- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi Kristalbyn23
-
Bir ömürü böyle didişmeyle ,diklilikle geçireceksiniz? Çocuğunuz var mıydı hatırlayamadım yazdığınızı ama yazık çocuk var ise bunları görüp aynısını ilerde kendi ailes kurduğunda yaşatacak .Çocuğunuza kötü örnek oluyorsunuzKesinlikle haklisiniz . zaten gidecegim taviz veremem. Kendisi annesini hep el üstünde tutuyor . ama konu o değil . düzelmisken böyle bahanelerle kavga araması ne kadar engel olursa olsun burnumun dikine gidecegim
Uzun bir aradan sonra yine benn . Önceki konularından da bilindiği gibi , eşimle bir ara sıkıntılarım vardı ve bunu aştık. Kavga ederdik susardım , şiddet görürdüm veee ... yine susardım ama 3.kavgada dayanamamıştım gerçekten bosaniyorduk valizimi ve oglumuda hazirlamistim ki o anki sinir gitmişti ve ikimizde cesaret edememistik. Bi kaç gün konuşmadık ve baristik. Hayatımda eşim yüzünden hiç para biriktiremedim. Kenarda duran 5 kuruşum varsada onu alır sigaraya verirdi . asgari ücret artmadan önce 950 TL iken , 300tl yemek ve 300tl ye yakında hep sigaraya para verdi . Zor günleri dusunmedi .bende onu hep kasıtlı olarak masraflara soktum ki aklı başına gelsin hatta geldide . 1 aydır sigara icmedi ve aldığı 1500 TL maaşını önce gitti bir çeyrek ve yarım yaptı kalanida eve harcadi birden tutumluluk konusunda ilerleme kaydetti . asıl konu karakter olarak duzelmisken eskiye dönme çabası . Ablamın yarın nişanı var . esimde ablamın nişanlısını sevmiyor ve beni annemden kıskanıyor . Ablam herseyimde hep arkamdaydi bana hep destek oldu dugunumde eşimin ailesinden çok o benimle ilgilendi . nisanimda hazirligimi yaptı misafirlere hizmette bulundu . Yani hep sirtimi yasladim ona şimdide kalkmis diyor ki annemde gelecek akşam onunla beraber git gel diyor . yaa kafayı yiyeceğim.misafir gibi oturup gelecekmiyim .annemin zaten elleri tutmuyor ameliyat oldu benden başka kimleri var ki .. Eğer böyle birşey yaparsa ömrüm boyunca onun hiçbir aile ferdiyle konuşmayacağım .
Bunu söyleyen zihniyet size şiddet uygulayan zihniyetin yanında ne ki.Kızlar benim anlatmak istediğim tam bu değil .şimdi beni gidemeyecekmis gibi gormeyin. Kesinlikle gidecegim ama konu gitmem değil bunu söyleyen zihniyet . kusura bakmayın konu açarken yanlış sözcükler kullandım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?