Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya sen ne zikiymişsin bak bak bak..kızlar ne sorununuz varsa bu arkadaşa yazın hemen çözüyorsempatiksalakcinnicahil işte yazık
tabiki etmem o benim evladım.ha nolur işler zorlaşır yeğenim kıskanç kızım kıskanç debelenir dururuz.işte korkum bu ileriden korkuyorum,eğer ileride kıskanç olursa yeğenim yada benim çocuğum,ablamla aram açılır,her nekadar kızlarımıza engel olmaya çalışsak da soğukluk girer,kendinizi benim yerime koyunsana bir anlarsınız.ben sadece korkularımı anlattım.kimse evladını iteleyip diğerini tutmaz dimi
annelik çok farklı bir duyguymuş..ben ailemden başkasını kocamda dahil kimseyi sevmem sanıyordum şimdi kızım herkesten üstün,annemi bile gözüm görmüyor bu hale geldim
Hayır..
Eğer biz küçüğü övseydik abla kıskanırdı mutlaka..
Küçük zaten şu an anneye muhtaç. Oyun,gezmek,elbise,takı vs. ablası kadar bilmiyor ki..
O büyüyünce abla okula başlayacak,daha bilinçli olacak.. Dersleri,ödevleri,sınavları,arkadaşları
Küçüğün ezilmesi demek yok sayılması demek..
Önemli olan benimsetmek kardeşi,yeğeni vs.
Annesi bağırsa önce ablası kızıyor "anne kardeşimle yüksek sesle konuşma" diye..
Bence siz çok sağlıklı düşünmüyorsunuz. Kusura bakmayın, konu açmışsınız o yüzden açık açık yazıyorum.
5 yaşında bir çocuk elbette ilgi bölününce yenidoğan yeğenini kıskanır. Bu çok normal.
Tabi ki her çocuğun huyu bir değildir ama onu törpülemek, onun bu özelliğinden olumlu noktaya varmak da siz büyüklerin elinde. Eğitimciymişsiniz, siz benden daha iyi bilirsiniz. Sınıfınızdaki bazı çocukların paylaşımcı, bazı çocukların kıskanç olmasının tek nedeni kalıtımsal değil bildiğiniz gibi, ailelerinin ve yetişrilme tarzlarının payı var.
Siz şimdiye kadar onun için, onu ilgi odağı yapan bal kaymak teyzesi idiniz, şimdi ondan daha çok sevdiğiniz biri çıktı pat diye. 5 yaşında çocuk için normal değil mi bunu kabullenmekte zorlanmak?
Ay çok ilginçsiniz ya. Onu demeyin, bunu demeyin
yanlışsınız arkadaşım.
Kıskanç dediğiniz kişi bir çocuk üstelik 5 yaşında minnacık. O kadar normal, o kadar yaşının gerektirdiği gibi davranıyorki yeğeniniz, hiçbir anormalliği yok.
Ha sırf bu yüzden soğuyacaksanız soğuyunuz efendim. Gerekçenizde çok ilginç "kızımı kıskanıyor":1closedeyes:
Koskoca insanlarız, biz bile yeri geldiğinde kıskançlık krizlerine giriyoruz, nerde kaldı 5 yaşında bir çocuk.
5 aylık bebek kıskanmayı ve diğer çocuğa göre daha az sevildiğini anlayamaz
Fakat beş yaşındaki çocuk diğer çocuğun daha çok ilgi gördüğünü çok iyi anlar.
5 yaşında bi çocuğun karakterinin oturduğu kanısına nasıl vardınız anlamış değilim doğrusu.
Eğer siz 5 aylık bebeğe 5yaşındaki çocuğun yanında çok fazla ilgi göstermezseniz büyük çocuk onunda kendisi gibi sevildiğini anlar ve küçük bebek daha bu durumları anlayamadığı içinde ezilmiş duruma düşmez asla.
Yani bu geçecek bi durumdur 5 yaşındaki bi çocuğun karakteri budur diyemeyiz zaten...
Ya birde 5 yaşındaki yeğeninizden bu sebeple soğuduğunuzu söylemişsiniz sanırım,yapmayın nolur ya 5yaşındaki bi çocuğun düşüncesi ve zeka seviyesiyle sizinkisi aynımı?
İnsan yeğeninden hemde ufacık bi çocuktan bu şekilde soğur mu?
Bence pskolojik tedavi almanız daha doğru olur.
Sizin kızınızda ileride çok kıskanç biri olsa ondanda nefret edecekmisiniz acaba???[/B]
eskisi gibi değil diyorsun yani..bu mesaj beni rahatlattı diyebilirim.yeğenimin amcası nişanlandı,amcasına demişki ama seni kıskanıyorum onu sevme beni sev.bunun gibi heralde sizinkide..tabiki arayı soğutmamaya çalışıyorum geçecek diye.onlar benim canım fakat canımın yandığını gelecekte de böyle olmasından korktuğu yazdım..ablamıda uyardım ona kızımdan büyük olduğunu hissettir dediğim halde kızımın yanında sen daha güzelsin o çirkin diyor bu sefer yeğenim dahada şimarıyor ben daha ne yapabilirimki
benim 5 aylık bir kızım oldu.ablamında 5 yaşında bir kızı var.ben evlenmeden önce kuzenlerimi çoook severdim yine seviyorum.ama ablamın kızı büyüdükçe kıskanç olmaya başladı.küçükler öyle olur demeyin ,onun bazı yaşıtları hiç de kıskanç değil karakteri öyle..herneyse çok kıskanç oldu..başka şehirde ablamlar.kızımla beraber memlekete gittim ilk defa kızımı gördüler.okadar kıskandıki yeğenim kızımı zarar verecek ölçüde..geldik tekrar evimize hala kıskanmaya devam ediyormuş.annem arkamızdan benim kızım için pamuk gibi yumuşacık onu sarsam demiş,yeğenim hemen atlamış hayır o sert demiş..arkadaşlar daha küçük bunlar demeyin onun kişiliği öyle olacak eminim ben onun yaşındayken kimseyi kıskanmıyordum ya.çok sevdiğim yeğenimden şimdiden soğumaya başladım buda benim canımı yakıyor
tabiki etmem o benim evladım.ha nolur işler zorlaşır yeğenim kıskanç kızım kıskanç debelenir dururuz.işte korkum bu ileriden korkuyorum,eğer ileride kıskanç olursa yeğenim yada benim çocuğum,ablamla aram açılır,her nekadar kızlarımıza engel olmaya çalışsak da soğukluk girer,kendinizi benim yerime koyunsana bir anlarsınız.ben sadece korkularımı anlattım.kimse evladını iteleyip diğerini tutmaz dimi