• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamin mailde gördükleri?

Pembe PanjurluEv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
708
264
103
31
Eniştemin pcde maili açık kalmış ablam gelen giden neresi varsa kurcalamış. Cook eskiden kalan lise zamanından kalan sevgilisiyle fotoğrafları kendine mail göndermiş öylece kalmış orda. Onları görmüş dün gece dün geceden beri ağlıyor. Farkında değildir unutmuştur diyorum ama yok . Sizce haklı mı sonuçta 10 yil geçmiş.

Güncelleme. Kızlar akşam ablam sormuş eniştemde kim bilir kaç yıl öncesi silip gecseydin ben ne bilim demis hiç umursamamis bile ben acipta o fotoğraflara bakacak kadar saygısızlık yapacak birisi değilim demiş.

Son düzenleme:
Ablaniz neden karistirmis. Sahsen esim benim maillerimi bu kadar karistirsa tepki gosterirdim guvenmiyormusun diye. Aralarinda guven sorunu mu var?

Bende evlendikten sonra eşimin eski sevgilisine yazdığı notları bulmuştum. At dedim attı. Benden kaç sene önce çıkmışlar. Lise aşkı. Unutmuşum dedi inandım.

Keşke bende kavga edip küsseydim hiç aklıma gelmedi o zaman 😆

Eniştemin pcde maili açık kalmış ablam gelen giden neresi varsa kurcalamış. Cook eskiden kalan lise zamanından kalan sevgilisiyle fotoğrafları kendine mail göndermiş öylece kalmış orda. Onları görmüş dün gece dün geceden beri ağlıyor. Farkında değildir unutmuştur diyorum ama yok . Sizce haklı mı sonuçta 10 yil geçmiş.

Adamın 10 yıl önceki ilişkisi ablanızı ilgilendirmiyor. Üstelik eşinin maillerini karıştırdığı için suçlu durumda.

Ben eski sevgilimle olan konuşmaları atmıştım, geçen bi şey ararken buldum sene 2014 falan galiba. Napcaktım evlendim diye 10 sene öncesinin mailini bulup onu mu silecektim nikah günü?

Allah akıl fikir versin. 10 sene önce olmus bitmiş, adamın aklına bile gelmemiştir maildeki fotoğraflar. Ablan ne yaparsa kendine yapıyor, ben ablan gibi biriyle evli olsam boşar kapıya koyardım hiç tahammülüm yok böyle şeylere

Back
X