Hemen para bulun faiz kismini almadan 10 bine dosyayi kapatalim demis.Aksamdan beri napcaz diye dusunuyorlar. Esi insaatta calisiyor bir anda o parayi bulmaya gucleri yok. Dugunde takilan bilezikleri duruyor sizce onlari bozdurup borcu odemeli mi?basina Boyle bir olay gelen arkadaslar var mi? Okudugunuz icin hepinize tesekkur ederim. uzun oldu hakkinizi helal edin.
+10000000 iyice araştırın D Dertlikusank bankaya sorun e devlete bakın avukatı bulun ispatlayin ama bunu kendiniz yapın damat beye yaptirmayin ondan sonra gerekirse bozdurur ablaniz altınlarıBen fesat bir insanım herhalde.
Durmuş durmuş o borç da, evlendiği ilk ayı ‘kenarda bilezikler dururken’ mi bulmuş...
Varlık yönetim şirketlerine geçmiştir muhtemelen borç ve o şirketler kapalı garaja gizlenen haczedilecek arabaları bile buluyor.
Pes yani!!!
Ben fesat bir insanım herhalde.
Pes yani!!!
Ben fesat bir insanım herhalde.
Pes yani!!!
Nedense bende aynen bu arkadaş gibi düşündüm emin olmadan vermesin evet altın zor gün için öyleyse eminse hiç düşünmesin versin değilse araştırsınBen fesat bir insanım herhalde.
Pes yani!!!
O kadar haklısın ki ayrıca uzun süre geçen borçlarda hiçbir şirket babasının hayrına gel şu kadar ver demez çünkü bu tarz şirketler bu dosyaları parayla alıyor ne koparırsa kar mantığıyla çalışırlar benim başıma bir ara geldi telefonda kırk takla atarak uzlaştımBen fesat bir insanım herhalde.
Pes yani!!!
MaşALLAH cok zekisiniz. Yorumunuzu okuduktan sonra hakli oldugunuzu anladim. Yorumunuzdan once altinlar satilsin diye dusunurken, yorumunuzdan sonra ortada yalan oldugunu ben de hiss ettimBen fesat bir insanım herhalde.
Pes yani!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?