Ablamin derdi...

Evet başımıza geldi hem de bir değil 4 borç oduyoruz avukatlık olduk sürekli su kadar öderseniz şu kadarı silinir diye aramalar yaptılar hiç sallamadik sonra haciz kararı çıktı jandarma adres gösterdiğimiz yere gitti falan avukatla oturup konuştu eşim ve taksite boldurdu mesela 5 bin olanı 150 her ay odeyebilirim dedi ve ocakta bitiyor biri biri geçen ay bitti falan biri bitince diğerinin ödeme miktarını artırdık hallolur yani sıkıntı yapmayın hepimizin borcu harcı var.

Avukat sizi anca bulduk gibi bir cümle kurabiliyor biz eşimle adres telefon hep başka verdik hiçbir postacı ya kapı acmadik hiçbir tebligat geldiğinde teslim almadık bilerek çünkü tebligat elinize geçtiğinde o borcu kabul etmiş haberiniz var sayılıyor yani bu mümkün . Kayinvalidemi kayinbabami arıyorlardı burda öyle biri yok isim benzerliği deyip safa yatıyorlardı

Avukat faiz kısmını kapatalım demiş borcun tamamını kapatalım dememiş ki niye bu kadar rahat davranmış ? Taksitlendirme yapıyorlar avukatla tekrar görüşsün.Avukatım ama gerçekten bu işgüzar avukatlardan utanıyorum.

Neden borcunuzu ödemekten kaçtınız ki ?

Ben nedense bi hinlik hissediyorum bu işte inananamadım enişteye .. Enişteye biraz dikkat etmek lazı eğer emin olursanız ve doğruysa tabikide bilezikleri bozmak gerekir.

Önce olayın aslını bir öğrenin. Belki daha az bir ödemeye anlaşabilirler. Bu hukuk büroları insanları böyle sıkıştırıyorlar, korkutup hemen ödeme yaptırıyorlar.

Bankaya gittiniz mi?

Yoksa bir gidin ve borç dökümünüzü ne olur ne biter banka da müdür ya da ilgili kişiden ayrıntılı olarak öğrenin.

Bunları yapmadan hiç bir yere ödeme yapmayın.

Dolandırıcı olabilir bankayla görüşsünler. Herhangi bir borcun bankada o kadar uzun süre duracağını sanmıyorum. Bankalar ödenmeyen borçları başka kurumlara satarlar. Eğer doğruysa da bi an önce ödeyip kurtulsunlar.

Ortada bir yalan veya daha doğrusu gerçeği saklama durumu var.Ama,kim?Borcu olduğunu ailesinden gizlemesi,şimşekleri enişte beyin üzerine çekiyor.Ben olsam ablanızın yerinde bileziklerimi falan vermem.Taksitlendirerek ödesin.Aynı şeyle karşılaştığım için söylemek isterim.Eniştenin ailesi altınlara göz dikmiş istiyor olabilir mi?Enişteniz,ablanızı ürkütmeden, altınları almanın yolu olarak böyle bir şey söylemiş olabilir.Ya da enişteniz, ailesine zamanında ödedim dediği borcunu ödememiş bu zamana bırakmış olabilir.Arkadaşların dediği gibi dolandırıcılıkla karşı karşıya olabilir.Herşey akla geliyor.En iyi ihtimalle enişte konuda herhangi birşey saklamıyorsa,tamamen anlattığı gibiyse de,ben olsam altınlarımı yinede bozdurmam.Taksitle ödemek daha avantaj sağlar.Altın fiyatları her ay artıyor zaten.

Evet başıma geldi. Arkadaşım bana yüklü bir borç bıraktı, bende uzun süre ödemedim faize girdi. En son mecburen ödemek zorunda kaldım. Peşin olarak toplu para yatırıp tek seferde kapatınca baya bi indirim oldu. Öbür türlü 4 5 binden fazla da faiz ödeyecektim. Altınları bozdurup bir an önce kapatın başınız ağrımasın derim.

+10000000 iyice araştırın D Dertlikusank bankaya sorun e devlete bakın avukatı bulun ispatlayin ama bunu kendiniz yapın damat beye yaptirmayin ondan sonra gerekirse bozdurur ablaniz altınları

Cok fesat değilde, ama maalesef bir ihtimal. Bence yazılı belgeler görmeden hicbirseyi satmasin

ben de aynı şeyi düşündüm..
bir defa avukat kim oluyor ki bankaya ait borcun yarısını öde yeter diyebiliyor??
5 yıldır ödeme yapması için adamın peşine düşmüyor, altınların kokusunu aldı herhalde..
bu işin içinde bir iş var bence..
ablanız ihtarnameyi ve bankaya ait resmi ödeme emrini görmek istiyorum desin..
altınlarını da vermesin borç varsa bile..

Valla canım bende 1 ay önce basıma geldi eşim ödedim. Dedi yemin etti ödemiş avukata ama avukat ödediğini işleme gecmemiş, benim saf kocamda ödediği belgeyi kaza gecirdiği arabada bırakınca kayboldmus. Aradık avukatı böyle bir borç görünüyor ama para yatırılmış ne için oldugu belli degil dedi banka numarası verdik aradık açmadılar mecbur 1.160 TL tekrar ödedik taksitle ya şunun için esya haczedecekler ödedim kurtuldum

Nedense bende aynen bu arkadaş gibi düşündüm emin olmadan vermesin evet altın zor gün için öyleyse eminse hiç düşünmesin versin değilse araştırsın

O kadar haklısın ki ayrıca uzun süre geçen borçlarda hiçbir şirket babasının hayrına gel şu kadar ver demez çünkü bu tarz şirketler bu dosyaları parayla alıyor ne koparırsa kar mantığıyla çalışırlar benim başıma bir ara geldi telefonda kırk takla atarak uzlaştım

MaşALLAH cok zekisiniz. Yorumunuzu okuduktan sonra hakli oldugunuzu anladim. Yorumunuzdan once altinlar satilsin diye dusunurken, yorumunuzdan sonra ortada yalan oldugunu ben de hiss ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…