Güncelleme;
Kızlaarrr belki küsülme mevzusunu açmam yazmam gerekiyordu. Küsme sebebimiz; ablam eşinden şiddet görüyor yıllardır, o şerefsiz kolunu dahi kırdığı halde ayrılmıyor. Annemlere ya da karakola boşanıcam diye geliyor, sonra vazgeçip seviyorum deyip boşanmıyor. O kadar yalvardık ki anlatamam..
Hastalıklı bir ruh hali içinde. Biz ailecek eşiyle ve o tarafla zaten görüşmüyoruz.
En son boşanıcam şiddet gördüm diye karakola geldiğinde; bana haber verdiler. Karakola gittim, uzaklaştırma kararı çıkarttırdık, eşyalarını alıp getirdik. Dava açacaktık ki hemen ertesi günü yine vazgeçti.
Ben psikolojik tedavi görmesini teklif ettim; iyi bir psikiyatr ve psikolog bulduğumu söyledim.
"ben deli değilim, beni amateme mi yatıracaksın, kimin ne olduğunu ben çok iyi biliyorum, senin benim kocamda gözün var zaten......." diyerek üzerime yürüdü.
En kısaca yaşanılanlar bu şekilde.. Babam ve annem üzülmesin diye bir kısmını sakladım zaten onlardan..
Şimdi babamı kıramadım görüştüm ama pişman oldum. Bu soruyu sorma amacı, bunu eksiklik gibi görüp sorması. Ses tonu bile rahatsız etti..
Bu yüzden art niyetli olduğunu düşünüyorum. Ama herkes abarttığımı düşünmüş. Bilemiyorum belki de haklısınız, Zaten hormonlarım tavan yapmış durumda.
Şimdi doğum için evime ve hastaneye de gelecek.. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..