- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi Ocimum basilicum
Sorusunda rahatsız olacak birşey yok bana göre ama size eşimde gözün var lafını etmis "ablayla" babanızın hatrı içinde olsa görüşmeniz yanlış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle art niyetli düşünen sensin eşinde sana gaz vermis belli..Merhaba canlar..
4.5 yıllık evliyim ve şuan 34 haftalık hamişim. Hiçbir sebep yokken bebeğimiz olmuyordu. Ama stres çoğalmasın diye bu durumu; ailelerin yanında dahi dillendirmedik. Eşimle tam tüp bebek aşılama vs düşünsek mi artık derken; tedavisiz kendiliğinden oldu.
Meseleye gelirsek;
Annem ve ben, ablamla 9 aydır küsüz.
Mevzu biraz derin.
Sadece babam telefonda ayda 1 kez konuşup görüşüyordu. Dün babam; annemle ikimizi ikna etti; arayı daha fazla açmayalım gelsin özür dileyecekmiş görüşelim diye. Üzülmesini istemedik tamam dedik. Neyse dün babam çağırmış, iki yeğenimle birlikte annemlere geldi, bende gittim. Hiçbirşey yokmuş gibi akşama kadar oturduk, oradan buradan sohbet ettik, yemek yedik filan. Yeğenlerimi sevdim daha çok. Haliyle ne de olsa bir soğukluk vardı. Çok zor oldu yani..
Hamile halimi de ilk kez gördü..
Asıl canımı sıkan olaya gelirsek; oturma odasında başbaşa kaldığımızda; "kendiliğinden mi oldu" diye sordu. Anlamadım dedim gerçekten anlamamıştım da. "Bebek diyorum kendiliğinden mi yoksa tedaviyle mi oldu" diye sordu; kendiliğinden dedim. Hımm dedi.
Çok canım sıkıldı sorduğu bu soruya. 8.5 aylık hamileyim ve bana bu soruyu soran ilk ve tek kişi !!
Üstelik 9 aydır da görüşmüyoruz. Neredeyse doğuracağım. Bu sorunun ne gereği ne mantığı var, merak edilecek birşeyde değil.....
Hatta özel bir konu..
Ben mi çok art niyetli ya da hassas düşünüyorum?
Çok canım sıkıldı sorduğu bu soruya..
Abartıyor muyum sizce? Eşim abartmadığımı söylüyor.
Pişman oldum annemlere gidip görüştüğüme. Şimdi hastaneye ve eve doğumuma da gelecek..
Güncelleme 6.sayfada. Neden küstüğümüzü anlattım.
O şerefsiz ablamın kolunu kırsın, 20 dikişle platin takılsın koluna. Üniv finallere girmeyip, hastanede gece gündüz başında ben kalayım. Okulum uzasın. Sırf boşansın diye yalvaralım. Dava açmak için avukat tutayım. Annem karakollarda kriz geçirip fenalaşıp bayılsın.Kocası pisikopat bacısı havadan nem kapıyor abla normal değil öyle mi..Allah o kadını sizin kocasının ruhsuzluğundan kurtarıp aklını yeniden kazanmasına vesile olacak kişilerle karşılaştıtsın..ha bu arada herkes ablanızı haklı görünce kocamda göxüm var dedi demekte ayrı bir ironi..
Valla akıl erdiremiyorum. Takmayım zaten sağlıklı değil diyorum. Sonra öyle şeyler planlar yapıyor ki; şeytanın aklına gelmez.Valla konu sahibesi ablanin kafasi guzel belli ki baksana kolu kriildi ama kocami svyrm bosanmicam dedi diyorsun...o yuzden ned erse desin takma bence sagikli ir insan degil.
Abartıosunuz bence.Olabilir sorabilir.Bunda bişey yokki.Ablanız o sizin.Abla gibi dünyada var mı ya.Bu yalan dünyada sahip oldugumuz en ıyı varlıklar.Uzun sure bebeği olmayan herkese soruolar bunu.Belkıde hormonlarınızdan.Bence bırakın öfkeyı nefretı bebekte gelıo.Hiç bi art niyet yok .Art niyet olsa yuzunuze soylemez.Merhaba canlar..
4.5 yıllık evliyim ve şuan 34 haftalık hamişim. Hiçbir sebep yokken bebeğimiz olmuyordu. Ama stres çoğalmasın diye bu durumu; ailelerin yanında dahi dillendirmedik. Eşimle tam tüp bebek aşılama vs düşünsek mi artık derken; tedavisiz kendiliğinden oldu.
Meseleye gelirsek;
Mevzu biraz derin.
Sadece babam telefonda ayda 1 kez konuşup görüşüyordu. Dün babam; annemle ikimizi ikna etti; arayı daha fazla açmayalım gelsin özür dileyecekmiş görüşelim diye. Üzülmesini istemedik tamam dedik. Neyse dün babam çağırmış, iki yeğenimle birlikte annemlere geldi, bende gittim. Hiçbirşey yokmuş gibi akşama kadar oturduk, oradan buradan sohbet ettik, yemek yedik filan. Yeğenlerimi sevdim daha çok. Haliyle ne de olsa bir soğukluk vardı. Çok zor oldu yani..
Asıl canımı sıkan olaya gelirsek; oturma odasında başbaşa kaldığımızda; "kendiliğinden mi oldu" diye sordu. Anlamadım dedim gerçekten anlamamıştım da. "Bebek diyorum kendiliğinden mi yoksa tedaviyle mi oldu" diye sordu; kendiliğinden dedim. Hımm dedi.
Çok canım sıkıldı sorduğu bu soruya. 8.5 aylık hamileyim ve bana bu soruyu soran ilk ve tek kişi !!
Üstelik 9 aydır da görüşmüyoruz. Neredeyse doğuracağım. Bu sorunun ne gereği ne mantığı var, merak edilecek birşeyde değil.....
Hatta özel bir konu..
Pişman oldum annemlere gidip görüştüğüme. Şimdi hastaneye ve eve doğumuma da gelecek..
Ablanız ayıp etmiş evet.Ama psıkolojısı normal deil.Kardeşi olarak onun sorularında art nıyet aramak yerıne ona yardımcı ol aya calısın.Neden biliomusunuz eger normal olsaydı bu sekılde sıze bir ithamda bulunmazdı.Allah yardımcın olsun.Mesefenı koru ama yardımlarınıda esirgeme.İnAnınkı nırmal ınsan böyle şeyler soylemez.Güncelleme;
Kızlaarrr belki küsülme mevzusunu açmam yazmam gerekiyordu. Küsme sebebimiz; ablam eşinden şiddet görüyor yıllardır, o şerefsiz kolunu dahi kırdığı halde ayrılmıyor. Annemlere ya da karakola boşanıcam diye geliyor, sonra vazgeçip seviyorum deyip boşanmıyor. O kadar yalvardık ki anlatamam..
Hastalıklı bir ruh hali içinde. Biz ailecek eşiyle ve o tarafla zaten görüşmüyoruz.
En son boşanıcam şiddet gördüm diye karakola geldiğinde; bana haber verdiler. Karakola gittim, uzaklaştırma kararı çıkarttırdık, eşyalarını alıp getirdik. Dava açacaktık ki hemen ertesi günü yine vazgeçti.
Ben psikolojik tedavi görmesini teklif ettim; iyi bir psikiyatr ve psikolog bulduğumu söyledim.
"ben deli değilim, beni amateme mi yatıracaksın, kimin ne olduğunu ben çok iyi biliyorum, senin benim kocamda gözün var zaten......." diyerek üzerime yürüdü.
En kısaca yaşanılanlar bu şekilde.. Babam ve annem üzülmesin diye bir kısmını sakladım zaten onlardan..
Şimdi babamı kıramadım görüştüm ama pişman oldum. Bu soruyu sorma amacı, bunu eksiklik gibi görüp sorması. Ses tonu bile rahatsız etti..
Bu yüzden art niyetli olduğunu düşünüyorum. Ama herkes abarttığımı düşünmüş. Bilemiyorum belki de haklısınız, Zaten hormonlarım tavan yapmış durumda.
Şimdi doğum için evime ve hastaneye de gelecek.. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..
![]()
![]()
.... eski konu kapanmis bitmis barismissiniz. Bence yinede abartiyorsun :/Mune rica etsem konumu kapatabilir miSin?
Mevzu uzun olduğu için içeriğini tam anlatamadım ve yanlış anlaşıldım.
Benim derdim esasen bu soruyu sorması değildi.
Normal bir insan sorsa en fazla ne gereksiz bir soru diye düşünüp ve kafaya takmazdım. Ama burada durum farklı..
Ben bu kadar kırgın kızgın olmama rağmen bile;
yinede tüm iyi niyetimle düşünüp abartıyor muyum acaba diye düşündüm. Ama yok haklıyım.
Yorum yapanlara teşekkür ederim..
abartmissin.Merhaba canlar..
Meseleye gelirsek;
Mevzu biraz derin.
Hatta özel bir konu..
Abartıyosun dıyenlerıde anlamıs degılım acıkcası abartma durumu yok ortada bence sakin ol canım o kadar seyı yapan adama aılesınden dha cok deger verıyo demek kı bence kafanıza takmayın zaten ablanızda olsa guvenılır olmadıgı psıkolojısınınde bozuk oldgu ortada anne baba hatrı ıcınde kendı karakterınzden ödün vermeyın ona karsı derımO şerefsiz ablamın kolunu kırsın, 20 dikişle platin takılsın koluna. Üniv finallere girmeyip, hastanede gece gündüz başında ben kalayım. Okulum uzasın. Sırf boşansın diye yalvaralım. Dava açmak için avukat tutayım. Annem karakollarda kriz geçirip fenalaşıp bayılsın.
Babam ona çocuklarını alıp, ayrı bir ev almayı hatta şehir dışına çıkarmayı bile teklif etsin. Uzaklaştırma kararı çıkarttıralım.
O hala kocamı seviyorum deyip gitsin. Birde üzerine sırf psikolojik tedavi ol dedim diye üzerime yürüyüp bağırıp çağırsın. Haaa birde iftira atsın..
Bütün bunlardan 9 ay sonra sırf bu sorusunda art niyet aradım diye;
Ruhsuz olan ve havadan nem kapan ben miyim şimdi? Teşekkür ederim sağolun.
Güncelleme;
Kızlaarrr belki küsülme mevzusunu açmam yazmam gerekiyordu. Küsme sebebimiz; ablam eşinden şiddet görüyor yıllardır, o şerefsiz kolunu dahi kırdığı halde ayrılmıyor. Annemlere ya da karakola boşanıcam diye geliyor, sonra vazgeçip seviyorum deyip boşanmıyor. O kadar yalvardık ki anlatamam..
Hastalıklı bir ruh hali içinde. Biz ailecek eşiyle ve o tarafla zaten görüşmüyoruz.
En son boşanıcam şiddet gördüm diye karakola geldiğinde; bana haber verdiler. Karakola gittim, uzaklaştırma kararı çıkarttırdık, eşyalarını alıp getirdik. Dava açacaktık ki hemen ertesi günü yine vazgeçti.
Ben psikolojik tedavi görmesini teklif ettim; iyi bir psikiyatr ve psikolog bulduğumu söyledim.
"ben deli değilim, beni amateme mi yatıracaksın, kimin ne olduğunu ben çok iyi biliyorum, senin benim kocamda gözün var zaten......." diyerek üzerime yürüdü.
En kısaca yaşanılanlar bu şekilde.. Babam ve annem üzülmesin diye bir kısmını sakladım zaten onlardan..
Şimdi babamı kıramadım görüştüm ama pişman oldum. Bu soruyu sorma amacı, bunu eksiklik gibi görüp sorması. Ses tonu bile rahatsız etti..
Bu yüzden art niyetli olduğunu düşünüyorum. Ama herkes abarttığımı düşünmüş. Bilemiyorum belki de haklısınız, Zaten hormonlarım tavan yapmış durumda.
Şimdi doğum için evime ve hastaneye de gelecek.. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..
Bence telefonuna açık açık mesaj yazın.
Bana iftira atan birini istemiyorum diye.
Çık hayatımdan diyin. Yada başka cumlelcü kurun. Şuan anlatamıyorum. Ama lutfen anlayin
![]()
![]()
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.Mune rica etsem konumu kapatabilir miSin?
Mevzu uzun olduğu için içeriğini tam anlatamadım ve yanlış anlaşıldım.
Benim derdim esasen bu soruyu sorması değildi.
Normal bir insan sorsa en fazla ne gereksiz bir soru diye düşünüp ve kafaya takmazdım. Ama burada durum farklı..
Ben bu kadar kırgın kızgın olmama rağmen bile;
yinede tüm iyi niyetimle düşünüp abartıyor muyum acaba diye düşündüm. Ama yok haklıyım.
Yorum yapanlara teşekkür ederim..