Aslinda konu ablamla ilgili ama ben sizinle paylasicam
Ablam sürekli baygınlık geçiriyor , gece uykusunda çığlıklarla uyanıyor eşiyle 3 yıl önce trafik kazası geçirdi onun için psikolojisi duzelemedi eşiyle sorunları vardı biz her şeyi kazadan ötürü psikolojik sorun olarak düşündük pskiyatrislere falan goturduk fayda olmadı
Evde boguluyorum burada yasayamiyorum diyordu ya abla başka bi sorununmu var diyordum eşiyle problemi vardı ama onu biliyoruz bilmediğimiz bi konu olmadığını söylüyordu sadece boguluyorum kabus görüyorum evden gidicem diyordu en sonunda ablam ayrılmaya karar verdi . evleri ayırdılar ablam eşyalarini toplamak için eve gittik bide ne görelim bazanin o birleşim yerinde arapça yazılı kâğıt, gardolabi sokturduk onun altından ve televizyon duvara asılıydı konuda kaldirdik orada bi muska çıktı biz şok olduk
Bunu bi kaç tanıdığı sordurduk bi muskaciya gittik ve ablama kaynanası buyu yaptırmış evden soğutma buyusuymus ablamın 2. Evliliğiydi esininse ilk evliliğiydi kaynanası kabul etmemisti ablami ablam dul diye ama bu yaptığı ablaamın evliliğinin bitmesine neden oldu şimdi kendi oğlu da dul kaldı yaptığına deydimi yuvalarını yıktı o muskalari biz bozdurduk hocaya okuttuk eşini çok seviyordu eside onu seviyordu eşiyle barismayi düşünmüyor çok yıprandı 1 ay klinlikte tedavi gördü esi barismak istiyor ama ablam korkuyor .. Ne yapacağını bilmiyor seviyolar bir yandan ama kaynanasının yaptığı çok kotu 1 yildir ablam çok yıprandı bu Kaynanalar lütfen bunu yapmayın bakin bizde kaynana olucaz allah nasip ederse büyü sihir muska çok kotu bi günah bunu yapmayın lütfen kimsenin yuvasını yıkmayin
eşinin isteği bu yönde annesiyse gorusmuyolarmis zaten ablaminda tek şarti kayınvalide sinden uzakta olmakBu tür konular yasak.Büyük ihtimalle kapanır.
Ama ablanızda sorun işmiş eşinin ne suçu var.
Sans verebilir barışabilirler ama uzak olmaya dikkat etsinler gerekirse farklı bir şehirde yaşasınlar.
Evdeki huzursuzluk için taşlar ve bitkiler de alabilir evine.
Başına gelince anliyorsun bizde bilmezdik inanmazdik allah kimseye vermesinYani sizde buna inandınız
Yapmayın yahu büyücüler dünyasından çıkın gerçek dünyaya dönün
Var tabiki evi bosaltiyorduk yanımızaydi o dolabı söküyordu o buldu zatenEniştenin haberi var mı vaziyetlerden?
Kurallar nerede yaziyor bakayım ben yaBu konu kapanır , keşke konu açmadan önce kuralları okusaydınız.
Ablanız bir süre yalnız kalsın zamanla belki her şey yoluna girer.
Nuskayi yaptıran ile ona inanmanın arasındaki tek fark niyettirBaşına gelince anliyorsun bizde bilmezdik inanmazdik allah kimseye vermesin
Enişten ablanla barışmak istiyor mu?Ailesiyle bir daha asla görüşmemek üzere ablan deneyebilir.Zaten eniştenin ciddi tavır koyması da gerekir ailesine.Var tabiki evi bosaltiyorduk yanımızaydi o dolabı söküyordu o buldu zaten
Aldı zaten yattı hastanede eside ailesini silmiş karısına sahip çıkıyor enistemiz iyi bir insandı zatenEnişten ablanla barışmak istiyor mu?Ailesiyle bir daha asla görüşmemek üzere ablan deneyebilir.Zaten eniştenin ciddi tavır koyması da gerekir ailesine.
Her halukarda ablanızın psikolojik destek alması gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?