tüm ilişkini kes ablanla da yeğeninle de
mutlu olursun belki
annelik çok farklı bir duyguymuş..ben ailemden başkasını kocamda dahil kimseyi sevmem sanıyordum şimdi kızım herkesten üstün,annemi bile gözüm görmüyor bu hale geldim
annelik çok farklı bir duyguymuş..ben ailemden başkasını kocamda dahil kimseyi sevmem sanıyordum şimdi kızım herkesten üstün,annemi bile gözüm görmüyor bu hale geldim
Sanırım çözüm bulundu...boshayallersmile
aklıma geçen yaz yaşadığım bir olay geldi konuyu okuyunca
eşimin yiğenleri ki benim kuzenlerim oluyor amcalarını deli gibi severler
hele küçüğü çok fazla
bi gece hep beraber gezmeye çıkmıştık
oğllan önce amcasının yanında oturuyordu sonra kalktı
bende yerimden kalkıp eşimin yanına oturmak istedim
sen gel beni tekmele tokatla milletin içinde
küçüçük çocuk bişide yapamazsın ellerini tuttum sadece
tek yaptığım eşimin yanına oturmak çok kıskanç veletler
ilk evlediğimiz aylarda bizi yanyana oturtmuyorlardı ne zaman eşim benimle ilgilense kucağına atlıyo aramıza giriyo uyardık azalttı eylemlerini
şimdi benim bi kızım oldu amca unutuldu kızımı kıskanıyor ama eskisi gibi değil artık
büyüdükçe olgunlaşmaya başladılar.
Elbetteki yavrularımız çok kıymetli, canlarımız, ciğerlerimiz, ama annemi bile gözüm görmüyor demeniz ilginç geldi bana. Kimse sizi tercih yapmak durumunda bırakmıyor hepsinin yeri ayrı, ama annelik sağlıklı düşünmenize engel olmamalı.
bence sizdede biraz kıskançlık varki 5 yaşındaki çocuğun bebeğinize sert demesini dile getiriyosunuz:))benimde bebeğim var aynı zaman da halayım abimin kızınıda aşırı derecede seviyorum ..
kusura bakmada bence sen hala kıskanç birisindir çünkü liseye gidiyormuşsun.o yaşta evlenenler var çünkü
siz gerçekten eğitimci misiniz?akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?