ablamın kızı,bu da dertmi demeyin bir bakın

ınsanın kendi özbeöz kocası bile yeri geliyor özbeöz çocuğunu kıskanıyor yahu.... hani herkesin derdi kendine büyüktür derim ben her zaman ama yani şimdi cidden akıl var mantık var... bu nasıl bir konu yahu...

5 yaşındaymış... hey güzel Allahım yaa..

kusura bakma ama onlar daha çocuk gecer gıder daha 5 yasında cok normal.bak size ne anlatayım..ben evın en küçügüyüm tüm ılgı benım üzerımdeydı.el bebek gül bebek yetıstım.abımın cocugu olunca tüm ilgi ona gıttı.eve gelınce ılk benı öpen abım babam dogal olarak yegenımı öptüler.ben oan 20 yasında olmama ragmen ben bıle kötü oldum ılk başta (kıskanclık demıyorum).. yegenımı cok sevıyorum can feda onun için..hepsi için..
hatta hamıleyken çok korktum ya bebegım dogunca,yegenlerıme olan sevgım azalırsa dıye ya onları eskısı gıbı sevemezsem dıye ama hiç bişey degısmedı..onlar benım ıherseyim.

Benim 4 teyzem var, peşpeşe doğmuş birsürü kuzenim var.. İçlerinden biri cok sanssız :ecrin_bebek: hem baba tarafından hem anne taraffından ondan hemen sonra dogan kuzenleri var.. Bi gün almış eline balonu, kendisinden 1 yas küçük kuzenime öl sen öl dur birazda surdan vurayım dio kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 daha 3 yasında ufaklıkta 2 yasında kaydirigubbakcemile2 aklımızdan ufacık bişey geçmedi ne benim ne teyzemlerin güldük geçtik hatta aramızda espri kaldı öl sen öl lafı
şimdi ikiside büyüdü 9 10 yaslarındalar birbirlerini görmek için ölüyorlar büyük olan küçüklerin en büyük koruyucusu..
Çocuk onlar, adı üstünde çocuk, en masum sevgi onlarda değilmi..

siz gerçekten eğitimci misiniz?akannehir
olumunekankayizsmile
hakkaten yani:bbo:
eğer konu sahibi eğitimciyse ve böyle düşünüyorsa vah eğittiği çocuklara
vah benim güzel ülkeme
bilmiyorumkismile

beni üzen bir olayı anlatmam senin mesleğim hakkında yorum yapmanı gerektirmez,olay üzerine konuş konuşacaksan yoksa senle başka şekilde konuşurum senin yaptığın gibi ok?

ya sen ne zikiymişsin bak bak bak..kızlar ne sorununuz varsa bu arkadaşa yazın hemen çözüyorsempatiksalakcinnicahil işte yazık

insanları en çok yalan söyledikleri zaman severim.oldukları gibi değil,
olmak istedikleri gibi gösterirler kendilerini çünkü
:delphin:

yeğenin sana benzio demekki 5 yaşındaki yeğenini kıskanan teyzenin yeğeni işte sositososito
eğitimci olduğuna bende inanmadım arkadaşım kusura bakma ama çocuk psikolojisinden hiçmi hiç anlamadığın okadar belliki

yazınızı okuyunca aklıma çocukluğum geldi.

ben küçükken oyunda benden iyi performans sağlayan arkadaşımı diğer arkadaşlarım alkışladı diye kafasına kaldırım taşı atmıştım,tabi kanlar içinde kalınca işin ciddiyetini anlayıp korkmuştum.
kardeşim doğduğu zamanlar annemle babam onu sevmesin diye odanın kapısını kitler anahtarı saklardım,nasıl bir manyaksam..
evde et pişerken annemin başında bekleyip en güzel eti hemen kendime seçerdim,o eti kardeşim yedi mi çıldırırdım..

bütün akrabalarım hayatlarında gördüğü en kıskanç çocuk olduğumu söylerler,ki bu davranışlarım 8 yaşıma kadar sürdü.
ama şimdi kıskançlığın k'sı yok,her anlamda.

o yüzden bence böyle telaş yapmanıza gerek yok,evet çocuklukta insanın kişiliği oluşuyor,ama bazı çocuklardada tam tersi olabiliyor.ve ben anlattığınız kadarıyla o kızda da bi abeslik görmüyorum,geçecek gibi hissediyorum

Back
X