Evet arkadaşlar herkesle problemlisin diyebilirsiniz, ama gerçekten insanlarla imtihan oluyorum..
Dün ablamla yazışmamız bir anda hararete dönüştü. Eşimle dışardaydık telefonu koydum çantama. Ben bakmadıkça yazmadıkça cıldırmıs yağdırmış resmen. Bunu yazan ablam 35 yasında.
- sen bizi evine istemedin ki, evden tiksindim dedin dedin çıktın geldin, eminim simdide gelmeyelim diye yapıyorsun.. ( mide bulantılarım aşırı olmuştu ev kokuyordu, gel yat ben bakarım dediğinden eşim sabah işe giderken bırakıyordu akşam alıyordu)
-evine geldiğimde yediğimizi içtiğimizi hesapladın, yedirip içirmemek için uzak duruuosun( Allah şahit çocukları geldiği zaman evi yiyecekle dolduruyordum normalde almıyoruz yemiyoruz, evim biraz uzak muhakkak kahvaltıya gelirler dört dörtlük hazırlarım,5 çayı, akşam yemeği sonra evlerine dönerler)
- çocuklarımı her zaman azarladın evinde ( yalnız birkez uyardım oda tatlı bir dille 10 yasında kızı buzdolabını çizmeye çalıştığı için, daima kendisi kızar abla rahat bırak çocukları derim)
- size yemek konusu sormuştum gideyim mi görümcemin daveti diye. Beni o yemekle vurdu tabii sen görümcelerinle barış, onlarla samimi ol yazmış halbuki yemekten sonra görüşmedik
- en sonunda da benden sana prim çıkmaz kızım byee yazmış.
Sabahtan aşırı stresliydim. Doktor bebeğin kalp atışlarını alamadı, eşimle ağlaya ağlaya başka doktora gittik Allah’a şükür diğer doktorun cihazı bozukmuş.
İşte böyle arkadaşlar. Ben sadece “ benim ruh sağlığım için benden uzak dur yazdım” sonrasında gece 1de 20-30 kez aramış. Yazdığı mesajları herkesten sil yapmış, kızkardeşle ilgili özlü sözler göndermiş. Ben gerçekten kaldıramıyorum bu dengesizliği.