Ablamın derdine ortak olalım...dertler paylaştıkça azalıyor..

DuranHome

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
67
65
3
31
Aslinda konu ablamla ilgili ama ben sizinle paylasicam
Ablam sürekli baygınlık geçiriyor , gece uykusunda çığlıklarla uyanıyor eşiyle 3 yıl önce trafik kazası geçirdi onun için psikolojisi duzelemedi eşiyle sorunları vardı biz her şeyi kazadan ötürü psikolojik sorun olarak düşündük pskiyatrislere falan goturduk fayda olmadı
Evde boguluyorum burada yasayamiyorum diyordu ya abla başka bi sorununmu var diyordum eşiyle problemi vardı ama onu biliyoruz bilmediğimiz bi konu olmadığını söylüyordu sadece boguluyorum kabus görüyorum evden gidicem diyordu en sonunda ablam ayrılmaya karar verdi . evleri ayırdılar ablam eşyalarini toplamak için eve gittik bide ne görelim bazanin o birleşim yerinde arapça yazılı kâğıt, gardolabi sokturduk onun altından ve televizyon duvara asılıydı konuda kaldirdik orada bi arapca yazİli kagit çıktı biz şok olduk
Bunu bi kaç tanıdığı sordurduk bi hocaya gittik ve ablama kaynanası yaptırmış evden soğutmak icin yapmis.ablamın 2. Evliliğiydi esininse ilk evliliğiydi kaynanası kabul etmemisti ablami ablam dul diye ama bu yaptığı ablaamın evliliğinin bitmesine neden oldu şimdi kendi oğlu da dul kaldı yaptığına deydimi yuvalarını yıktı .biz bozdurduk hocaya okuttuk eşini çok seviyordu eside onu seviyordu eşiyle barismayi düşünmüyor çok yıprandı 1 ay klinlikte tedavi gördü esi barismak istiyor ama ablam korkuyor .. Ne yapacağını bilmiyor seviyolar bir yandan ama kaynanasının yaptığı çok kotu 1 yildir ablam çok yıprandı bu Kaynanalar lütfen bunu yapmayın bakin bizde kaynana olucaz allah nasip ederse
çok kotu bi günah bunu yapmayın lütfen kimsenin yuvasını yıkmayin

Son düzenleme:

Oncelikle yazinizi bir duzenleyin isterseniz boyutu ve rengi cok goz agritiyor, ayrica icinde muska yazan bir yer gordum.
Konu kapanir.

Bu tür konular yasak.Büyük ihtimalle kapanır.
Ama ablanızda sorun işmiş eşinin ne suçu var.
Sans verebilir barışabilirler ama uzak olmaya dikkat etsinler gerekirse farklı bir şehirde yaşasınlar.
Evdeki huzursuzluk için taşlar ve bitkiler de alabilir evine.

Ya gerçekten başına. Gelmeyen anlamıyor bende inanmazdim ilk kez basimiza geldi

Bu konu kapanır , keşke konu açmadan önce kuralları okusaydınız.
Ablanız bir süre yalnız kalsın zamanla belki her şey yoluna girer.

Eniştenin haberi var mı vaziyetlerden?

eşinin isteği bu yönde annesiyse gorusmuyolarmis zaten ablaminda tek şarti kayınvalide sinden uzakta olmak

Başına gelince anliyorsun bizde bilmezdik inanmazdik allah kimseye vermesin
Nuskayi yaptıran ile ona inanmanın arasındaki tek fark niyettir
Yoksa mantık aynı
Böyle şeylerle meşgul etmeyin kendinizi ablanizın tedaviye ihtiyacı var evlilik ağır gelmiş olabilir yani böyle gerçekçi veriler üzerinden gidiniz sorunlarınıza çözüm bulasiniz

Var tabiki evi bosaltiyorduk yanımızaydi o dolabı söküyordu o buldu zaten
Enişten ablanla barışmak istiyor mu?Ailesiyle bir daha asla görüşmemek üzere ablan deneyebilir.Zaten eniştenin ciddi tavır koyması da gerekir ailesine.
Her halukarda ablanızın psikolojik destek alması gerekir.

Barışmak istiyorsa o kaynana bir daha evin kapısından girmesin,eşi de bunu kabul ederse belki araları düzelir.Geçmiş olsun

Enişten ablanla barışmak istiyor mu?Ailesiyle bir daha asla görüşmemek üzere ablan deneyebilir.Zaten eniştenin ciddi tavır koyması da gerekir ailesine.
Her halukarda ablanızın psikolojik destek alması gerekir.
Aldı zaten yattı hastanede eside ailesini silmiş karısına sahip çıkıyor enistemiz iyi bir insandı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…