• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamın düşüncesizliği

Elbasantava

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
269
127
23
35
şehir dışındaydım iki haftalığına ablamlar da şehir dışından gelip benim evde kaldılar ben yokken
Ablamdır bi çok şeyin lafı olmaz ama onun da düşünmesi gerekir
Kendi evine ayda 15 bin tl giriyo en az ben işsizim eve bir geldim benim aylarca idareli idareli kullandığım her şeyi har vurup harman savurmuş her şeyimi bitirmiş
Bir yılda idareli kullanıp bitirmediğim malzemelerimi bi kaç haftada bitirmiş ve yerine koymadan gitmiş en basitinden banyodaki kulak çöplerime kağıt havlularıma yüzüme sürdüğüm kocaman bi kavanoz dolusu hindistan cevizi yağıma kadar bitirmiş
Yapması gereken kardeşimin ne eksiği var diye bakınıp tamamlamasıydı ya

şehir dışındaydım iki haftalığına ablamlar da şehir dışından gelip benim evde kaldılar ben yokken
Kendi evine ayda 15 bin tl giriyo en az ben işsizim eve bir geldim benim aylarca idareli idareli kullandığım her şeyi har vurup harman savurmuş her şeyimi bitirmiş
Bir yılda idareli kullanıp bitirmediğim malzemelerimi bi kaç haftada bitirmiş ve yerine koymadan gitmiş en basitinden banyodaki kulak çöplerime kağıt havlularıma yüzüme sürdüğüm kocaman bi kavanoz dolusu hindistan cevizi yağıma kadar bitirmis

Ben hep diyorum; ister kendi ailenden biri olsun; ister eşinin ailesinden olsun ister arkadaşın olsun..
Ne olursa olsun, bir başka evde; bu kadar uzun süreli kalınmamalı..
Baştan çok yanlış bu kalma işi..
Hadi kalındı diyelim; nasıl bir rahatlıktır bu ya.. Ablanızla konuşun kırmadan..

Bir yılda idareli kullanıp bitirmediğim malzemelerimi bi kaç haftada bitirmiş ve yerine koymadan gitmiş en basitinden banyodaki kulak çöplerime kağıt havlularıma yüzüme sürdüğüm kocaman bi kavanoz dolusu hindistan cevizi yağıma kadar bitirmiş
Aslinda evinizde ne eksik var onu tamamlayip tamamlamasi zorunda olan bisey degil bana gore ama tabiki kisiden kisiye degisir bu.Oncelikle ablanizin evinize gelip heerseyinizi haldur huldur kullanmasi bitirip yerine almamasi tabiki bencilce bi hareket ve ne yazik ki her abla abla degil .Yani abla olur kardes olur ne olursa olsn once saygi gerekiyor bende ablamla buna benzee bsie yasadim .Bu kadar buyuk degil tabi ama uyardim anladi sonunda artik bana karsi daha dikkatli .Bilmiyorum ama sizi kiskaniyor olabilir mi ? Birde durumu iyi sanirim ona alismis bi hayati olup ona gore basit seyler gelmis olabilir durumu iyi olunca 100 tl 1 lira gibi geliyor olabilir .Yani ben bunun altinda bosvermislik sizi umursamamazlik ve cocukliktan kalmis icte bir kiskanclik olarak hissediyorum.

Ayıp ama yamyam gibi . Insan yerine koyar. Ben de bir ablayim. Ben evliyim ve kizkardesimden daha iyi durumdayım kızkardeşim işsiz,ben kendime bir tshort aliyorsam onada aliyorum,ic camasiri mesela,ruj vs kozmetik veriyorum. Sonucta dusunmesi lazim. 15 gun kalmış insan yenisini alır koyar yani

O alışmış bol harcamaya evine ayda 15 bin tl girince,çok düşüncesizmiş gerçekten senin durumunu bilip bunu yapması .

Boşverin. O düşüncesizlik etmis .Siz de unutun gitsin 3 gunluk dunya kalp kirmaya degmez.Zaten bir sey söyleseniz ihale size kalir.

Back
X