Ablamın konuşmalarından dolayı açıyorum bu konuyu.Bir bakar mısınız?

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
Selam kızlar,
Benim çarşamba günü doğum günümdü ,işyerinden hastaneye geçtim,orada buluştuk .sonra bu hediyesini verdi güzel hoş,biri uzun kollu bluz,biri askılı kemerli bluz,biride sportif ne güzel almış diceksiniz,fakat bunun ablası giyim yerinde çalışıyor ve ablaısnın çaşlıştığı yerden getirmiş bunları yani cebinden para veripde almamış .ablamda işte sana verdiği değer bu kadar bir 20 tl'ye gidip bir bluz alabilirdi felan dedi yıkıldım üzüldüm yani değer vermiyor sana dedi
sizce kızlar vermiyor mu değer bana ya?

Hımm ..
Belki kararsız kalmıstır hem giyim de calısan hemen hemen herkes bu sekilde yapıyor.
Hep yapıyorsa bilemem tabii.

Son düzenleme:

yok canım benim ablam öyle söyledi ya
yani düşünmesi yeter sonuçta bu insan askerden 2 ay önce geldi ve çalışmıyorda
ablasının çalıştığı firma var ordan getirdiği için öle sledi bana ablam

bence insana verilen değer,para ile ölçülmez..
düşünmüş getirmiş,takılma bence bunlara..belki o an parası yoktu,yada daha uyguna aldı ordan olamazmı....

anladığım kadarıylada,ablası orada çalışan,kendi mağazası değilki
ücretsiz getirsin..
muhtemelen daha uygun almıştır,ablasıda fikir vermiştir..
ablanızın düşüncesi bana göre saçmaa

Pardon canım yanlıs anlamısım hemen degistirdim msjı
Askerden gelmis sonucta hersey olabilir.
Ya gidip almamıs bile olsa ablanızın söylemesi olmamıs.
Ben takmazdım düsünmüs ya o yeter.

Doğru haklısınız dün çok üzerime geldi annemle beraber ya bir anda değiştim yani konuşsana diyor susmayı tercih ediyorum zaten sölücek bişeyin yokki dedi
sana değer vermiyor bu çocuk diyor başka bişe demiyor

ben bile düşünür oldum gerçekten değer vermiyor mu sevgilim bana demeye başladım yani

aynen ,
ablasi orda calisiyo diye 3 tane bluzu bedavadan vermezler..
indirim yapmislardir, hemde bildigi biyerden almak istemistir.
ablanizin dedigi seyi fazlaca onyargili buldum ben..
askerden yeni gelmis, calismayan biri, dogum gununuzde
sizi mutlu etmek istemis bunun dusuncesi bile yeter
bu tur kuruntulara firsat vermeyin..
millet dogum gunumu hatirlamiyo diye yakinirken, getirdigi hediyeyi begenmemekte
olmaz...

deger vermeyen insan dogum gununude hatirlamazdi...

ben kesinlikle beğenmemezlik yapmıyorum ondan gelen herşeyi beğenirim ben bir çiçek bile alsa sadece bir gül o bile yeterli benim için sadece benim yanımda olsun tek istediğim o.
zaten istemiyorlar onunla konuşmamı..

ablanın fikri ne kadar çirkin değer veriyo ki düşünmüş almış
değer parayla pulla ölçülmez
üstelik askerden yeni gelmiş ve işsiz haliyle bu inceliği yapmış
daha ne yapsın adam. ablanın fikirlerine çok da önem verme bu konuda
belli ki ablanın bu kadarını bile düşünecek bi sevgilisi yok ya da seni kıskanıyo

evet onun sevgilisi vardı sevgililer gününde aramıyordu doğum gününde hediye yollamazdı bilmrm hatırlıyor muydu :?
çok güzel resimler çekilmiştik yiğenim makineyi istemiş diye berabe rçekilen tek çekildiğimiz resimlerin hepisni silmş sevgiim baya bozuldu ve ablan seni kısknıyor dedi
ama olmaz böle şey sanmıyorumm

haklısın.....ama işte böle konuşunca kaamı karıştırıyorlar.

hmm zaten birlikte olmanizi istemediklerini biliyorsan, daha dikkatli olmalisin.
biliyorum insana surekli ayni sey soylenince, ozellikle bu kadar yakinindan annen ve ablandan,
surekli ayni seyi duyunca ister istemez bi "acaba?" fikri olusur..
ama belliki onlarda cocugu kotulemek icin firsat kolluyorlar.

istemedikleri için de kötülüyolar...
düşünmesi ile deer verdiginin ispatıdır..gelme böle oyunlara.

Sizin bu konuyu buraya açmanız bile çok çirkin,hatırlanmak ve hediye almak güzel bir duygudur.Para verilmiş veya verilmemiş,ucuz veya pahalı,küçük veya büyük ne önemi varki?
Sinir olurum aldığı hediyeye maddi değer biçen insanlara,böylelerine hiç hediye almamak lazım.

tabi sen ablani daha iyi tanirsin ama bencede bariz ortada seni yada iliskinizi kiskandigi...
resimleri silmek, sevgilini kotulemek,... cok cocukca seyler bunlar
size tavsiyem ablaniza herseyinizi anlatmayin..
surekli iliskinin ne kadar guzel gittigini fln anlatmayin ona, kotu gidiyoda deyin demiyorum
ama anlatmayin iste.. bu kiskanclik cok fena bisey size karsi cephe bile alabilir..

ayni mesaj iki kez goderilmis pardonnn

Son düzenleme:
kendinin sevgilisi bunları yapmazdı dedin geçekten kıskanmış ablan..herşeyden bahsetme bence ablana..hiç ilişkin hakkında konusma..

bundan sonra en iyisi hiçbir şeyimi anlatmamak olucak ama işte yakınım diyorsun paylaşım diyorsun benim bir atne ablam var ve kuzenlerim var ablamın bilmesi herşeyi daha ii olur diye anlatıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…