Pi
pisman olsa ozur diler gonlunu alir. Hoduk istehödüklüğü tutmuş demek ki ... pişman değil m i enişte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pisman olsa ozur diler gonlunu alir. Hoduk istehödüklüğü tutmuş demek ki ... pişman değil m i enişte
Ablam saymistir laf bilirim. Kendini tutmaz.Ablaniz ne saymis acaba?
Cahil olmak okumamış olmak değil ki, ne insanlar gördüm ben okul okumamış kendini geliştirmiş, nerede ne konuşacağını nerede ne yapacağını bilen...
Ablanızın kompleksi var belli ki bu mevzuda.. Enişteniz büyük ayıp etmiş.[/QUOTE aslinda banada oyle geldi . Cahil lafina cok takilmis.
Arkadaslar ablam ev hanimi esi kidemli memur . Yuksek lisanasli iyi derece de isi var. Bu gune kadar hic sorun olmamisti. Cok mutavazi durust guvenilir bir adamdir. Ablamla gecenlerde kavga etmisler. Birbirlerini laf saymislar. Ablamda rahat durmaz kavga sirasinda egzina ne gelirse soyler. Enistemde sus allahin cahili demis. Ablam cok sinirlenmis ve olayi cok buyutmus. Simdi konusmuyorlar hafta sonu bizde kaldi eve gitmedi. Bende cok uzatmamasi icin bisey olmaz kavga esnasinda demistir diye sakinlestirmeye calistim . Acaba yanlismi yapiyorum .
arada oluyor böyle şeyler evlilikte.. hoş değil tabi ama işte...Pi
pisman olsa ozur diler gonlunu alir. Hoduk iste
ev hanimi oldugundan degil de, agzina geleni saydigindan demistr belki..Arkadaslar ablam ev hanimi esi kidemli memur . Yuksek lisanasli iyi derece de isi var. Bu gune kadar hic sorun olmamisti. Cok mutavazi durust guvenilir bir adamdir. Ablamla gecenlerde kavga etmisler. Birbirlerini laf saymislar. Ablamda rahat durmaz kavga sirasinda egzina ne gelirse soyler. Enistemde sus allahin cahili demis. Ablam cok sinirlenmis ve olayi cok buyutmus. Simdi konusmuyorlar hafta sonu bizde kaldi eve gitmedi. Bende cok uzatmamasi icin bisey olmaz kavga esnasinda demistir diye sakinlestirmeye calistim . Acaba yanlismi yapiyorum .