• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamın düşüncesizliği

Evimde o kadar uzun kalma samimiyetim olan ablamdan butun urunleri isterim..

Bizim insanımız niye böyle.. ev o evin içinde yaşayan insanların mahrem alanıdır özeldir.. yani abla da olsa , anne de olsa ev sahibi yokken o evde ne işin var Allah aşkına.. malzemeleri tüketmesini geçtim kalması zaten yanlis

Herkes duyarlı değil sizin gibi ne güzel bir ablasınız şanslı kardeşiniz bu söz size asla uymayacak konu sahibinin ablası için diyorum "Tok Açın halinden anlamaz"
Cok şükür,insan halinden anlamak lazim ne yazik ki tok acin halinden anlamiyor benim kizkardesimin cebinde harcligi olmuyor eger ben rahat rahat gezip yiyip icebiliyorsam onuda dusunmem lazim yalan mi? Bekar cok guzel bir genc kiz. Psikolojiside bozuldu issizlikten. Insanlar cok tuhaf olmus. Yazik

şehir dışındaydım iki haftalığına ablamlar da şehir dışından gelip benim evde kaldılar ben yokken
Ablamdır bi çok şeyin lafı olmaz ama onun da düşünmesi gerekir
Kendi evine ayda 15 bin tl giriyo en az ben işsizim eve bir geldim benim aylarca idareli idareli kullandığım her şeyi har vurup harman savurmuş her şeyimi bitirmiş
Bir yılda idareli kullanıp bitirmediğim malzemelerimi bi kaç haftada bitirmiş ve yerine koymadan gitmiş en basitinden banyodaki kulak çöplerime kağıt havlularıma yüzüme sürdüğüm kocaman bi kavanoz dolusu hindistan cevizi yağıma kadar bitirmiş
Yapması gereken kardeşimin ne eksiği var diye bakınıp tamamlamasıydı ya
Ara annene anlat ağla. Bir daha ablan gelirken herşeyini sakla

İşsiz olduğunuz için zorda olduğunuzu,evde hiçbişey kalmadığını söyleyip borç isteseniz hatasını anlarmı acep?

Belki sizin idareli kullandığınızı bile bilmiyordur kendi 15 bin kazanıyorsa kendi evinde kullandığı gibi kullanmıştır. Gerçekten çok lazım olan tekrar alamayacağın şeyler varsa abla paraya sıkıştım almam lazım de.. Şunu yerine koyar mısın demektense.. Sana eminim borç olarak değil harcadığından fazlasını verir.

Back
X