Ablamın nişanı

Keske yinede azda olsa maddi destek verebilseniz.
Ablanizda bi sefercik evleniyor sonucta.
Ilerde destek olmak istesen bile olamazsin.
Zaten dgunde olmuycak diyosun.

Neden dugun yok sahi?
Sadexce nikahmi kiyilicak?

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.
Ablamın şubat ayında nişanı var. Kendisi çalışıyor, babamında emekli maaşı var ama ben evlenirken kredi çekmiştik ve eşimle kiradan çıkıp kendi evimize geçince krediyi ben ödeyecektim.( kredi bu şartla çekilmedi tabiiki sadece ben öyle istiyordum) İşten çıkmaya karar verdim kendime iş buldum dilekçemi verdim görüşmeye gitmeden 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Doğal olarak çalışamadım ve krediyi ödeyemiyorum. Bu sebeple kendimi kötü hissediyorum ve babamın durumu ablamın her istediğini yapmaya yetmiyo doğal olarak. şimdi nişanı evde yapacaklar ama ablam çok masraflı olmasın diye sade bişey yapıcam çok ikram, pasta olayına giremem dedi. Aslında çok süslü püslü biridir. Hani evinde kullanacağı kavonozlarına kdr rengarenk aldı. Suan maddi düşündüğü için böyle diyor biliyorum. Küçücük dikdörtgen pastaya 500-600₺ alıyorlarmış. Bende sizden fikir istiyorum. Evde kolay yapabileceğim hediyelik ve süsleme önerileriniz var mı? Hediyeler için sticker ları nereden temin edebilirim? Pastayı kendim yapmayı düşünüyorum sonuçta şeker hamuruyla kaplıyorlar oda her yerde var bi gün önceden yaparım beğenmezse içerde kesmeden servis ederiz içerde başka küçük pasta keser. Var mı yardımcı olabilecek fikirbazlarr :) şimdiden teşekkür ederim.

eminonune gitmenizi oneririm; misir carsisindan kapalicarsiya dogru cikan ara yokuslarda bu tip seyleri ucuza satan dukkan ve hanlar var.

CANIM KAVANOZLARIN İÇİNE bonibon şeker koyabilirsin bazı marketlerde kilo hesabı satılıo renkli renkli güzel durur ...

Bizde nişanı evde yaptık pasta,sarma,börek,dolma verdik.Bence sadece ablanız için nişan hatırası süsü yapın.

Back
X